20 Nisan 2012, Cuma 17:46:53

YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ! (VİDEO)

Pakistan'da Karaçi-İslamabad seferini yapan Bhoja Havayolları'na ait bir yolcu uçağı kötü hava koşulları nedeniyle düştü...
  • Sonra ?
  • Bence siz öncelikle şirket olarak verdiğiniz sözleri tutun insanların umutları ile oynayıp onlara sözler verip sonra aylarca kapınızda bekletmekten vazgeçin asıl mahkemeye vermek nasıl oluyor yakında görürsünüz. İnsan hakları ihlali yapmayın bizler sizin eş dost hemşeri grubundan alınıpta aman susup oturalım diyen bir kitle değiliz bir an önce yapılan haksızlıkları son verin gerçekten hukuktan bahsedecek kadar dürüstseniz (umarım yayınlanır)
  • Sirketin iki ucagı vardı... Ucaklardan biri SKY havayollarının elinden cıkardıgı B737-400 tipli TC-SKB ucagı idi...
  • THY Hukuk Müşaviri olduğunu söyleyen kişiye; Gerçekten şu konuda bir şeyler yapın da bizim de içimize su serpilsin. "TURKISH" yazısını dünyaya tanıtan bir kuruma karşı 3-5 noktaya uçan basit firmaları savunup çamur atan, saygısızlık yapan klavye ağaları hukukla yüzleşmeli.
  • ups gibi bir kargo hava yolu şirketi bile eski uçaklarla uçuyor,, duymadınız galiba my cargo ile mng airlines A300 lerle uçuyor. bakımı herşeyi prosedüre uygun yapılmış ise ve uçak uçuş ömrünü tamamlamamışsa uçmasında sakınca yoktur, bu arada airfrance airbusı okyanusa britishin 777 si piste çakılmış ve thynin 7 yıllık 737 800 ü de inişte düşmüştü bunlardamı eskiydi? teknisyen veya pilot olmayan bazı arkadaşlar çok eminmiş gibi saçmalıyolarda yok pakistan geri kalmış falan diye......
  • B737-200 faciası yine iş başında.Eeee ne yaparsın...
  • Iyiki uçak B737-100 değilmiş..Bunlar utanmasa DC-9 larla uçuş yapacaklar.
  • boeing 737-200'miş işte uçak.. 737-200'yi bunlar utanmasa bir 20 sene daha uçururlar...işte pakistan havacılığı bu olsa gerek ..
  • Krosnadar kardes sana uzucu bir haberim var. THY hukuk musavirliginde gorevliyim. Bu site dahil basinda thy ile ilgili yazilan tum haberleri AA her gun birkac disket halinde bize gonderiyor. Globally fos a cok takilmis bizimkiler. Bu sitede icinde globaly fos yazan tum yorumlar hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunuldu. Yakinda siteden savcilik bu yorumlarin ip nosunu isteyecek. Sonrada biz kimlik tespitinden sonra sirket ticari unvanina zarar verdigi iddiasiyla tazminat davasi acacagiZ. umarim globaly foscular evlerindeki kisisel bilgisayarlarindan bu yorumlari yapacak kadar cahil degillerdir.. Eee bizim de isimiz bu. Bu yuzden para aliyoruz. İlk defa yorum yaziyorum uyarmak istedim ama artik cok gec
  • iniş izni alınca düşüyor ne demek yahu böyle gereksiz yorum mu yapılır..pakistanın geri kalmışlığıyla düşen uçağın ne alakası var..isterse 727 olsun bakımlı olduktan sonra ne fark eder..
Uluslararası haber ajansları, Boeing-737 tipi uçakta 127 yolcu bulunduğunu ve kazanın İslamabad Benazir Butto Havaalanı yakınlarında meydana geldiğini bildirdi.
 
Olay yerine kurtarma ekiplerinin gönderildiği de gelen bilgiler arasında.
 
Pakistan'da yayın yapan GEO TV, Sivil Havacılık Kurumu kaynaklarına dayandırdığı haberinde, kulenin uçağa iniş izni verdiğini ancak birkaç dakika sonra uçakla irtibatın kesildiğini bildirdi.
 
Kazanın TSİ 15.00 sularında meydana geldiği ifade edildi.
 
Pakistan'da en son uçak kazası Temmuz 2010'da meydana gelmiş ve kazada Airblue Havayolları'na ait Airbus 321 tipi uçakta bulunan 152 yolcu hayatını kaybetmişti.

İşte kaza ile ilgili ilk bilgiler:


YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ! (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sonra ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence siz öncelikle şirket olarak verdiğiniz sözleri tutun insanların umutları ile oynayıp onlara sözler verip sonra aylarca kapınızda bekletmekten vazgeçin asıl mahkemeye vermek nasıl oluyor yakında görürsünüz. İnsan hakları ihlali yapmayın bizler sizin eş dost hemşeri grubundan alınıpta aman susup oturalım diyen bir kitle değiliz bir an önce yapılan haksızlıkları son verin gerçekten hukuktan bahsedecek kadar dürüstseniz (umarım yayınlanır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sirketin iki ucagı vardı... Ucaklardan biri SKY havayollarının elinden cıkardıgı B737-400 tipli TC-SKB ucagı idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY Hukuk Müşaviri olduğunu söyleyen kişiye; Gerçekten şu konuda bir şeyler yapın da bizim de içimize su serpilsin. "TURKISH" yazısını dünyaya tanıtan bir kuruma karşı 3-5 noktaya uçan basit firmaları savunup çamur atan, saygısızlık yapan klavye ağaları hukukla yüzleşmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ups gibi bir kargo hava yolu şirketi bile eski uçaklarla uçuyor,, duymadınız galiba my cargo ile mng airlines A300 lerle uçuyor. bakımı herşeyi prosedüre uygun yapılmış ise ve uçak uçuş ömrünü tamamlamamışsa uçmasında sakınca yoktur, bu arada airfrance airbusı okyanusa britishin 777 si piste çakılmış ve thynin 7 yıllık 737 800 ü de inişte düşmüştü bunlardamı eskiydi? teknisyen veya pilot olmayan bazı arkadaşlar çok eminmiş gibi saçmalıyolarda yok pakistan geri kalmış falan diye......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
B737-200 faciası yine iş başında.Eeee ne yaparsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Iyiki uçak B737-100 değilmiş..Bunlar utanmasa DC-9 larla uçuş yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boeing 737-200'miş işte uçak.. 737-200'yi bunlar utanmasa bir 20 sene daha uçururlar...işte pakistan havacılığı bu olsa gerek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Krosnadar kardes sana uzucu bir haberim var. THY hukuk musavirliginde gorevliyim. Bu site dahil basinda thy ile ilgili yazilan tum haberleri AA her gun birkac disket halinde bize gonderiyor. Globally fos a cok takilmis bizimkiler. Bu sitede icinde globaly fos yazan tum yorumlar hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunuldu. Yakinda siteden savcilik bu yorumlarin ip nosunu isteyecek. Sonrada biz kimlik tespitinden sonra sirket ticari unvanina zarar verdigi iddiasiyla tazminat davasi acacagiZ. umarim globaly foscular evlerindeki kisisel bilgisayarlarindan bu yorumlari yapacak kadar cahil degillerdir.. Eee bizim de isimiz bu. Bu yuzden para aliyoruz. İlk defa yorum yaziyorum uyarmak istedim ama artik cok gec

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iniş izni alınca düşüyor ne demek yahu böyle gereksiz yorum mu yapılır..pakistanın geri kalmışlığıyla düşen uçağın ne alakası var..isterse 727 olsun bakımlı olduktan sonra ne fark eder..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000