28 Nisan 2015, Salı 10:13:47

YOLCULARI KIZDIRAN GÖRÜNTÜLER...

Bir hava limanının bagaj toplama alanında gizli kamera tarafından kaydedilen bu görüntü sosyal medyayı salladı.
  • Fransa charles de Gaulle de 2 saat bavul bekledim
  • Dünya'nın heryerinde nerdeyse ayni görüntü, onun için hic şaşırmadım.
  • birde valizin markasını söküp alma durumu var bu nedir o markayı valizden sökmen sana ne kazandır dı valizi parçalamaktan başka kime söylemek gerek bilmiyorum ????
  • Sanki TGS Çok Farklı :)
  • Araptı, hintli falan demeyin. Havayolu çalışanı olarak biz bile rahatsız oluyoruz bunlardan. Avrupada Amerikada hatta bizde bile var. En büyük şirketler bile buna gereken hassasiyeti yeterince göstermiyor. Avrupadan yolcu olarak gelişimde TYH' ye çantam yırtılmış diye müracaat ettim, "Böyle de kullanılır" cevabı aldım. İçime oturdu yıllardır dillendiriyorum. Zamanında ikisine maaşımın yarısını vererek hevesle aldığım çantalardan birisiydi üstelik. Hukukçular yolcu hakları konusunda daha organize hareket etmeye başladı. Yolcunun emanet ettiğine zarar gelirse Havayolu şirketlerinin başı çok ağrıyacak. Handling firmaları ile daha sağlıklı ve teminata dayalı sözleşme yapılmalı. Bu işler için daha kalifiye eleman temin edilmeli. Onların savunması da günde 3-4 ton indirip bindiriyoruz oluyor. Maksat hizmet etmek olmalı zarar vermek değil.
  • Araptan nasıl bir hizmet bekliyorsun ki ? Olacağı bu. Sanırım burası Doha diye çıkmıştı.
  • Havayolu çalışanı olarak söylüyorum bu atılan valizler gözle gördüğümün yanında hiç olur.Bunlara bakarken diyorumki acaba yer hizmetleri valiz çanta vs.fabrikası ile anlaşmışmı acaba diyorum yazık gerçekten...
  • Havayolu SAUDIA. Handling firmasi BİLİNMİYOR. Tabii chute görmeyenler işlerin Yeşilköyde farkli yürüdüğünü sanıp yanılıyorlar. Kulpu kopan veya patlayan valizlerinizin, içerisindeki zarar görmüş eşyalarınızın hakkimını arayın arkadaşlar. Şikayet üzerine tazminat alabilirsiniz. Ayrıca IST'da gördüklerimi görseniz videodaki personele de hak verirsiniz. 1000₺ için günde 10-11 saat bagaj indirip yüklüyorlar ve sayıları yetersiz. Dinlenme imkanları çok az ve ortam cçok pis ve çok gürültülü. Umarım inkanlar genişletilir. İnsanlar ev geçindiriyor.
  • ARKADAŞLAR BU SEKTÖRDE UZUN ZAMANDIR CALIŞIYORUM BAGAJLAR EKSERİ KARŞI TARAFDAN KIRIK GELİYOR BURADA BAGAJ ATIMDA HEMEN HASARLI BAGAJIN RAPORU TUTULUYOR
  • Pass bileti vermiyorlar elaam.

Bir hava limanının bagaj toplama alanında gizli kamera tarafından kaydedilen bu görüntü sosyal medyayı salladı.

Görüntüde yolcuların valizlerini paletlere koymakla görevli olan çalışanlar, valizleri sert bir şekilde atıyor. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler sonrasında, havalimanının bagaj toplama alanında çalışan personele büyük tepkiler yağdı.
 

YOLCULARI KIZDIRAN GÖRÜNTÜLER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Fransa charles de Gaulle de 2 saat bavul bekledim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünya'nın heryerinde nerdeyse ayni görüntü, onun için hic şaşırmadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 9 yıl önce
birde valizin markasını söküp alma durumu var bu nedir o markayı valizden sökmen sana ne kazandır dı valizi parçalamaktan başka kime söylemek gerek bilmiyorum ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 9 yıl önce
Sanki TGS Çok Farklı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne farklı? ~ 9 yıl önce
Araptı, hintli falan demeyin. Havayolu çalışanı olarak biz bile rahatsız oluyoruz bunlardan. Avrupada Amerikada hatta bizde bile var. En büyük şirketler bile buna gereken hassasiyeti yeterince göstermiyor. Avrupadan yolcu olarak gelişimde TYH' ye çantam yırtılmış diye müracaat ettim, "Böyle de kullanılır" cevabı aldım. İçime oturdu yıllardır dillendiriyorum. Zamanında ikisine maaşımın yarısını vererek hevesle aldığım çantalardan birisiydi üstelik. Hukukçular yolcu hakları konusunda daha organize hareket etmeye başladı. Yolcunun emanet ettiğine zarar gelirse Havayolu şirketlerinin başı çok ağrıyacak. Handling firmaları ile daha sağlıklı ve teminata dayalı sözleşme yapılmalı. Bu işler için daha kalifiye eleman temin edilmeli. Onların savunması da günde 3-4 ton indirip bindiriyoruz oluyor. Maksat hizmet etmek olmalı zarar vermek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 9 yıl önce
Araptan nasıl bir hizmet bekliyorsun ki ? Olacağı bu. Sanırım burası Doha diye çıkmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Arap la ne alaksı var cahil.New york ta bagajları açıp çalan şebeke yakalanmadımı!!
Doha ~ 9 yıl önce
Doğrudur. Arapların olduğu her yerde var bu rezillik. Biri de Amerika örneği vermiş. Sanırım konuyu anlayamamış. Durum vahim.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havayolu çalışanı olarak söylüyorum bu atılan valizler gözle gördüğümün yanında hiç olur.Bunlara bakarken diyorumki acaba yer hizmetleri valiz çanta vs.fabrikası ile anlaşmışmı acaba diyorum yazık gerçekten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Havayolu SAUDIA. Handling firmasi BİLİNMİYOR. Tabii chute görmeyenler işlerin Yeşilköyde farkli yürüdüğünü sanıp yanılıyorlar. Kulpu kopan veya patlayan valizlerinizin, içerisindeki zarar görmüş eşyalarınızın hakkimını arayın arkadaşlar. Şikayet üzerine tazminat alabilirsiniz. Ayrıca IST'da gördüklerimi görseniz videodaki personele de hak verirsiniz. 1000₺ için günde 10-11 saat bagaj indirip yüklüyorlar ve sayıları yetersiz. Dinlenme imkanları çok az ve ortam cçok pis ve çok gürültülü. Umarım inkanlar genişletilir. İnsanlar ev geçindiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇALIŞAN ~ 9 yıl önce
ARKADAŞLAR BU SEKTÖRDE UZUN ZAMANDIR CALIŞIYORUM BAGAJLAR EKSERİ KARŞI TARAFDAN KIRIK GELİYOR BURADA BAGAJ ATIMDA HEMEN HASARLI BAGAJIN RAPORU TUTULUYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pass bileti vermiyorlar elaam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000