25 Eylül 2015, Cuma 09:47:03

Yolcuları korkutan görüntü; havada motoru durdu

İngiliz low cost taşıyıcı şirketi Flybe'nin Orkney Adaları'na yaptığı sefer sırasında Saat 340B tipi uçağının motoru durdu.
  • Saab'ı sadece otomobil ureten bir firma sanan arkadasa gelsin bu alkış.. Bmw de sadece araba uretir. Amblemi de, uretmis oldugu ucaklarin pervanesinin donme halindeki karsidan gorunumunden olusturulmus bir amblem degildir. Neyse bosver...
  • Saab,mı .!! O ne yaa??
  • Sorun yok diyolar 737 motoru sandilar
  • Hazır inerken uçağı vurdursalardı motoru çalıştırırlardı, bu İngilizlerde hiç akıl yok
  • birsey olmaz
  • Sorun yok bir motor daha var. Olmadi suzulur.
  • Yazılarınızda abartma olayını ne zaman bırakacaksınız? 'Yolcuların büyük panik yaşadığı olay sonrası...' yazmakta amacınız nedir anlamıyorum, insanları korkutmaya mı çalışıyorsunuz, sansasyon yaratma derdinde misiniz? Haberi abartmadan verseniz olmuyor mu?

Flybe Havayolları'nın BE6938 sefer sayılı Shetland-Inverness uçuşu sırasında Saab 340B tipi uçağın bir motoru durdu.

G-LGNM kuyruk numaralı Saab 340B tipi uçak Shetland-Inverness uçuşunu Orkney Adaları aktarmalı olarak gerçekleştirmek üzere havalandı.

Orkney Adaları'nda bulunan Kirkwall Havalimanı'na iniş için alçalmaya başlayan uçağın sol motoru bir anda durdu. Yolcuların büyük panik yaşadığı olay sonrası uçak, sorunsuz bir şekilde Kirkwall Havalimanı'na iniş yaptı. 

Yolcuların uçaktan inmesiyle bakıma alınan uçak, Inverness'e yapacağı uçuşu iptal etti. Yolcular ise yaşadıkları korkulu anları sosyal medya üzerinden paylaştı.
 

Yolcuları korkutan görüntü; havada motoru durdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

saab ~ 9 yıl önce
Saab'ı sadece otomobil ureten bir firma sanan arkadasa gelsin bu alkış.. Bmw de sadece araba uretir. Amblemi de, uretmis oldugu ucaklarin pervanesinin donme halindeki karsidan gorunumunden olusturulmus bir amblem degildir. Neyse bosver...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Saab,mı .!! O ne yaa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemo ~ 9 yıl önce
Svenska Aeroplan AktieBolaget saab arabada yapar uçak da bilginize
Cahillik ~ 9 yıl önce
Sorun yok diyolar 737 motoru sandilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğancı ~ 9 yıl önce
Hazır inerken uçağı vurdursalardı motoru çalıştırırlardı, bu İngilizlerde hiç akıl yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Quaresma ~ 9 yıl önce
Seni gidi cahil
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
birsey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 9 yıl önce
Sorun yok bir motor daha var. Olmadi suzulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartma. ~ 9 yıl önce
Yazılarınızda abartma olayını ne zaman bırakacaksınız? 'Yolcuların büyük panik yaşadığı olay sonrası...' yazmakta amacınız nedir anlamıyorum, insanları korkutmaya mı çalışıyorsunuz, sansasyon yaratma derdinde misiniz? Haberi abartmadan verseniz olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 9 yıl önce
Bırak insanlar biraz korksun kardeşim sonuçta uçak bu otobüs değil bi sağa çekip ne olmuş diye kaput açıp bakma şansın yok Not1: Yumurtaya can veren allahım bu teneke yığınını nasıl uçuruyorsun Not2: Ben öyle bu siteyi takip eden bazı insanlar gibi pilot hostes vs değilim sadece havacılığı seven ilgili bir yolcu!!! Allah herkese kazasız belasız sorunsuz uçuş nasip etsin Âmin!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000