26 Ağustos 2008, Salı 16:10:02

Yolcular nihayet uçtu

Tur şirketinin fazla bilet satmasıyla uçağa binemedikleri için Atatürk Havalimanı’nda mağdur olan yolcular nihayet uçtu.
  • sky tur ofisinin yetkilisini ne kadar canla başla çalışmıs oldugunu bilseydiniz bu haberde not olarak ona yıgınlarda övgü gecmeniz gerekirdi...
  • aaaa olurmu heç benimde arkadaşım çalışır orda hatayı başkalarında arayın kardeşimmmm..........
  • Yillardir bu sirketle calisirim daha bir yolcumu magdur etmediler.Pakistan hava yollarinin acemiliginden kaynaklanan bi durum insanlari yanlis yonlendirmeyelim bence.

Biletli yolcular yanlış bilgi yüzünden mağdur olmuş…

İslamabad’dan gelip İstanbul’dan yolcularını aldıktan sonra Amsterdam’a gidecek Pakistan Havayolları’nın uçağındaki ‘yer yok’ sıkıntısı çözüldü.

Amsterdam’a gitmek için sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen 60 kadar biletli yolcu, uçağa binememişti. Bilet bagaj işlemleri sırasında kendilerine uçağın dolu olduğu ve Amsterdam’a gidemeyecekleri bilgisi iletildikten sonra şaşkına dönen yolcular, kendilerine bilet satan Sky Tur ofisinin önünde toplanıp durumu protesto etti.

Ancak birkaç saat sonra, uçakta yer olmadığının Pakistanlı yetkililerin yanlış bilgilendirmesinden kaynaklandığı anlaşıldı. Bunun üzerine İstanbul’daki yolcular da alelacele işlemleri yapılarak Amsterdam’a gidecek Pakistan Havayolları uçağına bindirildi.

 

Yolcular nihayet uçtu

Yorumlar

gri tadelle ~ 16 yıl önce
sky tur ofisinin yetkilisini ne kadar canla başla çalışmıs oldugunu bilseydiniz bu haberde not olarak ona yıgınlarda övgü gecmeniz gerekirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çikolata ~ 16 yıl önce
aaaa olurmu heç benimde arkadaşım çalışır orda hatayı başkalarında arayın kardeşimmmm..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozzy ~ 16 yıl önce
Yillardir bu sirketle calisirim daha bir yolcumu magdur etmediler.Pakistan hava yollarinin acemiliginden kaynaklanan bi durum insanlari yanlis yonlendirmeyelim bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000