12 Nisan 2012, Perşembe 08:42:48

YUNUSELİ HAVALİMANI İPTAL

Tartışmalara konu olan Yunuseli Havalimanı Büyükşehir’in gündeminden kaldırıldı.
  • yunuseli hava alanının yeniden gündeme gelmesiyle 18 mahalle 400 000 bin insan bu konuda mağdur olacaktı neyseki hakka hukuka uygun birkar alındı 6 bintane bina bunu yanıda yaklaşık yüze yakın kamu binası da hava maiye kriterlerinden payını alacaktı-birde düşünün bu bölgelere yaılması düşünülen hizmetlerin tümünden mahrum kalacaktık.örneğin bir lise bir emniyet binamız ihalesi dahi yapılmışken iptal edildi bu bilgileri milli eğitim MD den öğrene bilirle hava alanı gündeme geldiği günden sona imarda durdu alınan karar isabetli oldu bencede -..
  • isabetli karar sehrin gobeginde bir kac is adami rahat edecek diye 300 bin insanin rahatsiz edilmesinin mantikli bir tarafinin olmadigini dusunuyorum
  • Aslında Yunuseli havalimanı açılmalıdır,çünkü şu an ki havalimanı şehire çok uzak ve bursa yolcularını çok yoruyor.
  • bursalılar yunuselini istiyor
  • artık pistin durumu herhangi bir uçağın inebilmesi için uygun değil. pistin başına geçtiğiniz zaman kabarıklıklar ve çöküntüleri göreceksiniz. bu alan daha güzel projelerle değerlendirilmelidir. yenişehirdeki havalimanı bursaya çok rahat yeter ve yunuselindeki havaalanı artık tamamen şehirleşmenin içinde kalmış ve iniş kalkış olsa bile çevre sakinlerinin rahatsız olacağı kesin.
  • 1400 ve 1200 m. lik 2 pisti var küçük uçaklar için uygun ama ticari olarak bir katkı sağlayacak konumda değil benim fikrim.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dün yapılan parti grup toplantısında daha önce savunduğu görüşlerin tam tersi bir açıklama yaparak; Yunuseli Havalimanı ile ilgili çalışmaların noktalandığını, söz konusu havaalanının Büyükşehir Belediyesi’nin gündeminden tamamen çıktığını ifade etti.

Konu bir belediye meclis üyesinin Yunuseli'nin imar durumu ile ilgili sorusu üzerine gündeme geldi. Meclis üyesi , Başkan Altepe’ye Yunuseli’nde imar durumu isteniyor, Havalimanı ile ilgili gelişmeler nasıl şekillenecek? diye soru yöneltince Başkan Recep Altepe de Yunuseli Havalimanı'nın yeniden yaşama geçirilmesi ile ilgili çalışmaların iptal edildiğini ve Büyükşehir’in programından kaldırıldığını açıkladı ve tartışmalara noktayı koymuş oldu.
YUNUSELİ HAVALİMANI İPTAL

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
yunuseli hava alanının yeniden gündeme gelmesiyle 18 mahalle 400 000 bin insan bu konuda mağdur olacaktı neyseki hakka hukuka uygun birkar alındı 6 bintane bina bunu yanıda yaklaşık yüze yakın kamu binası da hava maiye kriterlerinden payını alacaktı-birde düşünün bu bölgelere yaılması düşünülen hizmetlerin tümünden mahrum kalacaktık.örneğin bir lise bir emniyet binamız ihalesi dahi yapılmışken iptal edildi bu bilgileri milli eğitim MD den öğrene bilirle hava alanı gündeme geldiği günden sona imarda durdu alınan karar isabetli oldu bencede -..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isabetli karar sehrin gobeginde bir kac is adami rahat edecek diye 300 bin insanin rahatsiz edilmesinin mantikli bir tarafinin olmadigini dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aslında Yunuseli havalimanı açılmalıdır,çünkü şu an ki havalimanı şehire çok uzak ve bursa yolcularını çok yoruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bursalılar yunuselini istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık pistin durumu herhangi bir uçağın inebilmesi için uygun değil. pistin başına geçtiğiniz zaman kabarıklıklar ve çöküntüleri göreceksiniz. bu alan daha güzel projelerle değerlendirilmelidir. yenişehirdeki havalimanı bursaya çok rahat yeter ve yunuselindeki havaalanı artık tamamen şehirleşmenin içinde kalmış ve iniş kalkış olsa bile çevre sakinlerinin rahatsız olacağı kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1400 ve 1200 m. lik 2 pisti var küçük uçaklar için uygun ama ticari olarak bir katkı sağlayacak konumda değil benim fikrim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000