26 Temmuz 2009, Pazar 16:38:58

Yüksekova Havaalanı için ilk adım atılıyor

Hakari Yüksekova Havaalanı için 29 Temmuz’da ihale yapılacak…
  • artik karayi biraktik havadan da mi terörist tasicaz!? birakin havalimanini, su bilene vermiyeceksin Yüksekova´ya
  • Oralarda görev yapan askerler bile bu havaalanını tercih etmeyeceklerdir. Birileri güzel bi şekilde nemalanacak gene. İnşaatı alan firma da PKK kendisine dokunmasın diye büyük miktarda haraç ödeyecek, sonuçta bu yatırım çocuklarımızla gezindiğimiz park veya alışveriş merkezlerinde patlayan bombalar ve askerlerimize-polislerimize sıkılan mermiler olarak geri dönecek...
  • yapılacak bu havalımanı na hangı sırket ucar, ne kadar surer, frekansı ne olur, kım calısır gıbı sorulara cevap bulundu mu kı, ıhale acılıyor? sadece orada gorev yapan askerler seyehat eder.
  • Hadi bakalım TAV göster kendini. Buraları adam edersen sen edersin.
  • ali sırrı sile ....Hakkari nin nüfusu ne, komşu illerden gelebilecek yolcu sayısı ne; yaklaşık 150-200 milyon TL lik yatırıma günah; bu para ile Hakkari ve komşu 2-3 ilin işsizlik sorununa deva olacak yatırım bile yapılır, o da yapılmazsa bu şehirlerin tüm beledi altyapı veya sağlık-eğitim ve spor altyapı sorunları çözülür..Hadi biraz gerçekçi olalım..

Devlet Limanlar ve Havameydanları Genel Müdürlüğü’nce yapımı planlanan Hakkari Yüksekova Havalimanı altyapı ve mütefferik işleri ihalesi, talipli firmaların katılımı ile 29 Temmuz’da ihaleye açılacak.

Rdar sistemleri ve hava sistemlerinin de daha sonra ayrı bir proje paket içinde ihale edilmesi planlanıyor.

Hakkari Havaalanı’nın uluslar arası boyutta inşa edilmesi planlanırken, 3 yıl içinde de uçuşlara açılması bekleniyor.

Yüksekova Havaalanı için ilk adım atılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
artik karayi biraktik havadan da mi terörist tasicaz!? birakin havalimanini, su bilene vermiyeceksin Yüksekova´ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oralarda görev yapan askerler bile bu havaalanını tercih etmeyeceklerdir. Birileri güzel bi şekilde nemalanacak gene. İnşaatı alan firma da PKK kendisine dokunmasın diye büyük miktarda haraç ödeyecek, sonuçta bu yatırım çocuklarımızla gezindiğimiz park veya alışveriş merkezlerinde patlayan bombalar ve askerlerimize-polislerimize sıkılan mermiler olarak geri dönecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapılacak bu havalımanı na hangı sırket ucar, ne kadar surer, frekansı ne olur, kım calısır gıbı sorulara cevap bulundu mu kı, ıhale acılıyor? sadece orada gorev yapan askerler seyehat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hadi bakalım TAV göster kendini. Buraları adam edersen sen edersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ali sırrı sile ....Hakkari nin nüfusu ne, komşu illerden gelebilecek yolcu sayısı ne; yaklaşık 150-200 milyon TL lik yatırıma günah; bu para ile Hakkari ve komşu 2-3 ilin işsizlik sorununa deva olacak yatırım bile yapılır, o da yapılmazsa bu şehirlerin tüm beledi altyapı veya sağlık-eğitim ve spor altyapı sorunları çözülür..Hadi biraz gerçekçi olalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000