09 Temmuz 2016, Cumartesi 12:27:29

Yolcu uçağı askeri üsse indi

ABD'de yanlışlıkla askeri hava üssüne iniş yapan yolcu uçağı, birkaç saat burada beklemek zorunda kaldı
  • Ya arkadaşlar buda lafmı 2000 veya 1999 du Antalyada çalışma olan piste inen thy var...işçiler kendini sağa sola zor attı...1998 gaziemire indi thy
  • bizim astronutçuklarda böyle çok hata yaparlardı...
  • Yanılmıyorsam bir kaç yıl kadar önce Lufthansa da ADB yerine Çiğli' ye inmişti.
  • Bu fo lara sallayan kamiller 3 senede kaptan olanlar. Hala birbirlerine komutanım diyenler. Özel uçuş okullarının başındaki çoğu yönetici asker kökenli,hatta iddia ediyorum her öğrenciden yüzde alanlar var. Bu işi buraya getiren sonradan görme,aç gözlü,çocukluğu ve gençliği yoklukla gecen ama şimdi parayla sattığı eğitimi DEVLET ten bedava alanlardır. Zorunuza gitmesin,devlet sahipsizken havacılık da neymiş.. Biz sana 3 senede Nasıl kaptan oldun hangi abin baban komutanın yardım etti diye soruyor muyuz? Sorsan işimiz çok tehlikeli ne operasyonlar ne bombalar kim katlanır bu işe bizim hakkımız derler.. Sanki beyin cerrahı olacaktı da devlet zorla pilot yaptı. Azıcık tahammül mübarekler. SA yı bilsen nolur bilmesen nolur.. inSAn olmadıktan sonra..
  • Pilotun dalginliği ve net hatasidir.ineceği şehrin havalimani kulesi ile irtibata geçiyor ve kuledeki görevli pilota burasi askeri havalimanidir sen şu havalimanina ineceksin deyip uçaği yönlendirmeliydi pilotlar kafalarina göre inemezler..
  • Ben rapid city de ogrenci degisimi programiyla bulunuyorum haber dogru ama 130 yolcu degip sadece 37 yolcu vardi ucakta.
  • Pilotluk ayaga dustu deyince kiziyorlar.. SA Sifir ucan bi suru FO var.. hatta SA ne diyen bile cikabilir :)) saygilar...
  • THY DC9 1988de adnan menderes yerine gaziemir askeri piste indi. Abey Schenk kalkacak? Ben almanyaya gidiyom.
  • Simdi bu THY olsaydi alakali alakasiz yargilamayan kalmazdi :)
  • Bunlar kolay şeyler. Önemli olan ALLAH ORHAN a FERDİ ye zeval vermesin.

ABD'de Delta Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, havalimanı yerine yanlışlıkla askeri üsse iniş yaptı.

AP'nin haberine göre 130 yolcu taşıyan uçak, Rapid şehrindeki bir havalimanına inmesi gerekirken, Ellsworth Askeri Hava Üssü'ne indi.

Havalimanı ile askeri üssün birbirlerinden sadece birkaç kilometre uzaklıkta olduğu ve uçak pistlerinin neredeyse aynı yönde gittiği belirtildi. Yanlış iniş yapan yolcu uçağı, birkaç saat sonra tekrar havalanarak Rapid'e uçuşa geçti.

Havalimanı yetkililer, yaşanan uygunsuzluktan dolayı yolcularından özür diledi.

Federal yetkililierin olayı araştırdığı kaydedildi.

Yolcu uçağı askeri üsse indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Onu ~ 8 yıl önce
Ya arkadaşlar buda lafmı 2000 veya 1999 du Antalyada çalışma olan piste inen thy var...işçiler kendini sağa sola zor attı...1998 gaziemire indi thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dmt0 ~ 8 yıl önce
bizim astronutçuklarda böyle çok hata yaparlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi uçuşlar ~ 8 yıl önce
Yanılmıyorsam bir kaç yıl kadar önce Lufthansa da ADB yerine Çiğli' ye inmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 8 yıl önce
Lufthansa ADB yerine çiğli ye ADB deki kötü hava şartları yüzünden inmişti.
Rizeli ~ 8 yıl önce
Meteodan dolayı yanlışlıkla degil
İyi uçuşlar ~ 8 yıl önce
Yani yedek meydan olarak askeri üssü mü almış?
Denk gelmek istemeyeceğin türden f/o ~ 8 yıl önce
Bu fo lara sallayan kamiller 3 senede kaptan olanlar. Hala birbirlerine komutanım diyenler. Özel uçuş okullarının başındaki çoğu yönetici asker kökenli,hatta iddia ediyorum her öğrenciden yüzde alanlar var. Bu işi buraya getiren sonradan görme,aç gözlü,çocukluğu ve gençliği yoklukla gecen ama şimdi parayla sattığı eğitimi DEVLET ten bedava alanlardır. Zorunuza gitmesin,devlet sahipsizken havacılık da neymiş.. Biz sana 3 senede Nasıl kaptan oldun hangi abin baban komutanın yardım etti diye soruyor muyuz? Sorsan işimiz çok tehlikeli ne operasyonlar ne bombalar kim katlanır bu işe bizim hakkımız derler.. Sanki beyin cerrahı olacaktı da devlet zorla pilot yaptı. Azıcık tahammül mübarekler. SA yı bilsen nolur bilmesen nolur.. inSAn olmadıktan sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevat ~ 8 yıl önce
Helal kardesim
3 değil 2 ~ 8 yıl önce
Aracın ağırlık taşıyan kısmı kadar değerli arkadaşım sen kaç yılda ne ile foo oldun bakiim :) Diğer konuları özenle sergilediğin şekilde iade ettim bu arada geçmiş bayramın kutlu olsun daha çok el öpeceğinden şüphem yok :) şimdi git mto notam bak bırada 10 K rüzgar var nasıl ineceğim diye çalış biraz...
Pist ~ 8 yıl önce
Bi halt yok pistte ne memleketlerde ne pistler var gidin onlara laf edin Şahsıma o pilot da bilerek hıyarca bi iş yaptı
SA ~ 8 yıl önce
SA n varsa dogru piste inersin yoksa boyle yalnis piste.. Sen daha bunu bilmiyorsan ve boyle bir cumle kuruyorsan, eger ki bir lisansin varsa kazara verilmis, git onu kagit ucak yap ucur kardesim.. ;)
3 değil 2 ye.. ~ 8 yıl önce
Akademik kariyerimin yanından bile geçemezsiniz. Balon gibi şişirdiğiniz bilgileriniz sizin olsun. Mühim olan dışarıda da aynı performansı sergilemeniz. Sosyal hayatınızdan bahsediyorum. Eziksiniz ve ne yazık ki bu da sizin kaderiniz. Evli evine KÖYLÜ köyüne. (Kapağı sıkın hava kaçırmasın)
camarothy ~ 8 yıl önce
Pilotun dalginliği ve net hatasidir.ineceği şehrin havalimani kulesi ile irtibata geçiyor ve kuledeki görevli pilota burasi askeri havalimanidir sen şu havalimanina ineceksin deyip uçaği yönlendirmeliydi pilotlar kafalarina göre inemezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ciddi mi ~ 8 yıl önce
valla de
Ben ~ 8 yıl önce
Ben rapid city de ogrenci degisimi programiyla bulunuyorum haber dogru ama 130 yolcu degip sadece 37 yolcu vardi ucakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahah ~ 8 yıl önce
öğrenci değişim programındasın sanane 37'ymiş 130'muş seni niye ilgilendiriyo kardeş:D
Anlamiyorum ~ 8 yıl önce
Ben sadece gercek rakami vereyim istedim inanmayan olursa diye kendimi anlattim. Srn niye boyle tepki veriyorsun zorun mu var?
Herkes pilot ~ 8 yıl önce
Pilotluk ayaga dustu deyince kiziyorlar.. SA Sifir ucan bi suru FO var.. hatta SA ne diyen bile cikabilir :)) saygilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle katiliyorum ~ 8 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum. Her parayi veren pilot olamamali. Burada asker sivil ayrimi yapmiyorum ama.. sivil okullarinda artik bu isi yapamayacak kisileri elemeleri ve bi eleme sisteminden gecirmeleri gerekir.
Sa sıfır fo ~ 8 yıl önce
YalnıZ mı uçuyormuş kaptan yokmuymuş uçakta
SA sıfır FO 2 ~ 8 yıl önce
THY ucagıda zamanın da tiflise inmişti Kaptan direk istifa etmişti. Hava Kuvvetlerinde pilotmuş daha öncedende. Bence Hava kuvvetlerinide kapatalım o zaman hiç iyi pilot yetiştirmiyor. Full SA sıfırlar
Eleme ~ 8 yıl önce
MKRleri oku.kimin elemeye ihtiyaci oldugunu anlarsin.
abey ~ 8 yıl önce
THY DC9 1988de adnan menderes yerine gaziemir askeri piste indi. Abey Schenk kalkacak? Ben almanyaya gidiyom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 8 yıl önce
Benim aklımda o uçak 727 diye kalmış
Km ~ 8 yıl önce
Simdi bu THY olsaydi alakali alakasiz yargilamayan kalmazdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan ~ 8 yıl önce
Bunlar kolay şeyler. Önemli olan ALLAH ORHAN a FERDİ ye zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000