02 Mart 2013, Cumartesi 10:16:21

YOLCULARIN VALİZİNDEN MİLYONLARCA EURO ÇIKTI!

Brüksel Havalimanı'ndan Libya'ya gitmek isteyen 2 yolcunun valizinden çıkan para havalimanı görevlilerini bil şaşkına çevirdi.
  • İzin verilse bile o kadar paraylada uçağa binilmezki kardeşim. bir kaza olsa gitti 2.5 milyon euro.gökyüzünden para yağar
  • 2.5 milyon euro yuksek miktar tabikide, aslinda bankadan cektiginiz,elinizde makbuzunuz oldugu takdirde istediginiz kadar tasima hakkiniz olmasi lazim,kimsenin karismamasi lazim.. yurtdisinda yasiyorsaniz para transferi icin swift kullanmak zorundasiniz..para 10,15 gun sonra geliyor ve her araci banka ortalama 0.5% kesiyor, en az 3 banka dolasiyor eger gondereceginiz yer eu disinda ise, 4,5 banka bile olabiliyor.. 50.000 dolar miktarda 2.000 dolar bile kesildigini gordum. turkiyeden cikislarda el cantalarinda pek kontrol olup olmadigini bilmiyorum 2.5 milyon tabiki dikkat ceker,50,100 bin dolarda isiniz sansa kalmis .. (arkadaslar kara para aklama onlenmesi diye dusunebilir fakat onlar degerli tas ile para transferi yapiyorlar ,olan 3,5 tane yurtdisindaki bankalara swift komisyonu veren vatandasa oluyor)
  • gitti paralar el konuldu

Brüksel Havalimanı'nda gerçekleşen olayda, iki Libyalı yolcudan şüphelenen görevliler arama başlattı.

Arama yapılan yolcular Lübnan’a uçmaya hazırlandığı sırada polis görevlileri bagajlarında 2 milyon 400 bin Euro bulunca uçmalarına izin verilmedi. Her birinin valizinde 1 milyon 200 bin Euro ele geçirildi.

Savcılığın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kişilerin aynı uçakla Lübnan’a gidecek olmalarına rağmen birbirlerini tanımadıkları belirttikleri ve paranın nerden geldiğini açıklayamadıkları aktarıldı.

Kısa bir süre önce para kaçakcılığı konusunda Brüksel Havalimanı'nda sıkı önlemler alınmaya başlandı.

Yasal olarak her yolcunun uçuş sırasında yanında 10 bin Euro'dan fazla bir miktar bulundurma hakkı bulunmuyor. 

 

YOLCULARIN VALİZİNDEN MİLYONLARCA EURO ÇIKTI!

Yorumlar

D ~ 11 yıl önce
İzin verilse bile o kadar paraylada uçağa binilmezki kardeşim. bir kaza olsa gitti 2.5 milyon euro.gökyüzünden para yağar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 11 yıl önce
2.5 milyon euro yuksek miktar tabikide, aslinda bankadan cektiginiz,elinizde makbuzunuz oldugu takdirde istediginiz kadar tasima hakkiniz olmasi lazim,kimsenin karismamasi lazim.. yurtdisinda yasiyorsaniz para transferi icin swift kullanmak zorundasiniz..para 10,15 gun sonra geliyor ve her araci banka ortalama 0.5% kesiyor, en az 3 banka dolasiyor eger gondereceginiz yer eu disinda ise, 4,5 banka bile olabiliyor.. 50.000 dolar miktarda 2.000 dolar bile kesildigini gordum. turkiyeden cikislarda el cantalarinda pek kontrol olup olmadigini bilmiyorum 2.5 milyon tabiki dikkat ceker,50,100 bin dolarda isiniz sansa kalmis .. (arkadaslar kara para aklama onlenmesi diye dusunebilir fakat onlar degerli tas ile para transferi yapiyorlar ,olan 3,5 tane yurtdisindaki bankalara swift komisyonu veren vatandasa oluyor)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brugge ~ 11 yıl önce
gitti paralar el konuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 11 yıl önce
miktara el mi koyuluyor? turkiyede sistem nasil isliyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000