24 Aralık 2013, Salı 08:55:29

YÖNETİCİNİN KAPRİSİ PİST KAPATTIRDI!

Endonezya'da yerel bir yöneticinin dolu uçağa binmek istemesi üzerine adeta skandal yaşandı. Havalimanı pisti 2 saat uçuş trafiğine kapatıldı!
  • Trabzon'da olsa ibretlik dayak yerdi :) net! :)
  • ufuk söylemez de bakan iken havadaki uçağı kendi bulunduğu yere dıvert ettirmişti
  • Geri kalmış ülkelerdeki tipik ne oldum delisi yönetici davranışı. Çok şükür bizim ülkemizde hiç böyle şeyler meydana gelmez. ( !!!!! ) Onun için merak buyurmayınız....Türkiye asla Endonezya olmaz....( ! ) Yoksa olur mu ????
  • Endonezya'da da zihniyet bizdeki gibiymiş.
  • Bunlar da öğrenmişler kınama vererek yedirtmemeyi. Vatandaş sersefil olmuş kimin umurunda?

Endonezya'nın doğusundaki bir bölgenin yöneticisi, dolu uçağa alınmayınca havalimanındaki uçak pistini iki saat boyunca kapattırdı.

Doğu Nusatenggara'daki Ngada bölgesinin yerel yöneticisi Marianus Sae, Flores adasındaki Turarelo Havalimanı'nda Merpati Nusantara Havayolları'na ait bir uçağa binmek istedi.

Rezervasyon yaptırmadan ve bilet almadan tamamen dolu uçağa binmek isteyen Sae, görevliler tarafından reddedildi. Bunun üzerine Sae, bölgedeki güvenlik birimlerine havalimanıdaki pisti kapatmaları emrini verdi. Güvenlik görevlilerinin araçlarını pistte tutmaları nedeniyle havalimanında iki saat boyunca hizmet verilemedi.

Sae bölgede yayın yapan bir televizyona yaptığı açıklamada ise pistin kapatılması emrini havayollarının hizmeti konusunda yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle verdiğini kaydederek, sorumlu olduğu bölgedeki acil bir toplantıya katılmak için acele davrandığını itiraf etti.

Endonezya Ulaştırma Bakanı Bambang Ervan ise yaptığı açıklamada, pistin kapatılmasının hukuk dışı olduğunu ve bu durumun güvenliğe zarar verebileceğini belirtti.

Olay üzerine Endonezya İçişleri Bakanlığı da Sae'ye bir uyarı mektubu göndererek olayı kınadığını bildirdi.

YÖNETİCİNİN KAPRİSİ PİST KAPATTIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tzx Ops ~ 10 yıl önce
Trabzon'da olsa ibretlik dayak yerdi :) net! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
ufuk söylemez de bakan iken havadaki uçağı kendi bulunduğu yere dıvert ettirmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Geri kalmış ülkelerdeki tipik ne oldum delisi yönetici davranışı. Çok şükür bizim ülkemizde hiç böyle şeyler meydana gelmez. ( !!!!! ) Onun için merak buyurmayınız....Türkiye asla Endonezya olmaz....( ! ) Yoksa olur mu ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poff ~ 10 yıl önce
Endonezya'da da zihniyet bizdeki gibiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınama ~ 10 yıl önce
Bunlar da öğrenmişler kınama vererek yedirtmemeyi. Vatandaş sersefil olmuş kimin umurunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000