26 Ekim 2011, Çarşamba 08:22:34

"YÜRÜ BE KIZIM"

ABD’nin New Jersey eyaletinden uçağa binen Jill Filipoviç isimli bir kadın, gideceği yere vardığında gözlerine inanamadı.
  • Çantada ne olursa olsun o kişinin özel hayatıdır. Görevlilerin bunu dalga konusu yapıp bir de yazı yazmaları tam bir aptallık. Her yer kamera. Kadın bir sürü tazminat alır şimdi o aptaldan:) MEA
  • TGS LİDİR KESİN YAZAN
  • Arama yapan polis espriliymiş ne var bunda :)
 Genç kadın, havaalanında içinde seks oyuncakları da olduğunu itiraf ettiği çantasını kontrol ettirdiğine dair verilen resmi belgenin üzerinde “yürü be kızım” yazılı notu görünce şaşkınlığa uğradı.

Feministe isimli bir internet sitesinde yazan Filipoviç, olayı kişisel alana büyük bir saldırı olarak tanımlarken, “Ancak kabul etmeliyim ki otel odamda çok güldüm” ifadelerine yer verdi. Çantasına iliştirilen notun bir fotoğrafını da sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayınlayan genç kadın, şikayette bulunacağını da belirtti.

ABD Havalimanlarında yolcu ve valizlerin x-ray cihazından geçmesinin ardından, havayolu şirketine kontuarda teslim edilen valiz gerek görüldüğü takdirde tekrar aramadan geçiriliyor.

Bu arama görevliler tarafından fiziksel olarak yapıldıktan sonra, arama yapıldığına dair resmi bir kağıt valize konuluyor.

İŞTE KADIN YOLCUNUN ÇANTASINDA BULDUĞU O NOT


(Milliyet)

"YÜRÜ BE KIZIM"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çantada ne olursa olsun o kişinin özel hayatıdır. Görevlilerin bunu dalga konusu yapıp bir de yazı yazmaları tam bir aptallık. Her yer kamera. Kadın bir sürü tazminat alır şimdi o aptaldan:) MEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS LİDİR KESİN YAZAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arama yapan polis espriliymiş ne var bunda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000