27 Kasım 2014, Perşembe 11:57:48

YUNANİSTAN'DA TÜM UÇUŞLAR İPTAL!

Yunanistan İşçi Konfederasyonu GSEE ile Kamu Çalışanları Federasyon ADEDY hükümetin 2015 yılı mali bütçe tasarısını protesto etmek için bugün 24 saatlik süreyle grev yapıyor. Grev süresince uçaklar da havalanmayacak...
  • adamlarin durumu kotu olmasina ragmen hala asil amacin insan oldugunu unutmamislar.21.yuzyilda hala Milattan once kafasi olanlar ornek alirlar umarim.

Yunanistan İşçi Konfederasyonu GSEE ile Kamu Çalışanları Federasyon ADEDY hükümetin 2015 yılı mali bütçe tasarısını protesto etmek için bugün 24 saatlik süreyle grev yapıyor.

Bugün sabah saat 06.00'da başlayan greve ülke geneli tüm kamu ve özel sektör çalışanları katılıyor. Sendikalar, hükümetin 2015 mali bütçesi kapsamında memur, işçi ve emeklilerin maaşlarında yeni kesintiler yapacağı gerekçesiyle bütçe tasarısına karşı çıkıyor.

Grev nedeniyle devlet hastanelerinde yalnızca acil ve güvenlik ekipleri hazır bulunacak. Bugün ayrıca, hava kontrolörleri ve liman çalışanlarının da greve katılması nedeniyle uçak ve gemi seferleri de iptal edildi.

THY VE PEGASUS DA SEFERLERİ İPTAL ETTİ

Yunanistan'da, İşçi Konfederasyonu ve Kamu Çalışanları Federasyon 2015 mali yılı bütçe tasarısını protesto etmek aldıkları grev kararı THY'nin de seferlerini iptal etmesine neden oldu.

Hava trafik kontrolörlerinin 24 saatliğine iş bırakacak olması nedeniyle THY de bugün Yunanistan'ın Atina ve Selanik kentlerine yapacağı seferlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Pegasus da bugün karşılıklı olarak gerçekleştireceği İstanbul-Atina ve İzmir-Atina seferlerini iptal etti.

YUNANİSTAN'DA TÜM UÇUŞLAR İPTAL!

Yorumlar

helal be komsu ~ 9 yıl önce
adamlarin durumu kotu olmasina ragmen hala asil amacin insan oldugunu unutmamislar.21.yuzyilda hala Milattan once kafasi olanlar ornek alirlar umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000