14 Eylül 2017, Perşembe 10:48:15

Yolcu uçağı römorköre çarptı!

American Airlines'a ait Bombardier CRJ-200ER tipi yolcu uçağı, iniş yaptığı meydanda büyük bir facianın eşiğinden döndü.
  • Bi şey olmaz devam et.
  • goruntuden bakiyorsun uçak resmen bavul çekme aracini biçmiş uçak kuçuk kanatlar alçak pilot gorememiştir de bu araci kullanan kişi bilmiyor yaklaşmamasi gerektiğini kućuk uçak kanatlari yere engin bavul aracini biçmiş resmen..
  • Araları yaklaşık 210 mil yani 335 km civarı. Arabayla 3 saatten az ve ABD iç hat sıkı güvenlik prosedürlerine rağmen tercih ediyorlar. İndikleri yerde de arabay ihtiyaçları var çünkü toplu taşıma gelişmiş değil. İnince bir de ya tanıdık alacak ya da araba kiralayacaklar. Enteresan bir millet bu Amerikalılar.

American Airlines'ın Charlotte-Charleston seferini yapan yolcu uçağı iniş yaptığı meydanda talihsiz bir kaza yaşadı.

31 yolcu ve 3 mürettebatıyla birlikte Kuzey Karolina'dan gelen Bombardier CRJ-200ER tipi yolcu uçağı, Batı Virginia'da bulunan Charleston Yeager Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra apronda römorköre çarptı. Yaşanan kaza sonrası uçağın kanat kısmında ciddi derecede hasar meydana geldi. Uçağın çarptığı araçta bulunan görevli de yaralandı.

Yeager Havalimanı yetkilileri, yaralanan personelin hastaneye kaldırılarak tedaviye alındığını açıkladı. 

Kaza sırasında uçakta bulunan yolcular büyük bir korku yaşadıklarını ifade ederek, "Uçağın çarptığı araç kullanılamaz hale geldi. Sürücünün hayatından endişe ettik" dediler.

Olay sonrası FAA tarafından yapılan açıklamada, olayın iniş sonrası taksi sırasında yaşandığı ve kazayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

©AirportHaber.com

Yolcu uçağı römorköre çarptı!

Yorumlar

Türk ~ 7 yıl önce
Bi şey olmaz devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
goruntuden bakiyorsun uçak resmen bavul çekme aracini biçmiş uçak kuçuk kanatlar alçak pilot gorememiştir de bu araci kullanan kişi bilmiyor yaklaşmamasi gerektiğini kućuk uçak kanatlari yere engin bavul aracini biçmiş resmen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Araları yaklaşık 210 mil yani 335 km civarı. Arabayla 3 saatten az ve ABD iç hat sıkı güvenlik prosedürlerine rağmen tercih ediyorlar. İndikleri yerde de arabay ihtiyaçları var çünkü toplu taşıma gelişmiş değil. İnince bir de ya tanıdık alacak ya da araba kiralayacaklar. Enteresan bir millet bu Amerikalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000