08 Kasım 2011, Salı 13:40:14

"YOLCU UÇAĞINDA SIRADAN BİRİ OLAMIYORSUNUZ"

Ünlü oyuncu Johnny Depp, sıradan uçuşları tercih etmemesinin sebeplerini anlattı...
  • Yalnız uçuşta sigara içiyormuş. Allah akıl fikir versin.
  • Sayin Depp ile ortak yönlermiz var bende t67 slingsby da sigarami tüttürüyorum yalnız ucuslarimda... vede buralarda gayet ünlüyüm :D
  • Çünkü mok gibi param var yapraam:D
Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Johnny Depp, bir sigara tiryakisi olduğunu ve özel uçağı tercih etmesinin nedenlerinden birinin de uçakta sigara içebilmesi olduğunu itiraf etti.

The Guardian'a konuşan ünlü oyuncu Johnny Depp, 3 yıldır sigarayı bırakmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını ve sırf bu yüzden filmlerinde sigara içebileceği sahneler koydurduğunu itiraf etti. Uçakla yaptığı seyahatlerde de sigara konusunda sıkıntı çektiğini sözlerine ekleyen ABD'li oyuncu, özel uçak kullanma sebebini de ağırlık olarak sigara olduğunu açıkladı.

Yolcu uçaklarında first class uçsa dahi sigara içmesine izin verilmediğini ifade ederek, özel uçakta rahatlıkla sigara içebildiğini belirtti. Yakışıklı oyuncu, 'normal uçuşlarda hem sigara içemiyorum hem de normal biri gibi davranamıyorum. Orada oyuncu oluşunuz ve ünlü olduğunuz belli oluyor ve rahat edemiyorsunuz. Bu yüzden normal uçuşları tercih etmiyorum. Ayrıca sigara içmeme de de izin vermiyorlar' dedi.

Özel uçağı bu sebeplerden dolayı tercih ettiğini ve sigarayı bırakmak için elinden geleni yapacağını söyleyen Depp, 'aslında özel uçakta da sigara içmek mantıklı değil ama dayanamıyorum' dedi.
"YOLCU UÇAĞINDA SIRADAN BİRİ OLAMIYORSUNUZ"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Yalnız uçuşta sigara içiyormuş. Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayin Depp ile ortak yönlermiz var bende t67 slingsby da sigarami tüttürüyorum yalnız ucuslarimda... vede buralarda gayet ünlüyüm :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çünkü mok gibi param var yapraam:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000