15 Ocak 2009, Perşembe 07:37:00

Yolcular için yeni uçuş kartı; 'Maximiles!'

Türkiye İş Bankası, Maximiles adında yeni bir uçuş kartı çıkardı. Maximiles sahipleri, yaptıkları her 100 TL'lik alışverişten 1 "MaxiMil" kazanıyor...

Yapılan açıklamada, "Dünya sizin, onu iyi kullanın" sloganıyla yola çıkan Maximiles ile kart sahipleri; hedef tutturma, uçuş tablosu gibi zorluklarla uğraşmadan nereye, ne kadara uçacaklarına kendileri karar veriyor. Maximiles'ın diğer uçuş kartlarından en önemli farkı, uçak biletini, bölge ve yolcu kotaları olmadan fiyatı kadar mille ödeme ayrıcalığı sunuyor olması. Maximiles sahipleri, istediği havayolu şirketinden istediği bileti buluyor, biletin fiyatı ne kadarsa o kadar "MaxiMil" ile ödüyor. Üstelik yolcular, yurtdışı uçuşlarda 1,5 kat değerli "MaxiMil"ler ile uzak ülkeleri daha kolay tercih edebiliyor.’denildi.

Yolcunun, tüm bu kolaylıklara rağmen "MaxiMil"leri bilet almaya yetmiyorsa, "Avans MaxiMil" kullanarak, istediği bileti alabiliyor ve bir yıl içinde kazandığı "MaxiMil"ler ile avans "MaxiMil"lerini kapatabiliyor.

Maximiles sahipleri, yaptıkları her 100 TL'lik alışverişten 1 "MaxiMil" kazanıyor. Kartın "Maximum" özellikleri sayesinde, Maximum üye işyerlerinden yapılan alışverişlerden kazanılan "MaxiPuan"lar da, "MaxiMil"e çevrilerek (1MaxiPuan = 1 MaxiMil) uçak bileti alımında kullanılabiliyor. Maximiles ile "MaxiMil" kullanmadan satın alınan biletlerden, uçulan mesafeye göre ilave "MaxiMil" de kazanılıyor.

Yolcular için yeni uçuş kartı; 'Maximiles!'

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000