14 Aralık 2014, Pazar 13:12:46

YOLCU UÇAĞI ALIKONULDU BÜYÜKELÇİLER GERİ ÇAĞRILDI

Cezayir Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Belçika ve Hollanda'daki Cezayir Büyükelçileri istişare amacıyla geri çağrılmıştır" ifadelerine yer verildi
  • Camaroth iyi soyledin Sunu daha eklemek isterim Somurme hala devam ediyor 8 yildir " kriz bahanesisknde" hollanda kendi halkini somuruyor Kemiklere kadar, kimse sokaga cikip protesto etmiyor goz altina alinmaktan korkan bir halkiz ama cene papuc gibi .....
  • yıllarca Hollandalılar ve Belçikalılar ve Fransızlar afrika ülkelerini sömürdüler soykırımlar yaptılar ne oldu..şimdi öyle değil ondan sonra kalkıp da türkiyeye laf ederler önce siz yüzleşin yaptığınız soykırımlarla ondan sonra da gelin konuşun..

Cezayir Havayollarına ait bir yolcu uçağının Belçika'nın başkenti Brüksel Uluslararası Havaalanı'nda alıkonulmasını protesto için Cezayir'in Brüksel ve Amsterdam büyükelçilerini geri çağırdığı bildirildi.

Cezayir Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Belçika ve Hollanda'daki Cezayir Büyükelçileri istişare amacıyla geri çağrılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Cezayir Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, Hollanda havayolları şirketiyle yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle Brüksel Havaalanı'nda alıkonulmuş ve kalkışına izin verilmemiştir" ifadesine yer verildi.

Cezayir'den kalkan uçak 12 Aralık'ta Brüksel Uluslararası Havaalanı'nda alıkonulmuştu.

YOLCU UÇAĞI ALIKONULDU BÜYÜKELÇİLER GERİ ÇAĞRILDI

Yorumlar

Hollandali Turk ~ 9 yıl önce
Camaroth iyi soyledin Sunu daha eklemek isterim Somurme hala devam ediyor 8 yildir " kriz bahanesisknde" hollanda kendi halkini somuruyor Kemiklere kadar, kimse sokaga cikip protesto etmiyor goz altina alinmaktan korkan bir halkiz ama cene papuc gibi .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
yıllarca Hollandalılar ve Belçikalılar ve Fransızlar afrika ülkelerini sömürdüler soykırımlar yaptılar ne oldu..şimdi öyle değil ondan sonra kalkıp da türkiyeye laf ederler önce siz yüzleşin yaptığınız soykırımlarla ondan sonra da gelin konuşun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000