21 Mayıs 2012, Pazartesi 15:20:14

YÜKSEK BİNALAR YAPMAYA DEVAM EDİLMELİ

Büyükşehir Belediye Meclisi’nce Ankara’daki uçuş güvenliği hatlarında yapılan değişikliğe CHP’den “teşekkür” geldi
  • Kendi ağzı ile söylüyor HERSEYİ. Bizler 1946'dan beri buradaydik ve burada olacağız. Buna çok GUZEL bir atasozumuz var. Dagdan gelmiş bagdakini kovuyor. ( sırf rant icin) madem bu kadar çok korkuyorsun acemi pilotlardan o zaman orayı terk et seni zorla tutmuyorlar umitkoyde. Koskoca umitkoyde oturanlarin tek akillisi ve korkani sen misin? Bu tutmazsa yarin da geçe ucan helikopterlerin sesinden uyuyamiyorum diyeceksin. Bu arada orada uçan acemi her pilotun yanında bir de acemi olmayan pilot var. Ve o acemi pilot dediğin vatandaşlar senin su anda UCTUGUN uçakların acemi olmayan pilotlaridir. Madem korkun var o zaman o uçaklara ve helikopterlere de binme. Karayolunu tercih et veya gecmiste CHP li atalarının yaptıgı gibi kağnı sırtında git. BOL KAZANÇLAR KANKİLER. S.A VE İ.M.G YE ATFEN ZAMANIMI AYIRARAK YAZDIM.
  • Ikisinde kanki zaten, kankisine tesekkur etmis. Tiyatro.

 

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Ümitköy’de evinin de bulunduğu alanda, acemi pilotların helikopterle eğitim uçuşları yaptığını, kendisinin ve bölge sakinlerinin, olası bir kazaya karşı tedirginlik yaşadığını söyledi.

Yüksek bina umudu

Aygün yeni düzenlemeyle yüksek binaların yapılmasına da izin verileceğini hatırlatarak, “Yüksek binalar yapıldıkça belki eğitim uçuşlarının yapıldığı bölge de değişir. Sayın Gökçek’e de teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, kendi evinin de bulunduğu bölgede acemi pilotların helikopterle eğitim uçuşu yapmalarından endişe duyduklarını belirterek, “Ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, uçuşların yapıldığı bölgede 1946’dan beri uygulanan kat sınırlamasını kaldırması bizi rahatlattı. Belki bu şekilde uygulama sona erer” dedi. Aygün, Ümitköy bölgesinde, kendi evinin de bulunduğu alanda, acemi pilotların helikopterle eğitim uçuşları yaptığını, kendisinin ve bölge sakinlerinin, olası bir kazaya karşı tedirginlik yaşadığını söyledi.

“Helikopteri kullanan pilotun acemi olduğunu düşününce tedirginliğimiz daha da artıyor” diyen Aygün, bu uçuşların durdurulması için uzun süredir mücadele ettiğini anlattı.

Konuyu Meclis gündemine de taşıdığını bildiren Aygün, Genel Kurul’da yaşadığı endişeyi anlattığını, Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle, TBMM Başkanlığı’na soru önergesi sunduğunu ifade etti.

Acemi pilot korkusu

Yaptığı araştırmaya göre, eğitim uçuşlarının yapıldığı bölgenin 1946 yılında tespit edildiğini ifade eden Aygün, “O dönemde Ankara’da yapılaşma o kadar azdı ki söz konusu uçuşların yapıldığı alan tamamen boştu. Ancak şimdi bu bölge artık yerleşim birimi. Evlerimizin üzerinde acemi pilotların eğitim görmesi bizi korkutuyor” dedi. 

Uçuşların sağlıklı yapılması için 1946 yılından beri Keçiören’e kadar uzanan belli bir bölgede bina yüksekliklerine sınırlama getirildiğini belirten Aygün, bu nedenle uçuş yapılan bölgenin önemli bir kısmında yüksek binalar yapılamadığını anlattı. Ancak kısa bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir karar aldığını ifade eden Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in girişimiyle, söz konusu bölgede kat yüksekliği sınırlamasının kaldırıldığını, bunun kendilerini rahatlattığını söyledi.

Aygün, “Artık yüksek binalar yapıldıkça belki eğitim uçuşlarının yapıldığı bölge de değişir. Böylece önemli bir sorun ortadan kalkmış olur. Bu konuda Sayın Gökçek’e de teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

Aygün, yerleşim bölgesinde söz konusu uçuşların yapılmaması için mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

YÜKSEK BİNALAR YAPMAYA DEVAM EDİLMELİ

Yorumlar

Acemi pilot ~ 12 yıl önce
Kendi ağzı ile söylüyor HERSEYİ. Bizler 1946'dan beri buradaydik ve burada olacağız. Buna çok GUZEL bir atasozumuz var. Dagdan gelmiş bagdakini kovuyor. ( sırf rant icin) madem bu kadar çok korkuyorsun acemi pilotlardan o zaman orayı terk et seni zorla tutmuyorlar umitkoyde. Koskoca umitkoyde oturanlarin tek akillisi ve korkani sen misin? Bu tutmazsa yarin da geçe ucan helikopterlerin sesinden uyuyamiyorum diyeceksin. Bu arada orada uçan acemi her pilotun yanında bir de acemi olmayan pilot var. Ve o acemi pilot dediğin vatandaşlar senin su anda UCTUGUN uçakların acemi olmayan pilotlaridir. Madem korkun var o zaman o uçaklara ve helikopterlere de binme. Karayolunu tercih et veya gecmiste CHP li atalarının yaptıgı gibi kağnı sırtında git. BOL KAZANÇLAR KANKİLER. S.A VE İ.M.G YE ATFEN ZAMANIMI AYIRARAK YAZDIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikiside kanka zaten ~ 12 yıl önce
Ikisinde kanki zaten, kankisine tesekkur etmis. Tiyatro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000