20 Aralık 2010, Pazartesi 13:13:51

YOLCULAR PARİS'TE MAHSUR KALDI!

Fransa'nın başkenti Paris'i etkisi altına alan yoğun kar yağışı, uçak seferlerinin aksamasına ve yolcuların havaalanlarında gecelemesine yol açtı.
  • kızılay'ın kaç defa yolculara yardım etmekte gördünüz??? Kan bağışladığınız zaman kesinlikle hayır diyemezler, ama sizin ihtiyacınız olduğu zaman kendi kanınızı size satarlar !!!
  • Şimdi bu durumun aynısı Istanbul Ataturk de olmuş olsaydı bizim irlandalı, entel, dantel ve gazeteci arkaşlar bazıları yaygara koparırlardı. Thy hava durumunu da kontrol edip ayarlaması da gerekli diye efendim neden kar yağmış ve buz olmuş olur mu hiç görüş mesafesi düşük sis var olmaz sizi minnoşlar leb lebiniz ve viskiniz gelirse ve mini etekli hostes tarafından o zaman keyfiniz yerine gelir..
  • Orly de apronda calismaktayim.Kar yuzunden ise bile gidemedim.Durum bu kadar kotu yani suan ahava alanina arabayla giris yapmak bile imkansiz

Sivil Havacılık İdaresi, yoğun kar yağışı nedeniyle havayolu şirketlerinden başkentteki tarifeli uçak seferlerinin yüzde 30'unu iptal etmelerini istedi. Paris'te, dün de tarifeli uçak seferlerinin yüzde 40'ı iptal edilmişti.

Uçak seferlerinin iptali ve gecikmeler yüzünden, dün gece çok sayıda kişinin havaalanında uyumak zorunda kaldığı bildirildi.

Yoğun kar yağışı ülke genelinde, tren seferlerinin de aksamasına yol açıyor.

Noel tatilinin başlaması dolayısıyla trafiğin daha fazla yoğunlaşmasını bekleyen yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.



YOLCULAR PARİS'TE MAHSUR KALDI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kızılay'ın kaç defa yolculara yardım etmekte gördünüz??? Kan bağışladığınız zaman kesinlikle hayır diyemezler, ama sizin ihtiyacınız olduğu zaman kendi kanınızı size satarlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdi bu durumun aynısı Istanbul Ataturk de olmuş olsaydı bizim irlandalı, entel, dantel ve gazeteci arkaşlar bazıları yaygara koparırlardı. Thy hava durumunu da kontrol edip ayarlaması da gerekli diye efendim neden kar yağmış ve buz olmuş olur mu hiç görüş mesafesi düşük sis var olmaz sizi minnoşlar leb lebiniz ve viskiniz gelirse ve mini etekli hostes tarafından o zaman keyfiniz yerine gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orly de apronda calismaktayim.Kar yuzunden ise bile gidemedim.Durum bu kadar kotu yani suan ahava alanina arabayla giris yapmak bile imkansiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000