28 Aralık 2010, Salı 10:00:27

YUNAN HAVACILAR, YENİ YILA GREVLE GİRECEK!

Yunanistan'da, hükümetin bütçe açığının daraltılması için uygulamayı öngördüğü reformları protesto etmek amacıyla, bu hafta yeni grevler yapılacağı bildirildi.
  • evet yarımız yunan 30 milyonumuz kürt bir kısmımız çerkez 300bin ermeni art 100bin rusuz. bu memlekette Türk yok zaten. Ne adamlar var ya. Türkmüşte ülkenize hoşgelmişinizde. Ne saçmalıyorsun hacı? Git bakalım rum kesimine yunanistana ben türküm burada benim ülkem hoş geldim de. Bu ülke sadece ve sadece Türklerindir kardeşim. Özümse benimse.
  • Gel Gomşi gel TURFANDA gel
  • zaten olımpık havayolları battı.genıs govdelı ucakları kayıtlarından cıkardı.kıtarlararası uçmuyor,doğal okarak thy genıs govedelı ucaklar alınca oradaki tecrübeli pilotlar türkiye geldi.f/o suda geldi kaptanıda...20 yakın yunanistan hava kuvvetlerınden emekli asker pılotlar ucuyomuş;airbus a340 ları doğru mu bılmıyorum??
  • Bir Yunan gazetesinin sitesinde yapılan bir yorum: "Hain pilotlarımız Türkiye gibi geri kalmış bile ülkeye çalışmaya gidiyor. Olacak şey değil. Onları eğitmek için cebimizden milyonlarca Euro çıktı. Onların uçuş saatini doldurmak için milyonlarca galon yakıt harcandı, uçak alımı ve onların bakımı için de milyonlar harcadık. Sen eğit, masraf yap, sonra Türklere gitsin. Vergilerimiz Türklere harcanıyor. Onların AB dışında çalışmalarına yasak getirmek lazım. Türkiye, bizim vergilerimizle zenginleşiyor."
  • hemen THY ye alalım...boyle fırsat zor bulunur....kacırmasınlar:))
  • hellenic bittigi an işte ama oyle demeyelim onlar bu topraklarında cocukları hatta cocukları degil gercek orgin leri... tabiki gelcek calısacaklar sonucda yunanistanın halen yuzde 60 türk kökenlı rum bunuda unutmayalalım ve dıyelımkki=) hoş geldınız ulkenize ben cok isterim ve inlşallahda gelirler sonucda bu toprklar onlarada ait sagapo polli ellaada=) biz yunistanı sevıyoruz degilmmi????
  • Hemen THY e alalım. Hatta gelsin Direk wide body ucakta baslasın hemde direk kaptan olarak. Yok bu da yetmez birde ögretmenlik lisansını hemen onaylıyalım daha e 1-2 seneye de tip mudurlugu ucus işletme baskanlıgı da veriririz nede olsa THY globally yours,not OURS
  • NASIL OLSA,SANA KAPILAR ACIK..

Yapılan açıklamalarda, eski Yunan Havayolları'nın (Olympic Airlines) özelleştirilmesinin ardından bazı pilot ve teknisyenlerin başka yerlere atanmasını protesto eden Sivil Havacılık Kurumu Çalışanları Federasyonu'nun 29-30 Aralık günlerinde 48 saatlik grev kararı aldığı duyuruldu.

Sivil Havacılık Kurumu yönetiminin başvurusu üzerine Atina Asliye Mahkemesi'nin grevin yasadışı olduğu yönünde karar almasına rağmen, havacılık kurumu çalışanlarının grev yapmakta kararlı oldukları belirtildi.

Yunan basınında çıkan haberlerde, yılbaşı nedeniyle yoğun bir trafik olması beklenilen havaalanlarında, grev yüzünden sorunlar başgöstermesinin beklenildiği aktarıldı.

Öte yandan, hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto eden ulaşım çalışanlarının da yeni grev kararı aldıkları bildirildi.

Yapılan açıklamada, başkent Atina'da banliyö trenleri ile metro ve belediye otobüsleri çalışanlarının 29 Aralıkta belirli sürelerle iş bırakma eylemi yapacakları ifade edildi.

Ulaşım çalışanlarının yeni yılda da eylemlerini sürdürecekleri, grevin özelleştirme ve işçi maaşlarında yapılacak kesintileri protesto amacıyla düzenleneceği kaydedildi.

Bu arada, Atina'da iş adamları ve küçük işletme sahipleri, grevlerin kriz içindeki piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, sendikalardan eylemleri ertelemesini talep ediyor. Yunan hükümeti, sendikaların sert tepkisini çeken programın eksiksiz uygulanmaya başladığını ve belirlenen hedeflere ulaşılacağını söylüyor.

YUNAN HAVACILAR, YENİ YILA GREVLE GİRECEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
evet yarımız yunan 30 milyonumuz kürt bir kısmımız çerkez 300bin ermeni art 100bin rusuz. bu memlekette Türk yok zaten. Ne adamlar var ya. Türkmüşte ülkenize hoşgelmişinizde. Ne saçmalıyorsun hacı? Git bakalım rum kesimine yunanistana ben türküm burada benim ülkem hoş geldim de. Bu ülke sadece ve sadece Türklerindir kardeşim. Özümse benimse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gel Gomşi gel TURFANDA gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten olımpık havayolları battı.genıs govdelı ucakları kayıtlarından cıkardı.kıtarlararası uçmuyor,doğal okarak thy genıs govedelı ucaklar alınca oradaki tecrübeli pilotlar türkiye geldi.f/o suda geldi kaptanıda...20 yakın yunanistan hava kuvvetlerınden emekli asker pılotlar ucuyomuş;airbus a340 ları doğru mu bılmıyorum??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir Yunan gazetesinin sitesinde yapılan bir yorum: "Hain pilotlarımız Türkiye gibi geri kalmış bile ülkeye çalışmaya gidiyor. Olacak şey değil. Onları eğitmek için cebimizden milyonlarca Euro çıktı. Onların uçuş saatini doldurmak için milyonlarca galon yakıt harcandı, uçak alımı ve onların bakımı için de milyonlar harcadık. Sen eğit, masraf yap, sonra Türklere gitsin. Vergilerimiz Türklere harcanıyor. Onların AB dışında çalışmalarına yasak getirmek lazım. Türkiye, bizim vergilerimizle zenginleşiyor."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hemen THY ye alalım...boyle fırsat zor bulunur....kacırmasınlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hellenic bittigi an işte ama oyle demeyelim onlar bu topraklarında cocukları hatta cocukları degil gercek orgin leri... tabiki gelcek calısacaklar sonucda yunanistanın halen yuzde 60 türk kökenlı rum bunuda unutmayalalım ve dıyelımkki=) hoş geldınız ulkenize ben cok isterim ve inlşallahda gelirler sonucda bu toprklar onlarada ait sagapo polli ellaada=) biz yunistanı sevıyoruz degilmmi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hemen THY e alalım. Hatta gelsin Direk wide body ucakta baslasın hemde direk kaptan olarak. Yok bu da yetmez birde ögretmenlik lisansını hemen onaylıyalım daha e 1-2 seneye de tip mudurlugu ucus işletme baskanlıgı da veriririz nede olsa THY globally yours,not OURS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NASIL OLSA,SANA KAPILAR ACIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000