26 Temmuz 2014, Cumartesi 14:02:18

YOLCU OLAY ÇIKARDI! UÇAĞA ÖZEL TİM MÜDAHALE ETTİ!

Kanada merkezli havayolu şirketi Sunwing Airlines'a ait yolcu uçağında olay çıkartan bir yolcuya özel tim müdahale etti. Özel timin uçağa silahlarla girmesi heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Olay anı yolcular tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
  • bizde de yolcu istediği yapabilir yani sıkıntı yok. sunu anlayamadık biz hala kurallar haricinde iş yaptığında anca Araplar kadar olabilirsin işte. üretmeyen sıfır değersiz r .
  • Nedir bu araplardan çektiğimiz? Her yerde dinimizi de kötü reklam yapıyorlar. Reziller
  • Kanada'da F16 yok F18 var
  • Manyak çok...
  • Pearson Havalimaninda gorevliyim CBSA (Canadian Border Security Agencynin) yaptigi aciklamada yolcunun asiri alkol tuketimi yaptigi ve akli dengesinin yerinde olmadigini bildirmistir Saygilar
  • bu uçak 738 ng ise bende a380 im. ka istasyonuna ve başüstü dolapların yukarı dogru açılmasına bakarsak bu uçak ng değil kesinlikle.
  • Turkiyede hicbirzaman goremeyecegimiz bir olay. Bizimkiler genelde konusarak halletmeye calisirlar gerci buda guzel bir sey ama operasyon yapilmasi herzaman daha etkili olur. Ornek gectigimiz aylarda kacirilan pegasus ucagi gibi..
  • yolcu anamıza kufur eder bizz bakarız ne o thy bizi isten atmasın... THY duysun ve bır once kara liste uygulamsına girsin.
  • Hep müslümanlar problem, her yerde modern dünyaya uyum sağlamayı reddeden, haksızlığa uğradığını düşünen ama kavgacı ve yeri gelince açıkgöz tavrından vazgeçmeyen, hatayı hiç kendinde aramayan müslümanlar..
  • Ceza alması kesin, Saka değil bu işler, boş tehditlerde bulunurken dikkat ederler inşallah bizim yolcularda

Toronto-Panama seferini gerçekleştirmek üzere Toronto Pearson Havalimanı'ndan kalkış yapan Sunwing Airlines uçağında 25 yaşında olduğu belirtilen bir yolcu olay çıkardı. 

WG772 sefer sayılı yolcu uçağı dün Toronto'dan kalkış yaptıktan sonra bir yolcu, uçak içerisinde bağırmaya ve kabin içerisindeki dergileri yırtarak sağa sola fırlatmaya başladı. Kabin ekibiyle tartışmaya giren 25 yaşındaki Ali Shahi isimli yolcu daha sonra uçağı havaya uçuracağını söyledi.

F-16'LAR HAVALANDI

Yaşanan bu gergin anlar sonrası bomba tehdidi aldıklarını belirten kokpit ekibi, Toronto Pearson Havalimanı'ndaki hava trafik kontrolörlerine durumu bildirerek yardım çağrısında bulundu. Bunun üzerine B737-800NG tipi yolcu uçağı, geri dönüşü sırasında 2 adet F-16 uçağı eşliğinde Toronto Pearson Havalimanı'nda iniş yaptı.

Uçağın havalimanına teker koymasıyla birlikte özel timler silahlarıyla birlikte uçağa operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sırasında bazı yolcular olay anını cep telefonlarıyla kaydetti. Olay çıkaran yolcu özel tim tarafından uçaktan çıkartılarak gözaltına alındı.

C-FDBD kuyruk tescilli yolcu uçağında toplam 183 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu. 

İŞTE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMAYAN O ANLAR

YOLCU OLAY ÇIKARDI! UÇAĞA ÖZEL TİM MÜDAHALE ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

outcast ~ 10 yıl önce
bizde de yolcu istediği yapabilir yani sıkıntı yok. sunu anlayamadık biz hala kurallar haricinde iş yaptığında anca Araplar kadar olabilirsin işte. üretmeyen sıfır değersiz r .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nedir bu araplardan çektiğimiz? Her yerde dinimizi de kötü reklam yapıyorlar. Reziller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kanada'da F16 yok F18 var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Manyak çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunwing Ops ~ 10 yıl önce
Pearson Havalimaninda gorevliyim CBSA (Canadian Border Security Agencynin) yaptigi aciklamada yolcunun asiri alkol tuketimi yaptigi ve akli dengesinin yerinde olmadigini bildirmistir Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km2 ~ 10 yıl önce
bu uçak 738 ng ise bende a380 im. ka istasyonuna ve başüstü dolapların yukarı dogru açılmasına bakarsak bu uçak ng değil kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyede hicbirzaman goremeyecegimiz bir olay. Bizimkiler genelde konusarak halletmeye calisirlar gerci buda guzel bir sey ama operasyon yapilmasi herzaman daha etkili olur. Ornek gectigimiz aylarda kacirilan pegasus ucagi gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizde gorcekmıyız ~ 10 yıl önce
yolcu anamıza kufur eder bizz bakarız ne o thy bizi isten atmasın... THY duysun ve bır once kara liste uygulamsına girsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hep müslümanlar problem, her yerde modern dünyaya uyum sağlamayı reddeden, haksızlığa uğradığını düşünen ama kavgacı ve yeri gelince açıkgöz tavrından vazgeçmeyen, hatayı hiç kendinde aramayan müslümanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 10 yıl önce
Dikkatinizi çekerim Müslümanlar değil Arap milleti problem.İSRAİLliler de Arap ve problemler, ama müslüman değiller...Bizler de müslümanız ama problem falan değiliz...
Expat Turk ~ 10 yıl önce
alkışlıyorum sizi.
yokyok ~ 10 yıl önce
israil milleti arap değildir. binlerce yıldır dili farklı alfabesi farklı olan bir milletin aynı olduğunu söylemek japonlar da aslında çinlidir demekten farklı olmaz. bu kafayla düşünürsek hepimiz tek milletiz, adem'den geliyoruz. somalililer de arap değil ama sözde islamcı terorist. arapların problem olduğunu söylemek de hata. her arap problem değil.
kesin ~ 10 yıl önce
Ceza alması kesin, Saka değil bu işler, boş tehditlerde bulunurken dikkat ederler inşallah bizim yolcularda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000