12 Ekim 2017, Perşembe 16:42:02

Yunanistan Başbakanı Çipras F-16 ile Ege’de uçtu

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ilk kez bir F-16 savaş uçağına binerek, Kuzey Ege adaları üzerinde uçtu ve bu şekilde özellikle iç siyasete yönelik bir gövde gösterisi yaptı.
  • Çipras kaptanlık için loga saat dolduruyor. Bir iki yıla bizim firmalardan birine kaptan olarak gelir. Yabancı pilota bayiliyirim.
  • modern tarihlerinin en zavallı döneminde yaptıklarına bakın...bizim içmeye ayranımız var diyelim..neden uçmuyoruz onlara karşı..ya da neden uçurmuyorlar...
  • La bebe
  • Çakma sosyalist önce aç karnını doyur
  • Arkadaslar bu adam super,butun paralari yunan milletile yediler, sonrada avrupa birliginin basina musallat oldular,avrupa birliginin azna sdilar.
  • Ayranları yok içmeye F16 ile gidiyorlar uçmaya... neyse ayranımızı da çalmasınlar da..
  • Çalıştırmaya devam...
  • Adam reklam yapıyor anladım da bizim basın neden yayınlar bunu?
  • Binali beyi bekleriz
  • Reisss Allah başımızdan eksik etmesin.yonan hükümetine zeval vermesin amin

Yunanistan Başbakanı Çipras, Larisa Havva Üssü’nde askeri üniforma giyerek F-16 uçağına bindi. Yunan medyasına göre, Yunan Hava Kuvvetleri’nde deneyimli bir pilotun kullandığı savaş uçağı, Siros, Limni, Bozbaba (Agios Efstratios) adaları ile “keşişlerin diyarı” olarak bilinen Aynoroz üzerinde uçtu.

Çipras’ın bindiği savaş uçağına, Yunan Genelkurmay Başkanı Evangelos Apostolakis ile Hava Kuvvetleri Komutanı Hristos Hristodulu’nun bindikleri iki Yunan F-16’sı refakat etti. Yunan başbakanının bindiği savaş uçağında önceden adının yazıldığı da gözlendi.

Çipras, Larisa’ya döndükten sonra kısa bir açıklama yaparak, “Kısa bir süre için sanal da olsa bir it dalaşının tansiyonunu hissettim. Yunan Hava Kuvvetleri’nin süper silahı, üstün silahı, Yunan pilotların ruhu ve yüreğidir. Eğer ruhun yoksa, yüreğin yoksa, vatanını sevmiyorsan, ülkenin egemenliğini ve bütünlüğünü korumanın yüceliğini hissetmiyorsan bu işi yapamazsın. Yunanistan barış, istikrar ve işbirliği ülkesidir” şeklinde konuştu.

Çipras, savaş uçağına binen 3. Yunan Başbakanı oldu. Daha önce Elefterios Venizelos (1912) ve Konstantin Miçotakis (1992) de savaş uçağına binmişti.

Yunanistan Başbakanı Çipras F-16 ile Ege’de uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Time building ~ 6 yıl önce
Çipras kaptanlık için loga saat dolduruyor. Bir iki yıla bizim firmalardan birine kaptan olarak gelir. Yabancı pilota bayiliyirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
modern tarihlerinin en zavallı döneminde yaptıklarına bakın...bizim içmeye ayranımız var diyelim..neden uçmuyoruz onlara karşı..ya da neden uçurmuyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topuğuna sıkarız ~ 6 yıl önce
La bebe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhan ~ 6 yıl önce
Çakma sosyalist önce aç karnını doyur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Arkadaslar bu adam super,butun paralari yunan milletile yediler, sonrada avrupa birliginin basina musallat oldular,avrupa birliginin azna sdilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayran ~ 6 yıl önce
Ayranları yok içmeye F16 ile gidiyorlar uçmaya... neyse ayranımızı da çalmasınlar da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunanlı pilotları ~ 6 yıl önce
Çalıştırmaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 6 yıl önce
Adam reklam yapıyor anladım da bizim basın neden yayınlar bunu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F16 ~ 6 yıl önce
Binali beyi bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cipras ~ 6 yıl önce
Reisss Allah başımızdan eksik etmesin.yonan hükümetine zeval vermesin amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000