15 Ağustos 2012, Çarşamba 15:18:12

YOZGAT İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI...

Nüfusunun yarısından fazlası il ve ülke dışında yaşayan Yozgatlılar yakın bir zamanda şehre uçakla gelip gidebilecek...
  • Hani nerede nerdeeee hava limanı ...? Yıl 2016 olmuş birsey yok daha Eee yapmazlar ki neden yapsılnarki yozgat a ... Çünki yozgat lılar onları baş tacı yaptı yüzde 60-70 oyla Mardin yüksekova bingöl şırnak gibi bir çok yere hava limanı yapıldı neden peki... Onlar hükümeti taşladı esnaf kepenk kapattı askere polisi taşladılar Onlar hak etti yatırımları bizler hak etmedik ama Tek suçumuz vatanı milleti devleti sevmemiz... Yoksulluk işsizlik yaşam standartları en dibe vurmuş göç vere vere birsey kamamış bir nesilin evladı olarak ağlamaklı içim dolu vede ahh çerek sözlerimi bitiriyorum yoksa yazacak o kadar çok sey varki .... vayy kadersiz yozgatım vayyy.
  • havlani yeri belli oldu callatli yolu sorguna yakin
  • Gercekten cok iyi olur yurt disinda yasayan biz yozgatlilar icin cok iyi olur insallah yaparlar ben takip ediyorum ama yeni bir haber bulamiyorum yozgatta yapilacak hava alani icin arkadaslar yeni bir haber olursa lutfen ekleyin sayfaya ne asamada bilmek isterim sagolun
  • Valla eece olur
  • sayın byuklerımız ınsallah hava lımanı olmasını dılıoruz saygılar
  • YOZGAT-SABİHA,YOZGAT-VİYANA.3.hat neresi?
  • Kütahya'ya Zafer, Ordu-Giresun'a Or-Gi, İğdır'a , Şırnak'a, Hakkari'ye havaalanı yapılıyor. Bursalılar olarak sorarız : 4. Büyükşehir Bursa'nın tam teşekkülü havaalanı olduğu halde neden çalışmıyor. Eyyyy büyük yüce yetkililer, siz her kimseniz. Nedir kaç yıldır çektiğimiz? Yıllardır Bursa hava ulaşımından faydalanmıyor, kaç milyonluk sanayi şehri. Yok efendim İstanbul yakınmış. Neresi yakın? Dikkat arada deniz var, feribot v.s. Gemilerin saatleri var, arada kesintisiz bir karayolu yok ki.. Sanılıyor ki, tek eksik havaalanı. Havaalanı iişin en kolay tarafı. Hatta havaalanı yapmak bircok inşaattan ( demiryolu, karayolu, v.s.) daha klay, şipşak yapılıyor . Asıl mesele talebi yaratmak, uçacak uçak ve havayolu bulmak, havayollarını cazip hale getirmek, firmaları çekmek... Biraz bunlara kafa yorulsaydı, Bursa'nın ihtiyaci olan seferler coktan yapılırdı . Mesela helal olsu Kocaeli'ye Topel'den bodrum,Antalya, Trabzon Seferleri yaptırıyor ya borajet'e, Bursa bunların hiçbirini beceremedi.
  • Ellaam kafayi yediniz
  • çalışmaz....
  • Yozgat Aviation Center'ın ilk adımları bunlar...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Mart ayında Yozgat’a yaptığı ziyaretlerinde Yozgat halkına verdikleri havaalanı sözünün yerine getirilmesi için çalışmalar başladı. Ulaştırma Bakanlığına sunulan 4 alternatif havaalanı yerinden Yozgat-Alaca yolu kenarında bulunan 2 bin 418 dekar alan uygun bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Atakan Erciyas ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Türkmen ile birlikte Yozgat - Alca yol ayrımında belirlene havaalanı yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Başer, “Meclis başkanımız, başbakan yardımcımız ve ulaştırma bakanımızın Yozgat’a gelişlerinde Yozgat halkına bir hediyeleri olmuştu Yozgat havaalanı yapılacak vaadinde bulunmuştuk. Bu cümleden olmak üzere valilik gerekli yer araştırmaları yapılmış oldu. Biz bakanlığa 4 tane alternatif havaalanı sunduk. Ulaştırma Bakanlığının yapmış olduğu verilere ve değerlendirmelere göre de şuan üzerinde bulunduğumuz Yozgat -Alaca yol ayrımında Deremumlu -Fakıbeyli köyleri arası içerisinde bulunan bu bölgede en uygun yer olarak belirlendi” dedi.

Havaalanı inşaatının 2013 yılı yatırım programına alınacağını ifade eden Milletvekili Başer, “Mevcut yapılacak havaalanının 650 metre genişliğinde 3720 metre uzunluğunda olacak. Burası hem ilçelerimize yakın hem turistik bölge olan Alacahöyük ve Hattuşşaş’a yakın. Ayrıca bu havaalanından Çorum, Tokat ve Nevşehir’in bir bölümü de faydalanacak. Bu sebeple Yozgat havaalanı bölge havalanı olacak. Artık Yozgat insanı Avrupa’ya gitmek için Kayseri’ye veya Ankara hava limanlarına değil artık Yozgat’tan Yozgat’ın merkezinden inşallah yaşadığı yer nereyse Türkiye’nin değişik bölgelerine ve dünyaya Yozgat’tan açılmış olacaklar. Biz o manada dünya ile Yozgat’ı buluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.

YOZGAT İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

SOYLUBEY 66 ~ 8 yıl önce
Hani nerede nerdeeee hava limanı ...? Yıl 2016 olmuş birsey yok daha Eee yapmazlar ki neden yapsılnarki yozgat a ... Çünki yozgat lılar onları baş tacı yaptı yüzde 60-70 oyla Mardin yüksekova bingöl şırnak gibi bir çok yere hava limanı yapıldı neden peki... Onlar hükümeti taşladı esnaf kepenk kapattı askere polisi taşladılar Onlar hak etti yatırımları bizler hak etmedik ama Tek suçumuz vatanı milleti devleti sevmemiz... Yoksulluk işsizlik yaşam standartları en dibe vurmuş göç vere vere birsey kamamış bir nesilin evladı olarak ağlamaklı içim dolu vede ahh çerek sözlerimi bitiriyorum yoksa yazacak o kadar çok sey varki .... vayy kadersiz yozgatım vayyy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haci ~ 9 yıl önce
havlani yeri belli oldu callatli yolu sorguna yakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selim ~ 9 yıl önce
Gercekten cok iyi olur yurt disinda yasayan biz yozgatlilar icin cok iyi olur insallah yaparlar ben takip ediyorum ama yeni bir haber bulamiyorum yozgatta yapilacak hava alani icin arkadaslar yeni bir haber olursa lutfen ekleyin sayfaya ne asamada bilmek isterim sagolun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Valla eece olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ılyas yıgıt topcudan ~ 11 yıl önce
sayın byuklerımız ınsallah hava lımanı olmasını dılıoruz saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 12 yıl önce
YOZGAT-SABİHA,YOZGAT-VİYANA.3.hat neresi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursalılar ~ 12 yıl önce
Kütahya'ya Zafer, Ordu-Giresun'a Or-Gi, İğdır'a , Şırnak'a, Hakkari'ye havaalanı yapılıyor. Bursalılar olarak sorarız : 4. Büyükşehir Bursa'nın tam teşekkülü havaalanı olduğu halde neden çalışmıyor. Eyyyy büyük yüce yetkililer, siz her kimseniz. Nedir kaç yıldır çektiğimiz? Yıllardır Bursa hava ulaşımından faydalanmıyor, kaç milyonluk sanayi şehri. Yok efendim İstanbul yakınmış. Neresi yakın? Dikkat arada deniz var, feribot v.s. Gemilerin saatleri var, arada kesintisiz bir karayolu yok ki.. Sanılıyor ki, tek eksik havaalanı. Havaalanı iişin en kolay tarafı. Hatta havaalanı yapmak bircok inşaattan ( demiryolu, karayolu, v.s.) daha klay, şipşak yapılıyor . Asıl mesele talebi yaratmak, uçacak uçak ve havayolu bulmak, havayollarını cazip hale getirmek, firmaları çekmek... Biraz bunlara kafa yorulsaydı, Bursa'nın ihtiyaci olan seferler coktan yapılırdı . Mesela helal olsu Kocaeli'ye Topel'den bodrum,Antalya, Trabzon Seferleri yaptırıyor ya borajet'e, Bursa bunların hiçbirini beceremedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ellaam kafayi yediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat lı ~ 12 yıl önce
çalışmaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAC ~ 12 yıl önce
Yozgat Aviation Center'ın ilk adımları bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000