07 Ekim 2013, Pazartesi 14:50:45

YOLCUDA ARTIŞ KARGODA DÜŞÜŞ VAR

Air France-KLM ortaklığı Eylül ayında yolcu taşımacılığında büyüme olduğunu buna karşı kargo taşımacılığında ise geçen yılın aynı dönemine göre gerileme yaşandığını açıkladı.
  • kargoda dusus varsa thy deki yonetim kurulu baskan yardimcisinin damadi torpilli baskan ve onun lise,universite,cemaat vs den arkadaslari mudurleri transfer etsinler kargoda ataga gecsinler !!!

Air France-KLM ortaklığından yapılan açıklamada, yolcu taşımacılığında geçen yıla göre gelişme olduğu belirtildi.

Şirket açıklamasında geçen ay koltuk ve kilometre başına gelir olarak hesaplandığında yolcu taşımacılığında yüzde 0,7 oranında yükselme kaydedildiği vurgulandı.

Kapasite taleplerinin gelişmeye ayak uydurduğu belirtilen açıklamada uçağın ortalama doluluk oranının istikrarlı kaldığı ve yüzde 85.2 olarak belirlendiği aktarıldı. Ortaklık 6,9 milyon kişiyi bir yerden başka bir yere taşımayı başardı. Bu sayı 2012 yılı eylül ayına göre yüzde 0,2 artış gösterdi.

Yolcu taşımacılığında alınan bu rakamlara karşın kargo taşımacılığında istenen gelişme yaşanmadı. BU alanda yüzde 4,1 düşüş yaşandı bu şekilde kapasitede de yüzde 2’lik düşüş oldu. Doluluk oranı yüzde 1,4 puan düşerek yüzde 62,4’e indi.

YOLCUDA ARTIŞ KARGODA DÜŞÜŞ VAR

Yorumlar

cozum !!! ~ 11 yıl önce
kargoda dusus varsa thy deki yonetim kurulu baskan yardimcisinin damadi torpilli baskan ve onun lise,universite,cemaat vs den arkadaslari mudurleri transfer etsinler kargoda ataga gecsinler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000