27 Aralık 2011, Salı 15:01:05

YURTİÇİ SEFERLERDE YABANCI ŞİRKETLER DE UÇACAK!

Suudi Arabistan önümüzdeki yıldan itibaren ülke içi havayolu pazarını yabancı şirketlere de açıyor...
  • RYANAIR tuvaletlere para almiyor arkadaslar, kulaktan dolma bilgileri gercek gibi paylasmayin lutfen
  • arkadaşlar teknik boyutunu bilmem sadece yurt içinde ve yurt dışında sık uçan biri olarak ampirik ve subjektif bir gözlemdir benimki ama rynair yada easyjetle uçmaktansa herzaman pegasus derim. Pegasus onların yanında bence çok kaliteli bir şirket. ve çok insaflı. bu firmalarda uçağa binerken el bagajınız girişteki o demir filelere sığmasın bakalım başınıza neler geliyor. hele birde ilave bagajınız varsa toplamda kaça uçuyorsunuz mukayese edin derim. bence pegasusun suyu bile parayla satması da kenndi adına çok iyi bir reklam çok akıllıca
  • ha bu arada, çok beğendiğiniz ryanair tuvaletler için bile para almaktadır. bu yüzden sms için 1 tl isteyen pegasusu çok görmeyin ve artık bunlara alışın. low cost mantığı budur. pegasus bu fiyattan daha ucuz uçamaz mı? uçar ama o zaman kesin pegasus uçaklarını keklik gibi vurmaya çalışırsınız.
  • açılan firmaların 1 yıl doldurmadan kapandıklarını, iç hatlardan çekildiklerine sahit olduk. beklerdim ki önce mevcut firmaların yerlerini sağlamlaştırdıktan sonra ülkemizde de uygulansın diye yorum yazılsın. nerede..... varsa yoksa kösteksiniz, çekemeyensiniz. önce türk sermayesini düşünün ardından çok batarsa yabancı sermayeyi düşünürsünüz.
  • Yorumları okudukça diyorum ki evet bu kafayla bu ülkeye olanlar haktır ama biraz yazarken düşünün ya yok efendim rynair easyjet Türkiye içinde uçsun tabii oldu sınır kapılarınıda açalım hatta durun ülkeyi parçalara ayıralım direk satalım arkadaşlar dar açıdan bakmayın geniş düşünün biraz ya. Yılda bir uçağa binip hizmetsizlikten bahsetmeyin çok hizmet istiyorsanız paşa paşa THY ye verirsin parasını uçarsın Rynair gelse sanki adam gibi hizmet alacaksınız yani Mantıklı düşünün. Türkiye LOW COST kavramını artık benimsemeli.
  • evet bu firmaları iç hat seferlerinde bir an önce görmek istiyoruz, shgm ile iletişime geçip bu konunun en büyük destekçisi olacağım
  • çok meraklısın heralde yabancılara para kazandırmaya, hevesliysen sunexpress'e bin, bak ona verdiğin paranın yarısı da lufhansa'ya gidiyor...
  • Heriflere yüzlerce yıl onun bunun kolonisi olmak yetmedi iyi mi ? Daha daha diye bağırıyorlar. Arap aklı işte.
  • ne zaman göreceğiz easyjet ve rynait gibi firmaları?? yeter artık hizmetsizliği bu kadar pahalıya aldığımız!
  • Onur ve Atlas bu fırsatı kaçırmamalı!
Suudi Arabistan önümüzdeki yıldan itibaren ülke içindeki havayolu pazarını yabancı şirketlere de açıyor. Suudi resmi haber ajansının verdiği habere göre, sivil havacılık yetkilileri Ocak ayından itibaren yabancı havayolu şirketlerinin de ülke içinde hava taşımacılığı yapabilmek için izin alabileceklerini bildirdi.
 
Şu anda Suudi Arabistan’da resmi hava yolu şirketi Saudia ile ‘National Air Services’ isimli özel bir şirket, iç hava taşımacılığı yaparak yılda yaklaşık 27 milyon müşteriye hizmet veriyor. Ancak bu iki şirketin iç hatlarda yeterli olmadığı ve resmi olarak fiyat limiti uygulandığından birtakım problemler yaşadığı bildirildi.

İç taşımacılık yapan üçüncü havayolu şirketi Sama Airlines bu yüzden geçen yıl Arabistan’daki hizmetini durdurmak zorunda kalmıştı. Suudi Arabistan resmi havayolları Saudia devletten indirimli fiyatlarla kerozin satın alabiliyor.
YURTİÇİ SEFERLERDE YABANCI ŞİRKETLER DE UÇACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
RYANAIR tuvaletlere para almiyor arkadaslar, kulaktan dolma bilgileri gercek gibi paylasmayin lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar teknik boyutunu bilmem sadece yurt içinde ve yurt dışında sık uçan biri olarak ampirik ve subjektif bir gözlemdir benimki ama rynair yada easyjetle uçmaktansa herzaman pegasus derim. Pegasus onların yanında bence çok kaliteli bir şirket. ve çok insaflı. bu firmalarda uçağa binerken el bagajınız girişteki o demir filelere sığmasın bakalım başınıza neler geliyor. hele birde ilave bagajınız varsa toplamda kaça uçuyorsunuz mukayese edin derim. bence pegasusun suyu bile parayla satması da kenndi adına çok iyi bir reklam çok akıllıca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ha bu arada, çok beğendiğiniz ryanair tuvaletler için bile para almaktadır. bu yüzden sms için 1 tl isteyen pegasusu çok görmeyin ve artık bunlara alışın. low cost mantığı budur. pegasus bu fiyattan daha ucuz uçamaz mı? uçar ama o zaman kesin pegasus uçaklarını keklik gibi vurmaya çalışırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
açılan firmaların 1 yıl doldurmadan kapandıklarını, iç hatlardan çekildiklerine sahit olduk. beklerdim ki önce mevcut firmaların yerlerini sağlamlaştırdıktan sonra ülkemizde de uygulansın diye yorum yazılsın. nerede..... varsa yoksa kösteksiniz, çekemeyensiniz. önce türk sermayesini düşünün ardından çok batarsa yabancı sermayeyi düşünürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumları okudukça diyorum ki evet bu kafayla bu ülkeye olanlar haktır ama biraz yazarken düşünün ya yok efendim rynair easyjet Türkiye içinde uçsun tabii oldu sınır kapılarınıda açalım hatta durun ülkeyi parçalara ayıralım direk satalım arkadaşlar dar açıdan bakmayın geniş düşünün biraz ya. Yılda bir uçağa binip hizmetsizlikten bahsetmeyin çok hizmet istiyorsanız paşa paşa THY ye verirsin parasını uçarsın Rynair gelse sanki adam gibi hizmet alacaksınız yani Mantıklı düşünün. Türkiye LOW COST kavramını artık benimsemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet bu firmaları iç hat seferlerinde bir an önce görmek istiyoruz, shgm ile iletişime geçip bu konunun en büyük destekçisi olacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok meraklısın heralde yabancılara para kazandırmaya, hevesliysen sunexpress'e bin, bak ona verdiğin paranın yarısı da lufhansa'ya gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Heriflere yüzlerce yıl onun bunun kolonisi olmak yetmedi iyi mi ? Daha daha diye bağırıyorlar. Arap aklı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne zaman göreceğiz easyjet ve rynait gibi firmaları?? yeter artık hizmetsizliği bu kadar pahalıya aldığımız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onur ve Atlas bu fırsatı kaçırmamalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000