01 Ekim 2015, Perşembe 09:05:11

Yolcu uçağının parçaları evlere saçıldı

World Atlantic Airlines’e ait MD 82 tipi uçağın motor palleri parçalandı, motordan kopan parçalar yakındaki bir okula kadar fırladı.
  • Motoru yağ yakıyordur :-)Siyah duman da çıkarmıştır ..
  • hala md82 ucuruyorlar ???? biz 2020 ye kadar F-4 ucuracayik
  • Hala md82 ucuruyorlar hayret dogrusu. Belli ki bakimlarini da yapmamislAr
  • La Aurora Havalimanında evler neredeyse pistin yanında. Bu nedenle parçaların onlara kadar ulaşmış olması normal. İlk gittiğimde çok şaşırmıştım. IBERIA'nın A340-600'ünü bu piste iyi indirip, kaldırıyorlar. İkinci gidişimde pistin güneyinde Amatitlan bölgesindeki yanardağ faaliyetteydi. Normalde onun üzerinden yapılan yaklaşma, yapılamadığından, uçaklar pist başına 4-5 milden keskin dönüşle inişleri yapıyorlardı. Baya heyecanlı olmuştu iniş.

World Atlantic Airlines’e ait MD 82 tipi uçağın motor palleri parçalandı, motordan  kopan parçalar yakındaki bir okula kadar fırladı.

Guatemala City’de bulunan La Aurora Havalimanı’ndan Houstan’daki George Bush Havalimanı’na gitmek üzere kalkan World Atlantic Airlines’e ait MD 82 tipi uçak kalkıştan sonra motor arızası yaşadı.

Uçak kalkış yaptığı havalimanına dönme kararı aldı. Uçak inişini gerçekleştirdikten sonra motor palleri parçalanarak etrafa saçıldı. Bazı parçalar mermi gibi fırladı, yakındaki evlere ve okullara kadar ulaştı. Şans eseri parçalar kimseye isabet etmedi.





Yolcu uçağının parçaları evlere saçıldı

Yorumlar

Timuçin Kantar ~ 9 yıl önce
Motoru yağ yakıyordur :-)Siyah duman da çıkarmıştır ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 9 yıl önce
hala md82 ucuruyorlar ???? biz 2020 ye kadar F-4 ucuracayik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 9 yıl önce
Hala md82 ucuruyorlar hayret dogrusu. Belli ki bakimlarini da yapmamislAr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 9 yıl önce
La Aurora Havalimanında evler neredeyse pistin yanında. Bu nedenle parçaların onlara kadar ulaşmış olması normal. İlk gittiğimde çok şaşırmıştım. IBERIA'nın A340-600'ünü bu piste iyi indirip, kaldırıyorlar. İkinci gidişimde pistin güneyinde Amatitlan bölgesindeki yanardağ faaliyetteydi. Normalde onun üzerinden yapılan yaklaşma, yapılamadığından, uçaklar pist başına 4-5 milden keskin dönüşle inişleri yapıyorlardı. Baya heyecanlı olmuştu iniş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000