29 Ocak 2013, Salı 10:56:29

YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ: 21 ÖLÜ!

Kazakistan'ın ticaret merkezi olarak bilinen Almatı yakınında düşen uçakta 21 kişi hayatını kaybetti.
  • ALLAH rahmet etsin. Corendon base yapıyor orada. 3 Kurus için zor şartlarda uçuyor arkadaşlar.
  • Bu Şirket Dünyada Kara Listede.Antalyada yazın cirit attıkları gibi lisansı olmayan kişilere dışarıdan bakım yaptırıyorlar.Antalyada korsan Teknisyenler cırıt atıyorlar.SHGM Antalya uyuyor yada gormuyor..
  • Yaw hersey bir yana, o firmanin adini kim koymussa ingilizcesi hic yokmus: SCAT :))
  • Meteo bilgisi çok değişken. Yürüyen sis mevcut. CatI limitleri bile olsa CATIII yaklaşmak gerek . Tabi bir de limitlere riayet gerek.Gerçi düşme nedenini bilmeden konuşuyoruz ama. Bu meydan kışın çok tehlikeli.
  • kazakistanda iki dayim yasiyor ben istanbuldayim birisine ulastik birisine hic kimse ulasamiyor ve is geregi devamli kazakiatan icinde ucakla yolculuk edenlerin listesine ulasamazmiyiz ?
  • Uçak haber sitelerinde Canada yapımı Bombardier CRJ200 olarak belirtilmiş, hurda değil yeni uçak yani. Siste ikinci iniş denemesinde yere çarpmış.
  • Allah rahmet eylesin yazik 20 tane can
  • ucmasin artik su hurdalar. Bakim yok, standart yok, prosedur yok, checklist bile yoktur allah bilir. Yazik oluyor insanlara.

Kazakistan'ın ticari merkezi Almatı yakınlarında bir uçak düştüğü açıklandı. SCAT Havayolları'na ait CRJ-200 tipi uçakta 21 yolcu ve mürettabat olduğu belirtildi.

Uçaktaki yolcuların durumu ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken Reuters haber ajansına göre, Almatı'da meydana gelen kazada 21 kişi hayatını kaybetti.

YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ: 21 ÖLÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

:( ~ 11 yıl önce
ALLAH rahmet etsin. Corendon base yapıyor orada. 3 Kurus için zor şartlarda uçuyor arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scat ~ 11 yıl önce
Bu Şirket Dünyada Kara Listede.Antalyada yazın cirit attıkları gibi lisansı olmayan kişilere dışarıdan bakım yaptırıyorlar.Antalyada korsan Teknisyenler cırıt atıyorlar.SHGM Antalya uyuyor yada gormuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Yaw hersey bir yana, o firmanin adini kim koymussa ingilizcesi hic yokmus: SCAT :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor meydan ~ 11 yıl önce
Meteo bilgisi çok değişken. Yürüyen sis mevcut. CatI limitleri bile olsa CATIII yaklaşmak gerek . Tabi bir de limitlere riayet gerek.Gerçi düşme nedenini bilmeden konuşuyoruz ama. Bu meydan kışın çok tehlikeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalcin ~ 11 yıl önce
kazakistanda iki dayim yasiyor ben istanbuldayim birisine ulastik birisine hic kimse ulasamiyor ve is geregi devamli kazakiatan icinde ucakla yolculuk edenlerin listesine ulasamazmiyiz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bombardier ~ 11 yıl önce
Uçak haber sitelerinde Canada yapımı Bombardier CRJ200 olarak belirtilmiş, hurda değil yeni uçak yani. Siste ikinci iniş denemesinde yere çarpmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OM ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin yazik 20 tane can

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeterin yaw ~ 11 yıl önce
ucmasin artik su hurdalar. Bakim yok, standart yok, prosedur yok, checklist bile yoktur allah bilir. Yazik oluyor insanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp ~ 11 yıl önce
CRJ 200 için mi bunları söylüyorsunuz?
Volvo ~ 11 yıl önce
Arkadaş sanırım Kazakistan'ı görünce hemen aklı 1965 model Tupolev'lere, Ilyushni'lere gitti.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000