01 Mart 2016, Salı 16:53:33

Yüksekova Havalimanı'na terör saldırısı

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda teröristler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.
  • İşe alınmışken merkezden gelen isimlerle işsiz kalan temizlik elemanları tarafından yapıldığı düşünülüyor. İnanmazsan müdüre sor
  • bu habere sasiran var mi?zaten havalimani acildigi gunden tutun, insaatinin yapildigi haberine kadar google dana ratip bakin hep altina yanlis yapiliyor,ileride sorun olacak diye yuzlerce binlerce yorum yapilmis.. sonunda bu haber ile zaten yapilan yorumlarin ne kadar ileriyi gordugu ortaya cikti, milletin gordugunu usta niye gormedi, esas soru orada..
  • Oy icin, yillarca milletin gozunun icine baka baka yollara mayin dosenmesini,hendekler kazilmasini,evler arasina gecitler yapilmasini,sehirlerin silah depolarina cevrilmelerini seyret,polislere,askerlere gormeyin,bir sey yapmayin emrini ver, acilimi ortaya at,kacak elektrik kullanmalarini gormezden gel, hepsini maasa bagla, bedelli askerligi cikart,zengin ve bakan,vekil,burokrat,yandas cocuklarini askere gonderme, Oslo'da bunlarin baslariyla gorus,is ortaya cikinca gorusen serefsizdir de, Imrali'nin her mesajini git oralarda meydanlarda oku, guneydoguda mitinglerde vs 3-5 kelime kurtce konus sonra is terse donunce tek dilden bahset, terorle boylesine mucadele et ama idam cezasini cikarma,butun komsularla iliskilerini boz,35 yildir pkk'yi destekleyen Suriye'nin ne idugu belirsizlerini ulkene al ve daha bir cok halti ye ondan sonra havalimanina da saldiri olur,baskentte bomba da patlar! Ulkemizin bu hale gelmesinde takim tutar gibi parti tutanlarin ve oy verenlerin de payi var unutmayin!
  • devletin bazı yatırımları politik olabilir olmak da zorundadır zaten, ama sizin kafalar basmadığı için sırf hükümeti eleştirmek adına maydanoz oluyorsunuz, o bölge halkı terör mağduru, batıda varda bizde niye yok demesinler diye, devlet yol hastane hava meydanı yaptı terör örgütü engellediğini görsünler diye...
  • sen git terör yuvasına meydan yap sonra atıl kalsın. aydın havalimanı istiyor dedikleri izmir varya neyinize yetmiyor değilmi.
  • 7 Aydır ucuslar yok can guvenlıgımız sıfır bos havalımanında bızlerı tutmanın mantıgı nedır bız her gun annemıze babamıza esımıze hesap vermek ıstemıyoruz ıyıyız dıye yalan soylemekten bıktık.. ılla bırının olmesı yaralanmasımı gerekıyo burdakı personelı gerı cekmelerı ıcın hıc olmazsa gecıcı gorev cıkması psıkolojık olarakta cok sıkıntı cekıyoruz.. cozum ıstıyoruz..her gun sılah seslerı altında yatmak uyumak siz dusunun bıde....
  • Uçuş yok niye görev yapıyoki dhm devlet maası yatırıyo nasıl olsa demi dayamışlar sırtını devlete.
  • Elektrik, su, telefon, uçak, otobüs vb. Ne kadar hizmet varsa kesin hepsini. Ne zaman hak ederlerse o zaman verin. Yeter artık!
  • Allah belanizi versin yeter artik ya !
  • neden terör var bizim memlekette neden başkalarında yok.çünkü bizim yükseleceğimizden korkan bir abd ve rusya var.şu terör temizlense dünyanın en iyi devleti oluruz inşallah.2023'ü bekleyin

Hakkari'deki Yüksekova Havalimanı'na dün gece teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi. Yapılan incelemelere göre kule ve teknik bloğa 28 kurşun isabet ettiği saptandı.

Daha önce de bir kez silahlı saldırıya uğrayan Yüksekova Havalimanı, açıldıktan kısa süre sonra güvenlik gerekçesiyle uçuşlara kapatılmıştı. THY seferlerini iptal ederken DHMİ çalışanları uçuş olmamasına rağmen havalimanında görevine devam ediyordu.

Kule ve teknik bloğa yönelik saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Sabah olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incemelerde saldırının doçka silahlarıyla yapıldığı belirlendi. Daha önceki saldırıdan daha şiddetli gerçekleşen saldırıda dış kaplamalarda da hasar tespit edildi.

Geçtiğimiz yıl 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen havalimanı 6 aydır hizmet veremiyor.

©AirportHaber









Yüksekova Havalimanı'na terör saldırısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Gerçekler ~ 8 yıl önce
İşe alınmışken merkezden gelen isimlerle işsiz kalan temizlik elemanları tarafından yapıldığı düşünülüyor. İnanmazsan müdüre sor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
bu habere sasiran var mi?zaten havalimani acildigi gunden tutun, insaatinin yapildigi haberine kadar google dana ratip bakin hep altina yanlis yapiliyor,ileride sorun olacak diye yuzlerce binlerce yorum yapilmis.. sonunda bu haber ile zaten yapilan yorumlarin ne kadar ileriyi gordugu ortaya cikti, milletin gordugunu usta niye gormedi, esas soru orada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ! ~ 8 yıl önce
Oy icin, yillarca milletin gozunun icine baka baka yollara mayin dosenmesini,hendekler kazilmasini,evler arasina gecitler yapilmasini,sehirlerin silah depolarina cevrilmelerini seyret,polislere,askerlere gormeyin,bir sey yapmayin emrini ver, acilimi ortaya at,kacak elektrik kullanmalarini gormezden gel, hepsini maasa bagla, bedelli askerligi cikart,zengin ve bakan,vekil,burokrat,yandas cocuklarini askere gonderme, Oslo'da bunlarin baslariyla gorus,is ortaya cikinca gorusen serefsizdir de, Imrali'nin her mesajini git oralarda meydanlarda oku, guneydoguda mitinglerde vs 3-5 kelime kurtce konus sonra is terse donunce tek dilden bahset, terorle boylesine mucadele et ama idam cezasini cikarma,butun komsularla iliskilerini boz,35 yildir pkk'yi destekleyen Suriye'nin ne idugu belirsizlerini ulkene al ve daha bir cok halti ye ondan sonra havalimanina da saldiri olur,baskentte bomba da patlar! Ulkemizin bu hale gelmesinde takim tutar gibi parti tutanlarin ve oy verenlerin de payi var unutmayin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
politik ~ 8 yıl önce
devletin bazı yatırımları politik olabilir olmak da zorundadır zaten, ama sizin kafalar basmadığı için sırf hükümeti eleştirmek adına maydanoz oluyorsunuz, o bölge halkı terör mağduru, batıda varda bizde niye yok demesinler diye, devlet yol hastane hava meydanı yaptı terör örgütü engellediğini görsünler diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
einstein ~ 8 yıl önce
baran 14 yaşında... arkadaşları ona aynştayn diyor...
7-77 ~ 8 yıl önce
sen git terör yuvasına meydan yap sonra atıl kalsın. aydın havalimanı istiyor dedikleri izmir varya neyinize yetmiyor değilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuksekova personeli ~ 8 yıl önce
7 Aydır ucuslar yok can guvenlıgımız sıfır bos havalımanında bızlerı tutmanın mantıgı nedır bız her gun annemıze babamıza esımıze hesap vermek ıstemıyoruz ıyıyız dıye yalan soylemekten bıktık.. ılla bırının olmesı yaralanmasımı gerekıyo burdakı personelı gerı cekmelerı ıcın hıc olmazsa gecıcı gorev cıkması psıkolojık olarakta cok sıkıntı cekıyoruz.. cozum ıstıyoruz..her gun sılah seslerı altında yatmak uyumak siz dusunun bıde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuksekova ~ 8 yıl önce
kardesim cok haklisin da birakin siz de isi gelin o zaman. caninizdan cok mu degerli? askerligi para ile satanlar,acilim,sacilim deyip teroristlere oy icin yuz verenler yollasinlar bol maas ve yuksek makamlarla ozel ve devlette is bulduklari cocuklarini,akrabalarini sizin yerinize oraya! hepsi cok milliyetci bilmem ne ya!
Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı ~ 8 yıl önce
İşsizliğin kol gezdiği bir ülkede bırakın işi gücü demek ne kadar kolay!!!
Erkan ~ 8 yıl önce
Uçuş yok niye görev yapıyoki dhm devlet maası yatırıyo nasıl olsa demi dayamışlar sırtını devlete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ötede kıskan ~ 8 yıl önce
Ordaki personeller bu durumdan mutlu mu sanıyorsun DHMİ'yi kazanamamış yetersiz insan
Haketmeyene verme ~ 8 yıl önce
Elektrik, su, telefon, uçak, otobüs vb. Ne kadar hizmet varsa kesin hepsini. Ne zaman hak ederlerse o zaman verin. Yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitin artik ~ 8 yıl önce
Allah belanizi versin yeter artik ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam king ~ 8 yıl önce
neden terör var bizim memlekette neden başkalarında yok.çünkü bizim yükseleceğimizden korkan bir abd ve rusya var.şu terör temizlense dünyanın en iyi devleti oluruz inşallah.2023'ü bekleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavradır ~ 8 yıl önce
Sanki Türkiye bulunmaz Hint kumaşı. Terör yeteneksiz devlet adamlarımız yüzünden var. AKP öncesi terör bitmişti.
HARRANLI ~ 8 yıl önce
Lozan bitiyo dimi 2023 te cidden saka gibisiniz :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000