17 Haziran 2012, Pazar 16:03:54

YOZGAT İÇİN HAVALİMANI HEYECANI

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat’a yapılan yatırımlar hakkında basın mensupları ve partililere bilgi verdi.
  • arkadaşlar her kafadan bir ses geliyor yatırımın popilisi olurmu 80 sene yatırım bekleyen yozgat bir tane yozgatlı çıkıpta devletine küsmemiş devletine ihanet etmemiştir yozgatlıda para yok diyen arkadaşa soruyorum yozgatlı hainlik bilmez hırsızlık bilmez bir yerlerden hortumlanmaz alın teri bilek gücüyünen helalından kazanır unutma ki alamanyada fıransada tüm avrupada 250000 bin yozgatlı oldugunu bunların hepisi melmeketine gelip gidiyor NOT TÜRKİYEDE EN ÇOK HANGİ İLDE YABANCILARA GAYRİ MEKUL SATILMIŞTIR TABİKİ yozgatta satın alanların hepiside yozgatlı yukarıda yorum yapan yozgatlıda para ne gezer diyen arkadaşımızıdakınıyorum unutma ankarada 30086000 bin yozgatlı oldugunu yorum yaparken paranın kimde olup olmadıgını ALLAH bilir parayınan iman gizlidir sende para çoksa melmeketine yatırımlar yap
  • kesinilkle yapılmalı inanın umulmadığı kadar yolcu olacak yeterki yapılsın
  • Onu bunu bilmem ama, yakında Çorumlular adı Çorum-Yozgat Havaalanı olsun diye bakanın kapısını çalmaya başlarlar :))))))))))))
  • bu kadar mi populist olunur? Yozgatta gunde tek bir ucagi dolduracak yolcu var mi? Yozgatli da o kadar para var mi? Neyin hesabina gore yola cikiliyorsa Yozgatlinin zaten az olan parasi yandasa havalimani yapmaya akacak. Yazik olacak.
  • bu hatta uçmak için hava yolu şirketleri kıyasıya bir rekabete girecekler,yolcu patlaması yaşanacak bu hat için yabancı şirketlerde sıraya girmişler:)))
  • bu bademlerin yaptigi herseyde rant var. Bakalim kimlerin cebine para akacak gorecegiz
  • Yozgatlılar'ın da diğer şehirlerimizde yaşayan insanlarımız gibi bu ülkenin imkanlarından faydalanmak hakkı değil mi?
  • Yozgat,Hızlı tren ile sivas yarım ankara bir saat. Haliyle bu iki ilde bulunan havalimanı kullanılabilir Yozgat nüfus itibarıyla istanbul -Yozgat uçuşu fizibıl degil. Duygusal bakmanın ya da milletvekilimize helal olsun desinler diye bu tip islere girmek boş yatirimdir; kul hakkıdır yaziktir günahtır
  • öksüz ve yetim muamelesi gören yozgat ili artik bundan böyle diger iller gibi havaalani kavusacak sonunda. hele sükür. hakkariye orduya yapiliyorda yozgata niye yapilmasin? en yakin mesafedeki havaalani kayseri veya ankara yozgat merkeze en azindan 200 kilometre uzaklikta!
  • Bir siz eksiktiniz... Harika...

Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kentpark Soysal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez, partililer ve gazeteciler katıldı. 

Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer; "Yozgat’ın en önemli projelerinden birinin havalimanı diğerinin ise şuanda inşaatı devam eden hızlı tren olduğunu ifade eden Başer, “Hızlı Tren projesinin inşaatı hızla devam etmektedir. Ulaştırma Bakanımız ile yaptığımız görüşmede Hızlı Trenin 2014 yılının sonunda deneme seferlerine başlayacağını söyledi. havalimanı konusunda ise şuanda yer tespit çalışmaları yapılmaktadır. İlk etapta 3 yer belirlendi şuanda bu belirlenen yerlerde havalimanına uygunluğu konusunda teknik araştırmalar yapılmaktadır” diye konuştu.

Karayolları konusunda da çalışmaların sürdüğüne değinen Başer, “Halkımız karayollarındaki bozukluktan şikayet etmektedir. Ancak şuanda karayollarının asfalt çalışmaları il sınırımızdan başlamıştır. Biz Yerköy-Yozgat arasında da çalışmalar yapılması konusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

YOZGAT İÇİN HAVALİMANI HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

alamanyalı ~ 9 yıl önce
arkadaşlar her kafadan bir ses geliyor yatırımın popilisi olurmu 80 sene yatırım bekleyen yozgat bir tane yozgatlı çıkıpta devletine küsmemiş devletine ihanet etmemiştir yozgatlıda para yok diyen arkadaşa soruyorum yozgatlı hainlik bilmez hırsızlık bilmez bir yerlerden hortumlanmaz alın teri bilek gücüyünen helalından kazanır unutma ki alamanyada fıransada tüm avrupada 250000 bin yozgatlı oldugunu bunların hepisi melmeketine gelip gidiyor NOT TÜRKİYEDE EN ÇOK HANGİ İLDE YABANCILARA GAYRİ MEKUL SATILMIŞTIR TABİKİ yozgatta satın alanların hepiside yozgatlı yukarıda yorum yapan yozgatlıda para ne gezer diyen arkadaşımızıdakınıyorum unutma ankarada 30086000 bin yozgatlı oldugunu yorum yaparken paranın kimde olup olmadıgını ALLAH bilir parayınan iman gizlidir sende para çoksa melmeketine yatırımlar yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bozoklu_mesut ~ 11 yıl önce
kesinilkle yapılmalı inanın umulmadığı kadar yolcu olacak yeterki yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merzifonlu ~ 12 yıl önce
Onu bunu bilmem ama, yakında Çorumlular adı Çorum-Yozgat Havaalanı olsun diye bakanın kapısını çalmaya başlarlar :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polit buro mu bu ~ 12 yıl önce
bu kadar mi populist olunur? Yozgatta gunde tek bir ucagi dolduracak yolcu var mi? Yozgatli da o kadar para var mi? Neyin hesabina gore yola cikiliyorsa Yozgatlinin zaten az olan parasi yandasa havalimani yapmaya akacak. Yazik olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu hatta uçmak için hava yolu şirketleri kıyasıya bir rekabete girecekler,yolcu patlaması yaşanacak bu hat için yabancı şirketlerde sıraya girmişler:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin biyik ~ 12 yıl önce
bu bademlerin yaptigi herseyde rant var. Bakalim kimlerin cebine para akacak gorecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKİYELİ ~ 12 yıl önce
Yozgatlılar'ın da diğer şehirlerimizde yaşayan insanlarımız gibi bu ülkenin imkanlarından faydalanmak hakkı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yozgat,Hızlı tren ile sivas yarım ankara bir saat. Haliyle bu iki ilde bulunan havalimanı kullanılabilir Yozgat nüfus itibarıyla istanbul -Yozgat uçuşu fizibıl degil. Duygusal bakmanın ya da milletvekilimize helal olsun desinler diye bu tip islere girmek boş yatirimdir; kul hakkıdır yaziktir günahtır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesinlikle yapilmali ~ 12 yıl önce
öksüz ve yetim muamelesi gören yozgat ili artik bundan böyle diger iller gibi havaalani kavusacak sonunda. hele sükür. hakkariye orduya yapiliyorda yozgata niye yapilmasin? en yakin mesafedeki havaalani kayseri veya ankara yozgat merkeze en azindan 200 kilometre uzaklikta!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pft ~ 12 yıl önce
Bir siz eksiktiniz... Harika...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000