11 Şubat 2010, Perşembe 17:05:21

YOLCU UÇAĞI OTOYOLA İNİŞ YAPTI!

Trigana Havayolları’na ait ATR–42–300 tipi yolcu uçağı 46 yolcu ve 5 mürettebatı ile Berau – Samarinda seferini yaparken motorlarında oluşan problem nedeniyle otoyola indi.
  • ilk yazıyı yazan arkadaaşin yorumuna öncelikle güldüm , ama emekli olmadan derken işallah bende o uçakdaa yolcu olarak bulunurum . bende yaşamak isterim bu olayı
  • hayallerimin inişi umarım emekli olmadan başıma gelir
  • arkadaşım süper bir yorum koptum gülerken, borajete allah kırımsız hayırlı uçuşlar nasip etsin. yüzlerinin akıyla yollarına devam edebilirler inşallah, bu arada izmir atina seferleri tehlikedeymiş. izmir işadamları demiş. borajetle anlaşsınlar götürür getitirir onları. neyine yetmiyor Bora jet bunların, ellerinden gelse a380 kaldırın diyecekler :))
  • al iste sana helal olsun hicte gülesim yoktu sayende iyice güldüm sagolasin....
  • aha ne güzel haber. bizim millet Borajet'in uçakları pervaneli diye emniyetsiz diye algılarsa bu haberi önlerine koymak gerekir. ATR köy yoluna bile sağ salim iner :) B737 ve A320 gelsin insin bakalım...işin kötü tarafı, bazı kesim şimdi düşünür..ulee, bu çak bizim köye de inebilirmi...?bizde uçak seferi isteruk :))

Trigana Havayolları’na ait TGN 168 sefer sayılı ATR–42–300 tipi yolcu uçağı, Berau – Samarinda seferini yaptığı sırada motorlarının durması nedeniyle Balikpapan Havaalanı’na divert etmek istedi.

Ancak belirlenemeyen sebeplerden ötürü Trigana Havayolları uçağı Samarinda'daki Bone adlı köyün otoyoluna indi. Otoyola inişin ardından uçaktaki bir yolcunun vücudunda kırıklar bulunduğu ve tedavi altına alındı.

Endonezya Ulaştırma Bakanı yaptığı açıklamada, “Uçağın motorlarında oluşan sorun nedeniyle divert etmek istediği havaalanı çok uzakta bulunuyordu. Fakat Samarinda Havaalanı çok daha yakın olmasına rağmen pilotların neden böyle bir hata yaptığını anlamadık, o nedenle araştırmalarımız sürüyor" dedi.

YOLCU UÇAĞI OTOYOLA İNİŞ YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
ilk yazıyı yazan arkadaaşin yorumuna öncelikle güldüm , ama emekli olmadan derken işallah bende o uçakdaa yolcu olarak bulunurum . bende yaşamak isterim bu olayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayallerimin inişi umarım emekli olmadan başıma gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım süper bir yorum koptum gülerken, borajete allah kırımsız hayırlı uçuşlar nasip etsin. yüzlerinin akıyla yollarına devam edebilirler inşallah, bu arada izmir atina seferleri tehlikedeymiş. izmir işadamları demiş. borajetle anlaşsınlar götürür getitirir onları. neyine yetmiyor Bora jet bunların, ellerinden gelse a380 kaldırın diyecekler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
al iste sana helal olsun hicte gülesim yoktu sayende iyice güldüm sagolasin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aha ne güzel haber. bizim millet Borajet'in uçakları pervaneli diye emniyetsiz diye algılarsa bu haberi önlerine koymak gerekir. ATR köy yoluna bile sağ salim iner :) B737 ve A320 gelsin insin bakalım...işin kötü tarafı, bazı kesim şimdi düşünür..ulee, bu çak bizim köye de inebilirmi...?bizde uçak seferi isteruk :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000