18 Ağustos 2015, Salı 14:40:42

Yunanistan'daki 14 havalimanını Fraport işletecek

Almanya'nın en büyük havalimanı işletmecisi Fraport'un uzun süren görüşmelerden sonra Yunanistan'daki 14 havalimanının işletmeciliğini alacağı açıklandı.
  • borç alan emir alır, işte emperyalizm işte sömürü budur. Türkiye IMF ye borcu sıfırladı artık kimse talimat veremiyor sadece alttan alttan altımızı oyuyorlar sinsice siyasi entrikalarla istikrarımızı yıkmaya çalışıyorlar. PKK dan ele geçirilen Alman menşe MILAN tanksavar füzeleri arkamızdan yapılan hesapları gösteriyor.
  • Merkel istediğini alıyor. Hem adamları batırdı hem de öz kaynaklarını ele geçiriyor.
  • Antalya'da yolcu sayısı düşerken büyük kriz varken kemer sıkıp önlemler almak yerine nasıl yatırım yapar bu Almanlar anlamak mümkün değil :)
  • İştr büyük devlet dedikleri bu olsa gerek. Borcu almanya veriyor ne de olsA, kaymagını fransa yiyecek değil ya ?
  • Bir ulkeyi ele gecirmek icin artik savaslara gerek yok. Euro artik silahlarin en guclusu ve oldurucusu.Almanlar beyinlerinden zaten nazligi hic bir zaman silmediki,sadece naziligin ismi Euro olarak degistirldi.
  • 3.havalimanına rakip aktarmalar acısından
  • Yarım kaldi bu almanlar ikinci dünya savaşında silahla elde edemedikleri şeyleri şimdi ab eliyle ele geçiriyor
  • İşte modern çağ savaşları bu şekilde yapılıyor. Tek mermi atmadan işgal ediyorlar Yunanistan'ı. Tıpkı Türkiye'de yaptıkları gibi.
Aralarında Korfu, Kos, Mikonos, Santorini ve Kavala havaalanlarının da olduğu 14 havalimanının işletmeciliğinin Fraport'a satış maliyetinin 1 milyar 234 milyon euro olduğu ifade edildi. 
 
Frankfurt Havalimanı'nı da işleten Fraport'dan yapılan açıklamaya göre, satış kararı Yunanistan ile devam eden görüşmelere temel oluşturacak.

Öte yandan satış kararı Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras tarafından da açıklandı. Söz konusu satışın Yunanistan için belirlenen 86 milyar euro'luk üçüncü yardım paketinin bir koşulu olduğu belirtiliyor.

Yunan partneri Copelouzos firması ile 2014'te ihaleye giren Fraport, havalimanlarının işletmeciliğini 2055'e kadar almıştı. Havalimanlarının devrinin bu yıl gecikme olmadan gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yunanistan'daki 14 havalimanını Fraport işletecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sömürü ~ 9 yıl önce
borç alan emir alır, işte emperyalizm işte sömürü budur. Türkiye IMF ye borcu sıfırladı artık kimse talimat veremiyor sadece alttan alttan altımızı oyuyorlar sinsice siyasi entrikalarla istikrarımızı yıkmaya çalışıyorlar. PKK dan ele geçirilen Alman menşe MILAN tanksavar füzeleri arkamızdan yapılan hesapları gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 9 yıl önce
Merkel istediğini alıyor. Hem adamları batırdı hem de öz kaynaklarını ele geçiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlayana Fıkra ~ 9 yıl önce
Antalya'da yolcu sayısı düşerken büyük kriz varken kemer sıkıp önlemler almak yerine nasıl yatırım yapar bu Almanlar anlamak mümkün değil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun sana almanya ~ 9 yıl önce
İştr büyük devlet dedikleri bu olsa gerek. Borcu almanya veriyor ne de olsA, kaymagını fransa yiyecek değil ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 9 yıl önce
Bir ulkeyi ele gecirmek icin artik savaslara gerek yok. Euro artik silahlarin en guclusu ve oldurucusu.Almanlar beyinlerinden zaten nazligi hic bir zaman silmediki,sadece naziligin ismi Euro olarak degistirldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
3.havalimanına rakip aktarmalar acısından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merkel abla ~ 9 yıl önce
Yarım kaldi bu almanlar ikinci dünya savaşında silahla elde edemedikleri şeyleri şimdi ab eliyle ele geçiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 9 yıl önce
İşte modern çağ savaşları bu şekilde yapılıyor. Tek mermi atmadan işgal ediyorlar Yunanistan'ı. Tıpkı Türkiye'de yaptıkları gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000