19 Ağustos 2014, Salı 09:29:25

YOLCUNUN CEP TELEFONU UÇAKTA ALEV ALDI!

Tel Aviv-Prag seferini gerçekleştiren bir yolcu uçağında aniden alev alan cep telefonu uçaktaki yolculara kalkış öncesi büyük korku yaşattı.
  • bu haberde bir marka verilmiş; yakın bir dönemde de farklı 2 markanın bataryalarının patladığı haber yapılmıştı, gerçekten ciddi bir konu bu, yolcunun üzerinde olması bir risk elbette ama açık bırakılan bir telefon kabinde ve kargoda çok büyük bir risk, mutlaka önlem alınmalı.
  • Gerçekten kötü ve her zaman rakiplerinden daha az özellik ve kaliteyi daha pahalıya empoze ederek kullanıcıları ismi ile kandıran kötü aparat.
  • He he iphone uçakta yasaklansın, apple kullanıcıları ne yapsın 3310 mu kullansın.
  • Bosuna telefonu kapatin demiyorlar!
  • Iphone ucakta yasaklansin.

Israil'in başkenti Tel Aviv'den Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gitmek üzere kalkışa hazırlanan uçakta bir yolcunun cep telefonu aniden alev aldı.

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'nda yolcu alımını tamamlayan yolcu uçağında Yardin Levi isimli bir İsrailli'nin iPhone 5 tipi cep telefonu bir anda dumanlar çıkarmaya başladı ve ardından yandı. 150 yolcunun bulunduğu uçakta büyük panik yaşanırken alev alan cep telefonu kabin ekibinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Israil basınında da yer alan haberlere göre; Yaşanan olay sonrası yolcular uçaktan çıkartılırken, yangının kalkış öncesi meydana gelmesi büyük bir şans olarak değerlendirildi.

YOLCUNUN CEP TELEFONU UÇAKTA ALEV ALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

phone ~ 10 yıl önce
bu haberde bir marka verilmiş; yakın bir dönemde de farklı 2 markanın bataryalarının patladığı haber yapılmıştı, gerçekten ciddi bir konu bu, yolcunun üzerinde olması bir risk elbette ama açık bırakılan bir telefon kabinde ve kargoda çok büyük bir risk, mutlaka önlem alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon ~ 10 yıl önce
Gerçekten kötü ve her zaman rakiplerinden daha az özellik ve kaliteyi daha pahalıya empoze ederek kullanıcıları ismi ile kandıran kötü aparat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
He he iphone uçakta yasaklansın, apple kullanıcıları ne yapsın 3310 mu kullansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bosuna telefonu kapatin demiyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iphone ucakta yasaklansin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000