12 Kasım 2009, Perşembe 17:47:48

YOLCU UÇAĞI VIP SALONUNA DÜŞTÜ

Ruanda'da Rwandair Havayollarına ait CRJ-100 tipi yolcu uçağı VIP salonuna düştü.
  • eminim diğer yanlış haberlerinizdeki eleştirilerim gibi bunu da yok saycaksınız ama ben yine de yazayım, uçak VIP salonuna düşmemiş, gaz kolları kalkıştan sonra sıkıştığı için mecburi iniş yapmış ve taxi esnasında duramayarak VIP salonuna çarpmış...
  • uçak, teknik arıza nedeniyle başarılı bir iniş gerçekleştirmiş. ancak aprona geldiği sırada, gaz kolunun arızası nedeniyle, ki kule ve pilot arasındaki konuşmalarda throttle 100% ifadesi geçiyor, VIP salonuna girmiş. ölü sayısının 3 olduğu bildiriliyor.

Uganda'nın başkenti Kampala'ya gitmek için Kigali'deki Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan uçak teknik arıza nedeniyle VIP salonuna düştü.

Polis yetkilileri, 10 yaralının hastaneye kaldırıldığını açıklarken bir kişinin öldüğü bildirildi.

 

YOLCU UÇAĞI VIP SALONUNA DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
eminim diğer yanlış haberlerinizdeki eleştirilerim gibi bunu da yok saycaksınız ama ben yine de yazayım, uçak VIP salonuna düşmemiş, gaz kolları kalkıştan sonra sıkıştığı için mecburi iniş yapmış ve taxi esnasında duramayarak VIP salonuna çarpmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak, teknik arıza nedeniyle başarılı bir iniş gerçekleştirmiş. ancak aprona geldiği sırada, gaz kolunun arızası nedeniyle, ki kule ve pilot arasındaki konuşmalarda throttle 100% ifadesi geçiyor, VIP salonuna girmiş. ölü sayısının 3 olduğu bildiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000