27 Kasım 2016, Pazar 09:27:22

Yozgatılara havalimanı müjdesi

Yozgatlılara havaalanı müjdesi gelirken, Bakanlık düğmeye bastı, her 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak.
  • Her ile bir havaalani yapilsin yanliz bir sartla yapilsin, her ildeki havaalaninin butcesi o ilin belediyesine ait olsun, olsunki o zaman ben goreyim o bos havaalanlarinin bakimlarini, personel maaslarini belediye meclisi nereden karsilayacak. Ben zimirliyim kardesim senin Yozgattaki bosa acilacak olan havaalaninin masrafini niye benim merkezi hukumete odedigim vergiden karsilasinlar. Neymis her koye bir havaalaniymis , o zaman muhtar toplasin koyluden masraflarini her koye havaalani yapin. Benim vergimlea size havaalani yok , binin arabaya 300 km uzakliktaki havaalanina gidip ucun. dunyanin heryerinde bu is boyle yapiliyor . 300 km unutmayin .
  • Yozgat nüfusu yüz bin diyen cahiller! Yozgat nüfusu 420 bin, ama 2000 yılında 750 bine kadar çıkmıştı yimpaş battı nüfus dağıldı. Devlet Yozgatı göç vermeye zorluyor. Dışarıdaki yozgatlılar ile birlikte Yozgat nüfusu 3 milyondan fazla. Bu yüzden 2 milyon kapasiteli 'bölgesel' dağıtım merkezi kurulacak deniyor. Ama en son yozgatımıza kurulacak havalimanı. Nedenini devletimiz bilir.
  • Bu ne "aptalca" bir maket resmidir? Kalkmış oraya bir B744 falan oturtmuşlar; minnacık terminalin önüne!... Uçağın boyutuna bak, terminalin boyutuna bir de terminalin arkasındaki otomobillerin boyutuna!... İnsanlar bu kadar mı aptal yerine konuluyor!??? :(:(:(
  • İyi de Yozgat'a nerden sefer yapacaksın.Yozgat'tan fazla Yozgatlı Ankara'da var. Arabayla 2,5 saat sürüyor.Ankara-Yozgat seferi mi yapacak.İstanbul'dan günde bir sefer belki dolar veya dolmaz.
  • Yozgata havalimanı yapılacağına Kayseri ile Nevşehir arasına yapılsa daha mantıklı olurdu.Kayseri askeri havalimanı kullaniyor.Nevşehirde ise terminal yetersiz kaliyor.Yetkililere duyrulur...!
  • ORGİ yi yapacaklarına bu havalimanlarına destek verselerdi hiç olmazsa işe yarardı.
  • Yağma Hasan'ın böreği. Yeyin efendiler yeyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yeyin. Yozgat'ta kaç kişi var da hava alanı ihtiyacı duyuyorlar.
  • işler kötü giderse oy larda gider ! bu gidişi önlemenin kısa vadede çözümü sorunların üzerini örterek -havaalanları yapmak gibi- vatandaşa bal göstermek gibi görüyorlar sorunlar bunlarla düzelse ne ala
  • KDZ Ereğliyede havalimanı yapılmalı çaycuma havalimanı uzak olduğu için terçih edilmiyor Ereğli gibi merkezi bir noktaya havalimanı yapılırsa uçak doldurma sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Umarım yetkilibiri bu yorumu görür ve çalılmalara başlar. Sonuçta türkiyede yapılan tüm hava limanları havacılığın gelişmesi için bir adımdır. Bazı insanların yorumları na anlam veremiyorum hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz.
  • ya bakmayın havalimani yapacaklarina heryere yapiyorlar gunde 1 sefer 2 sefer :) goz doldurma.com

Yozgatlıları sevndiren Havalimanı müjdesi Bakan Arslan'dan geldi. Hükümet her 100 kilometrede bir yeni havaalanı yapacak. Bakanlık yetkilileri yeni havalimanı projeleri için düğmeye bastı.

Yozgat havalimanı yapım çalışmaları iin geri sayım sürüyor. ÇED raporu sürecinin devam ettiği Yozgat havaalanı projesi kapsamında Bakanlık müjdeli haberi verdi.

Yozgat ilinde hayata geçirilecek yeni havalimanına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan müjdeyi verdi. Arslan açıklamasında, "Havalimanıyla ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun tamamlandığını" söyledi.

Bakan Arslan havalimanı olmayan il kalmayacak dedi! Hükümet politikası yeni dönemle birlikte her 100 kilometrede bir havalimanı olacağının altını çizen Bakan Arslan, "Başbakanımızın vurguladığı üzere önümüzdeki dönemde yapılacak havalimanlarından birisi Yozgat’a inşa edilecek. İnşallah, önümüzdeki yıl içinde yatırım programına alınmasını da bekliyoruz." dedi.

Yozgatılara havalimanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Havaci ~ 7 yıl önce
Her ile bir havaalani yapilsin yanliz bir sartla yapilsin, her ildeki havaalaninin butcesi o ilin belediyesine ait olsun, olsunki o zaman ben goreyim o bos havaalanlarinin bakimlarini, personel maaslarini belediye meclisi nereden karsilayacak. Ben zimirliyim kardesim senin Yozgattaki bosa acilacak olan havaalaninin masrafini niye benim merkezi hukumete odedigim vergiden karsilasinlar. Neymis her koye bir havaalaniymis , o zaman muhtar toplasin koyluden masraflarini her koye havaalani yapin. Benim vergimlea size havaalani yok , binin arabaya 300 km uzakliktaki havaalanina gidip ucun. dunyanin heryerinde bu is boyle yapiliyor . 300 km unutmayin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne vergin var ki ~ 7 yıl önce
Peki küçük şehirlerin parası, vergisi büyük şehirlere akmak zorunda mı? Yozgatın işgücü kayseri ve ankara başta olmak üzere başka şehirleri zenginleştirmek için mi var? Yozgatın enerjisi yozgatta kalmalı.
Yozgat nüfusu ~ 7 yıl önce
Yozgat nüfusu yüz bin diyen cahiller! Yozgat nüfusu 420 bin, ama 2000 yılında 750 bine kadar çıkmıştı yimpaş battı nüfus dağıldı. Devlet Yozgatı göç vermeye zorluyor. Dışarıdaki yozgatlılar ile birlikte Yozgat nüfusu 3 milyondan fazla. Bu yüzden 2 milyon kapasiteli 'bölgesel' dağıtım merkezi kurulacak deniyor. Ama en son yozgatımıza kurulacak havalimanı. Nedenini devletimiz bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir bilen. ~ 7 yıl önce
Ben demiyorum, 100.000 diye. 10 Şubat 2015 tarihli Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 98,248 kişi. Sen git adı geçen kuruma anlat derdini.
İl merkezi ~ 7 yıl önce
Yüz bin olan şehir merkezidir. Toplam nüfustan bahsediyorum.
Bir bulan. ~ 7 yıl önce
Şehir 81,920, Kır 16,328 Toplam 98,248 yazıyor. Ben onların yalancısıyım.
mafaky ~ 7 yıl önce
Bu ne "aptalca" bir maket resmidir? Kalkmış oraya bir B744 falan oturtmuşlar; minnacık terminalin önüne!... Uçağın boyutuna bak, terminalin boyutuna bir de terminalin arkasındaki otomobillerin boyutuna!... İnsanlar bu kadar mı aptal yerine konuluyor!??? :(:(:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BGG ~ 7 yıl önce
Bu proje bingol Havalimanı projesi. Ve 3 yıldır faal calisan bir meydan. Kıbrıs'lı bir mimar cizmis.
YZG ~ 7 yıl önce
İyi de Yozgat'a nerden sefer yapacaksın.Yozgat'tan fazla Yozgatlı Ankara'da var. Arabayla 2,5 saat sürüyor.Ankara-Yozgat seferi mi yapacak.İstanbul'dan günde bir sefer belki dolar veya dolmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıkkk! ~ 7 yıl önce
Yozgata havalimanı yapılacağına Kayseri ile Nevşehir arasına yapılsa daha mantıklı olurdu.Kayseri askeri havalimanı kullaniyor.Nevşehirde ise terminal yetersiz kaliyor.Yetkililere duyrulur...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yozgat'a EVET ~ 7 yıl önce
Terminal yetersiz kalınca yeni havalimanı mı kurmak gerekir...Askeri meydana olan uçuşlar seni rahatsız mı etti? 2 tane meydanı ıskartaya çıkarmanın mantığı ne?
Yozgat ~ 7 yıl önce
ORGİ yi yapacaklarına bu havalimanlarına destek verselerdi hiç olmazsa işe yarardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşe Yaramaz ~ 7 yıl önce
ORGİ senden çok daha fazla işe yarıyor,ciğerim.
Yozgat ~ 7 yıl önce
Orgi ile bunları kıyaslamamak lazım. Orgi siyasi yatırım, bunlarsa ihtiyaç. Arada böyle bir fark var.
soylesene neden orgi?? ~ 7 yıl önce
hepsi ihtiyactan arkadaslar. ne guzel gidiyoruz memleketimize
Bir bilen ~ 7 yıl önce
Yağma Hasan'ın böreği. Yeyin efendiler yeyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yeyin. Yozgat'ta kaç kişi var da hava alanı ihtiyacı duyuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az bilen ~ 7 yıl önce
Gurbetteki Yozgatlılar yeter.
Bir bilen. ~ 7 yıl önce
Yozgat'ın nüfusu 100.000 bile değil. Bir o kadar da gurbetçi olsa, 200.000. Hepsi yılda 100 kere uçsa bile hava alanı yapılmasını gerektirecek sayıya ancak ulaşıyor.
seçim ~ 7 yıl önce
işler kötü giderse oy larda gider ! bu gidişi önlemenin kısa vadede çözümü sorunların üzerini örterek -havaalanları yapmak gibi- vatandaşa bal göstermek gibi görüyorlar sorunlar bunlarla düzelse ne ala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ereğli ~ 7 yıl önce
KDZ Ereğliyede havalimanı yapılmalı çaycuma havalimanı uzak olduğu için terçih edilmiyor Ereğli gibi merkezi bir noktaya havalimanı yapılırsa uçak doldurma sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Umarım yetkilibiri bu yorumu görür ve çalılmalara başlar. Sonuçta türkiyede yapılan tüm hava limanları havacılığın gelişmesi için bir adımdır. Bazı insanların yorumları na anlam veremiyorum hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaycuma ~ 7 yıl önce
Çaycuma uzak olduğu için değil, uçuş olmadığı için tercih edilmiyor arkadaşım. Felsefi bir konu, uçuş yok, neyi tercih edeceksin. daha ilinden bihabersin. Çaycuma'nın berbere ihtiyacı var, traşlancak mıraşlancak, pisti kısa, vadi içinde, iniş kalkış tehlikeli. Mevcut yerel aktif havayolu şirketleri bu yüzden burayı tercih etmiyorlar. Yani burayı tercih etmeyen birileri varsa onlar insanlar-yolcular değil, havayolu şirketleri. Bunda, muhtemel yolcu bulunabilecek İstanbu'a ve Ankara'ya çok uzak olmamanın da etkisi var tabi. Bir Erzurum bir Trabzon gibi elzem değil. Doğal olarak burası da sadece mevsimlik gurbetçi ulaşımı için küçük Germanwings'e uçaklarına kalıyor ( yıllık yaklaşık 30,000 yolcu).
:) ~ 7 yıl önce
ya bakmayın havalimani yapacaklarina heryere yapiyorlar gunde 1 sefer 2 sefer :) goz doldurma.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000