17 Kasım 2009, Salı 07:23:02

Yunan'ın ihlal iddiası...

Atina, Türk savaş uçaklarının ve savaş gemilerinin Yunan hava sahası ve karasularını ''ihlal'' ettiğini ileri sürdü...
  • Geçmişte olan olaylar yaşanan şeyler asla değişmez sonuçta müslüman ve kalkınmaya yönelik bir ülkeye oldugu için türkiyemiz her zaman önüne bir engel konacaktır.
  • İhlali kendileri yapınca iyi. Oh, yaptıysak ne iyi yapmışız. Her şey karşılıklı. Bu konular bir süredir gündeme gelmiyordu, anlaşılan hafiften Ege kıta sahanlığı konusu önümüze getirilmek üzere hazırlanıyor.
  • bu yunanlılar asla değişmez aynı tas aynı hamam...

Atina Haber Ajansı (ANA), bugün Ege'de kol halinde uçuş yapan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 8 adet savaş uçağının ''Midilli Adası'nın güneyinde Atina FIR hattına girdiğini'' ve ''Doğu Ege'de Bulamaç (Farmakonisi) Adası'nın üzerinde uçuş yapan 2 adet Türk savaş uçağının Yunan hava sahasını ihlal ettiğini'' öne sürdü.

Ajans, ''Türk uçaklarının Yunan savaş uçakları tarafından geri çevrildiklerini'' savunduğu haberinde ayrıca, ''Bugün Doğu Ege bölgesindeki Bulamaç Adası ile Eşek Adası (Agathonisi) arasında seyreden Türk savaş gemilerinin de Yunan kara sularına girdiğini'' iddia etti.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nın, her iki olayla ilgili Türkiye ve NATO'ya şikayette bulunacağı bildirildi.

Yunan'ın ihlal iddiası...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmişte olan olaylar yaşanan şeyler asla değişmez sonuçta müslüman ve kalkınmaya yönelik bir ülkeye oldugu için türkiyemiz her zaman önüne bir engel konacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İhlali kendileri yapınca iyi. Oh, yaptıysak ne iyi yapmışız. Her şey karşılıklı. Bu konular bir süredir gündeme gelmiyordu, anlaşılan hafiften Ege kıta sahanlığı konusu önümüze getirilmek üzere hazırlanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yunanlılar asla değişmez aynı tas aynı hamam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000