18 Kasım 2014, Salı 07:45:00

YOLCU UÇAĞININ CAMI ÇATLADI

Cityjet Havayolları'nın Dublin-Paris seferini yapacak uçağının havada camı çatlayınca uçak geri döndü.
  • Sefer gecikmelerinde otele cekme durumu thy'ye ozel degil ki. Yolcularin bir takim haklarindan biri o sadece :) gecikmelerde belli bir saat gecildikten sonra havayolu sirketi yolculari otele cekmek zorunda...
  • yahu bu model uçaklar ne sorun çıkardı bugüne kadar..
  • türkiyede bu rj'ler tedavülden kalkalı yıllar oldu.hala bunları kullanıyorlar ilginç...
  • İyi ki başka bir uçak tahsis edilmiş de sadece 19 SAAT gecikme olmuş. Burada olsa biz yolcular, bağırır çağırır, ortalığı duman eder, 18,5 SAAT'e bağlardık bu işi. :) THY'nin hakkını yememek lazım. 3 ay önce Isparta'dan AHL uçuşu iptal olduğunda bizi alandan İsparta'nın en iyi 5 yıldız oteline götürdüler, akşam yemek, sabah kahvaltı verdiler, kapıdan alıp alana götürdüler. Hizmetin ne olduğunu gösterdiler. Bu vesile ile İsparta'daki yöneticileri tebrik etmek istiyorum.

Cityjet Havayolları'nın Dublin-Paris seferini yapacak uçağının havada camı çatlayınca uçak geri döndü.

Dublin'den yolcu alımını tamamlayarak sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren RJ-85 tipi yolcu uçağının kalkışından kısa bir süre sonra camlarından biri çatladı. Bunun üzerine Dublin'e dönüş kararı alan kokpit ekibi, kuleye bilgi verdi.

Kalkışından 25 dakika sonra Dublin'e dönen uçak seferden çekilerek bakıma alındı.

Yolcular için başka bir uçak tahsis edilirken, sefer yaklaşık 19 saat gecikmeye uğradı.

YOLCU UÇAĞININ CAMI ÇATLADI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sefer gecikmelerinde otele cekme durumu thy'ye ozel degil ki. Yolcularin bir takim haklarindan biri o sadece :) gecikmelerde belli bir saat gecildikten sonra havayolu sirketi yolculari otele cekmek zorunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala bunlar? ~ 9 yıl önce
yahu bu model uçaklar ne sorun çıkardı bugüne kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 9 yıl önce
türkiyede bu rj'ler tedavülden kalkalı yıllar oldu.hala bunları kullanıyorlar ilginç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
İyi ki başka bir uçak tahsis edilmiş de sadece 19 SAAT gecikme olmuş. Burada olsa biz yolcular, bağırır çağırır, ortalığı duman eder, 18,5 SAAT'e bağlardık bu işi. :) THY'nin hakkını yememek lazım. 3 ay önce Isparta'dan AHL uçuşu iptal olduğunda bizi alandan İsparta'nın en iyi 5 yıldız oteline götürdüler, akşam yemek, sabah kahvaltı verdiler, kapıdan alıp alana götürdüler. Hizmetin ne olduğunu gösterdiler. Bu vesile ile İsparta'daki yöneticileri tebrik etmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000