29 Ağustos 2014, Cuma 08:50:31

YOLCULARIN VİZESİNİ DE PEGASUS ALACAK

Pegasus Hava yolları, bir ilke imza atarak yolcuları için vize servisi açtı.
  • Arkadaşlar, iş adamlığı nedir? En yüksek net gelir elde edilebilen legal yolları denemektir. 1 kuruşu sen bile yerden eğilip almayabilirsin belki ama Ali Sabancı o 1 kuruş 1 kuruştur der. Yani bu "vize başvuru takip" olayı uğraşmak istemeyen ve sırf üşenikliğinden dolayı yurt-dışına seyahat etmeyen yolcular için tasarlanmış bir ek ücret tahsilatı karşılığında "ek gelir" sistematiğidir. Denemedir, tutmazsa kapar. Pegasus bir "legacy-carrier" değildir, istediğini (legal olduğu sürece) yapar. Bu kadar basit. Güzel bir olay mı? Evet, sayılır. Ama madem vize işleriyle uğraşmayacaksın, o KADAR üşeniksin, bence zaten yurt-dışına çıkmaya da üşenirsin.
  • Pegasus havayolları bagaj tesliminde çok kötü
  • Sen git sıaraya girip vizeni al kardeşim.Ne hale geldiniz yahu hayatınız OLMAZLARLA GEÇİYOR !!! Bana da karışma YAPILAN HİZMET SON DERECE YARARLI bir hizmet olmuş... Düşünenlere, uygulayanlara teşekkürler...
  • arkadaslar hanı derleye sunu buldunuz bolmem nesılısını arıyorsunuz.adam yazmıs vıze olmassa ne olacak.arkadas sen pegasus bunu yapmadan vızen kabul olmayınca ne olacaksa onu yapacaksın.gıt a sırketıne srnden ucak bıletını ıstemıyormu.sende parayı verıp alıp almıyormusun.sonra kabul olmayınca o bileti iptal etmıyormusun.bu da aynısı.bunu pegasus kendısı yapmıyor.oda thy gıbı baska sırketler gıbı anladmalı oldugu bır kuruma verıp yaptırıyor.sadece sen baska sırketlerle ugrasma dıye boyle ek bır servıs konulmus.hemen yorumlardan verdıgın 30€ luk biletle sankı pegasusu vıze sırketını satın almıs gıbı yorum yazıyorsunuz.sen yurt dısına cıkma sorunu olmadan baska bıryerden vıze alabılecek yerde ısen buradanda alırsın kabul olmassaada o zaman ne yapıyorsan sımdıde onu yapacaksınız.arkadasım yazmıs kımlık bılgılerımı neden vereyım dıye.hay yesıl bıbere can veren allahım buna ne verdın.bırader vıze alırken aracı sırkete ne verıyorsun..mıllet cok meraklı senın bılgılerıne.gıt utan kosede
  • Şahsi özel kimlik vs bilgilerimi niye onlara vereyim ki??!Bu devirde dikkat etmen gerek bunlara.
  • neden olmasin..yeni bir servis..
  • Bilet fiyatlarını abarttılar adana düzce arası otobüse devam..
  • Pegasus iyi güzel bir hizmet sunuyor ancak diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi vize alamazsak bilet ücreti ne olacak. İade edecekler mi edeceklerse % kaçını iade edecekler ?
  • vize alırken normalde rezervasyon yeterli bilet için ama vize işlemi olmazsa bilet ne oluyor...yani vize alamadınız kusura bakmayın bizi ilgilendirmez gerisi mi deniliyor...ya insanlar normal de yurt içinde bir değişiklik için bu kadar sorun yaşıyor biletler de birde bumu olacak affınıza sığınarak söylüyorum eger vize işlemi sonrası bir aksilikte şirketten geri dönüş olmazssa bu da resmi dolandırıcılık olmaz mı ?
  • sanki hiç komisyon almıcaklar..büyük hizmet yazmanız yanlış bence..

Vize A.Ş ortaklığı ile yapılacak serviste yolcular yurtdışı seyahat planlamalarının en zorlu aşamalarından biri olan vize başvuru ve takip süreci Pegasus tarafından yürütülecek.

Kampanyada vize servisiyle birlikte uçak bileti numarası kullanılarak vize işlemlerinde indirim sağlanacak. Sistem, biletin satın alınmasından sonra vize istenilen konsolosluk için ön bilgi verilmesiyle başlıyor. Vize için gerekli evraklar yolcuya bildirilerek, evrakların teslimiyle birlikte kontroller yapılıyor.

YOLCULARIN VİZESİNİ DE PEGASUS ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kaptan (B77) ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar, iş adamlığı nedir? En yüksek net gelir elde edilebilen legal yolları denemektir. 1 kuruşu sen bile yerden eğilip almayabilirsin belki ama Ali Sabancı o 1 kuruş 1 kuruştur der. Yani bu "vize başvuru takip" olayı uğraşmak istemeyen ve sırf üşenikliğinden dolayı yurt-dışına seyahat etmeyen yolcular için tasarlanmış bir ek ücret tahsilatı karşılığında "ek gelir" sistematiğidir. Denemedir, tutmazsa kapar. Pegasus bir "legacy-carrier" değildir, istediğini (legal olduğu sürece) yapar. Bu kadar basit. Güzel bir olay mı? Evet, sayılır. Ama madem vize işleriyle uğraşmayacaksın, o KADAR üşeniksin, bence zaten yurt-dışına çıkmaya da üşenirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus havayolları bagaj tesliminde çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 10 yıl önce
birkere şırketler bagaj teslımıyle ugrasmas.pegasus ıcın celebı thy icin tgs gıbı handlıng fırmaları ılgılenır.yanı bır sıkıntı varsa onlarla ugrasın.dırek saydırmayın
sen git ~ 10 yıl önce
Sen git sıaraya girip vizeni al kardeşim.Ne hale geldiniz yahu hayatınız OLMAZLARLA GEÇİYOR !!! Bana da karışma YAPILAN HİZMET SON DERECE YARARLI bir hizmet olmuş... Düşünenlere, uygulayanlara teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne komıksınız ~ 10 yıl önce
arkadaslar hanı derleye sunu buldunuz bolmem nesılısını arıyorsunuz.adam yazmıs vıze olmassa ne olacak.arkadas sen pegasus bunu yapmadan vızen kabul olmayınca ne olacaksa onu yapacaksın.gıt a sırketıne srnden ucak bıletını ıstemıyormu.sende parayı verıp alıp almıyormusun.sonra kabul olmayınca o bileti iptal etmıyormusun.bu da aynısı.bunu pegasus kendısı yapmıyor.oda thy gıbı baska sırketler gıbı anladmalı oldugu bır kuruma verıp yaptırıyor.sadece sen baska sırketlerle ugrasma dıye boyle ek bır servıs konulmus.hemen yorumlardan verdıgın 30€ luk biletle sankı pegasusu vıze sırketını satın almıs gıbı yorum yazıyorsunuz.sen yurt dısına cıkma sorunu olmadan baska bıryerden vıze alabılecek yerde ısen buradanda alırsın kabul olmassaada o zaman ne yapıyorsan sımdıde onu yapacaksınız.arkadasım yazmıs kımlık bılgılerımı neden vereyım dıye.hay yesıl bıbere can veren allahım buna ne verdın.bırader vıze alırken aracı sırkete ne verıyorsun..mıllet cok meraklı senın bılgılerıne.gıt utan kosede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şahsi özel kimlik vs bilgilerimi niye onlara vereyim ki??!Bu devirde dikkat etmen gerek bunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
neden olmasin..yeni bir servis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bilet fiyatlarını abarttılar adana düzce arası otobüse devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 10 yıl önce
Pegasus iyi güzel bir hizmet sunuyor ancak diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi vize alamazsak bilet ücreti ne olacak. İade edecekler mi edeceklerse % kaçını iade edecekler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 10 yıl önce
vize alırken normalde rezervasyon yeterli bilet için ama vize işlemi olmazsa bilet ne oluyor...yani vize alamadınız kusura bakmayın bizi ilgilendirmez gerisi mi deniliyor...ya insanlar normal de yurt içinde bir değişiklik için bu kadar sorun yaşıyor biletler de birde bumu olacak affınıza sığınarak söylüyorum eger vize işlemi sonrası bir aksilikte şirketten geri dönüş olmazssa bu da resmi dolandırıcılık olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 10 yıl önce
sanki hiç komisyon almıcaklar..büyük hizmet yazmanız yanlış bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000