27 Mart 2013, Çarşamba 08:04:17

YOLCULAR ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI

Buenos Aires'ten Salta'ya giden yolcu uçağı havada motor arızası yaşayınca zorunlu iniş yaptı...
  • Bu yazıyı yazan kişi o uçaktamıydı? Nereden biliyor bu detayları??? Neden bu tip haberleri abartarak verme zorunluluğunda hissediyorsunuz kendinizi? Uçağın ne tür bir motor arızası yaşadığını yazmamışsınız ama yolcuların çığlıl çığlığa kaldığını yazmışsınız!!!
  • bizim.burda olsa kotuleme yorumlari ucak modunda gelirdi ne oldu yabanci hayranlari.nerdesiniz?

Buenos Aires-Salta seferini yapan Austral Lineas Aereas'a ait Embraer ERJ-190 uçağı havadayken motor arızası nedeniyle Rosario kentine zorunlu iniş yaptı.

43 yolcusu ve mürettebatı ile sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren Austral Lineas Aereas uçağının kokpit ekibi bir süre sonra motorlardan birinde bir arıza tespit etti. Bunun üzerine en yakın meydan olan Rosario'nun Fisherton Havalimanı'na iniş kararı aldı.

Ancak motor arızasını duyan yolcular büyük bir panik yaşayarak çığlık çığlığa kaldı. Yolcuları sakinleştirmek ise kabin ekibine düştü. Uzun uğraşlar gösteren kabin ekibi yolcuları sakinleştiremedi. Yolcuların sakinleşmesi için kaptan pilotun anonsu da yetmedi.

Rosario'ya sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçak bakıma alınırken yolcular için başka bir uçak tahsis edildi.

YOLCULAR ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI

Yorumlar

A...BART...MAYIN!!!! ~ 11 yıl önce
Bu yazıyı yazan kişi o uçaktamıydı? Nereden biliyor bu detayları??? Neden bu tip haberleri abartarak verme zorunluluğunda hissediyorsunuz kendinizi? Uçağın ne tür bir motor arızası yaşadığını yazmamışsınız ama yolcuların çığlıl çığlığa kaldığını yazmışsınız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bizim.burda olsa kotuleme yorumlari ucak modunda gelirdi ne oldu yabanci hayranlari.nerdesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000