11 Nisan 2017, Salı 18:09:46

Yunanistan'daki 14 havalimanı Fraport'a geçiyor

Bugün Alman şirketi Fraport Greece, Yunanistan Devlet Mülkünü Değerlendirme Dairesi'ne vereceği bir kereye mahsus miktarın 1,2 milyar evroluk miktarını ödeyerek Yunanistan'ın 14 havaalanını 40 yıl için devralıyor.
  • Ne kadar bilgisiz cahil varsa yorum yapar olmuş. Türkiyede devletin işlettiği kaç havalimanı var da bunları yazabiliyorsunuz acaba ? Fraport ICF antalyayı da işletiyor biz şimdi batıp almanlara peşkeş mi çekilmiş olduk ? Azıcık zeka parıltısı gösterseydiniz iyiydi.
  • Kendi ülkesindeki bütün kamu kuruluşlarını fabrikalarını 15 sene içinde yabancılara satmış hükümetin yandaşları gelmiş burda Almanlar şöyle böyle geyiği çeviriyorlar. Önce kendine bakacaksın, ondan sonra elalem hakkında yorum yapacaksın. Almanlar fetöcüymüş de bilmem ne, yav he he.
  • İşten bunlar hep aşırı borçlanmanın sonu.
  • Bakalim Şimdi ne diyeceksiniz? Almanya 3. Havaalanına ve THY büyümesine karşı dediğimizde kendinizce dalga gectiniz ve kucumsediniz. Bu da mı yetmecek size evet deyip doğru yolu bulmanıza..
  • Arkadaslar bilerek iflas ettirdiler diyorsunuz da acin bir bakin adamlar nasil iflas etmis. Yunan hükümeti AB'den tarim yardimi alabilmek icin daglik arazileri dahi tarim arazisi olarak göstermis, aldigi kredileri amac disi kullanmis, bizdeki Özal dönemi gibi erken emekliligi baslatmis, adamlar kamu caisini sayisinin nüfusa orani en yüksek olan ülke. Hükümetleri ekonomiyi yönetmeyi becerememis, her gelen benden sonra tufan demis. Simdi baskasina suc bulup bahane üretmeyelim. Bunlar disinda sunu da hatirlatmak isterim, Antalya havalimaninin isletmesini de Fraport yapiyor. Son olarak da yunanli degil yunan.
  • Söz konusu para olunca kapitalist dünya milliyet, ırk bile tanımıyor, adamları önce batırdılar şimdide adım adım ekonomilerini ele geçirmeye çalışıyorlar. Ancak burada dikkat edilmesi gereken diğer bir husus; Havalimanları ile Alman vatandaşlarını Yunan adalarına yönlendirmek ve kazan kazan metodu ile hem ülkemiz turizmine zarar vermek hem de oradaki havalimanlarından geçen her turist alman vatandaşından alınan paranın yine Almanya^ya geri dönmesini sağlamak.Sanırım bundan sonra ülkemizin turizm başkenti Antalya' da Alman turistleri biraz zor görürüz.Eski rakamlar hayal oldu artık.
  • Almanya nın yunanistan ı isgali resmen başlamış
  • yunanlılarda türkler kavga etsin almanlar ticaretini yapsın
  • Pislikler bilerek :euro: yapti iflas ettirdi sonra el koydu almanlar ccok pisss signomia ellinas geiati? Germenia olla trelellos mallakasssss......sakina turkiye respublikasi e.u ya girmesin hirsizlarrrr
  • Yunanistan'da Atina haric havaalanlari cok bakimsiz. Almanlar yavas yavas Yunanlilarin verimsiz devlet sirketlerini adam edecekler. Kapitalist model en iyi model. Yasasin kapitalizm.

Bugün Alman şirketi Fraport Greece, Yunanistan Devlet Mülkünü Değerlendirme Dairesi'ne vereceği bir kereye mahsus miktarın 1,2 milyar evroluk miktarını ödeyerek Yunanistan'ın 14 havaalanını 40 yıl için devralıyor.

Fraport'un eline geçecek olan 3'ü Selanik, Kavala, Aktio, diğer 11'i Hania, Korfu, Kefalonia, Kos, Mikonos, Midilli, Rodos, Samos, Santorini, Skiathos ve Zakinthos adalarına ait toplam 14 havaalanlarına, yazdan sonra etraflı bir restorasyon yapılacağı açıklandı.

İlk 48 ay içinde Fraport Greece 400 milyon evroluk bir yatırım yapacak. Fraport denetimindeki ilk uçuş 00: 20'de Atina-Santorini seferi oldu.

Yunanistan'daki 14 havalimanı Fraport'a geçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

karşıyakalı ~ 7 yıl önce
Ne kadar bilgisiz cahil varsa yorum yapar olmuş. Türkiyede devletin işlettiği kaç havalimanı var da bunları yazabiliyorsunuz acaba ? Fraport ICF antalyayı da işletiyor biz şimdi batıp almanlara peşkeş mi çekilmiş olduk ? Azıcık zeka parıltısı gösterseydiniz iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 7 yıl önce
Kendi ülkesindeki bütün kamu kuruluşlarını fabrikalarını 15 sene içinde yabancılara satmış hükümetin yandaşları gelmiş burda Almanlar şöyle böyle geyiği çeviriyorlar. Önce kendine bakacaksın, ondan sonra elalem hakkında yorum yapacaksın. Almanlar fetöcüymüş de bilmem ne, yav he he.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miki fare ~ 7 yıl önce
İşten bunlar hep aşırı borçlanmanın sonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 7 yıl önce
Bakalim Şimdi ne diyeceksiniz? Almanya 3. Havaalanına ve THY büyümesine karşı dediğimizde kendinizce dalga gectiniz ve kucumsediniz. Bu da mı yetmecek size evet deyip doğru yolu bulmanıza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huk ~ 7 yıl önce
Arkadaslar bilerek iflas ettirdiler diyorsunuz da acin bir bakin adamlar nasil iflas etmis. Yunan hükümeti AB'den tarim yardimi alabilmek icin daglik arazileri dahi tarim arazisi olarak göstermis, aldigi kredileri amac disi kullanmis, bizdeki Özal dönemi gibi erken emekliligi baslatmis, adamlar kamu caisini sayisinin nüfusa orani en yüksek olan ülke. Hükümetleri ekonomiyi yönetmeyi becerememis, her gelen benden sonra tufan demis. Simdi baskasina suc bulup bahane üretmeyelim. Bunlar disinda sunu da hatirlatmak isterim, Antalya havalimaninin isletmesini de Fraport yapiyor. Son olarak da yunanli degil yunan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa=Almanya ~ 7 yıl önce
Söz konusu para olunca kapitalist dünya milliyet, ırk bile tanımıyor, adamları önce batırdılar şimdide adım adım ekonomilerini ele geçirmeye çalışıyorlar. Ancak burada dikkat edilmesi gereken diğer bir husus; Havalimanları ile Alman vatandaşlarını Yunan adalarına yönlendirmek ve kazan kazan metodu ile hem ülkemiz turizmine zarar vermek hem de oradaki havalimanlarından geçen her turist alman vatandaşından alınan paranın yine Almanya^ya geri dönmesini sağlamak.Sanırım bundan sonra ülkemizin turizm başkenti Antalya' da Alman turistleri biraz zor görürüz.Eski rakamlar hayal oldu artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 7 yıl önce
Almanya nın yunanistan ı isgali resmen başlamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alman ~ 7 yıl önce
yunanlılarda türkler kavga etsin almanlar ticaretini yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hirsiz deusche "leer ~ 7 yıl önce
Pislikler bilerek :euro: yapti iflas ettirdi sonra el koydu almanlar ccok pisss signomia ellinas geiati? Germenia olla trelellos mallakasssss......sakina turkiye respublikasi e.u ya girmesin hirsizlarrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 7 yıl önce
Yunanistan'da Atina haric havaalanlari cok bakimsiz. Almanlar yavas yavas Yunanlilarin verimsiz devlet sirketlerini adam edecekler. Kapitalist model en iyi model. Yasasin kapitalizm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 7 yıl önce
Yunanistan'da hangi havaalanlarını şahsen gezip gördün ki? Hem Yunanistan ne zamandan beri kapitalizmden vaz geçti?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000