06 Şubat 2014, Perşembe 08:40:43

"YOLCU HAKLARININ GENİŞLETİLMELİ"

Avrupa Parlamentosu havayolu ile seyahat edenlerin haklarını genişletmek istiyor.
  • Zaten Avrupaya giden yalniz teyzelerin valizlerI yeterince fazla ve agir. Olan kabin memuruna oluyor, valizini yerlestiremez koridorda kalakalir oyle. Sonra tasi hammal kabin memuru, senin sagligini dusunen yok. Valiz yerde kalir yer kalmaz, yolcu firca atar.. Ye azari kabin memuru, psikolojinin onemi yok.
  • Atıcılar da inecek var. :) Nasıl sallamışsınız öyle, desteksiz cinsinden. AEA Avrupa Ekonomik Alanı imiş, çok komiksiniz. AEA Association of European Airlines'ın kısaltmasıdır. Yani Avrupa Havayolları Birliği'nin. Bilmiyorsanız bir bilene sorsaydınız iyiydi...

Avrupa Parlamentosu havayolu ile seyahat edenlerin haklarını genişletmek istiyor. Avrupa Parlamentosu tazminatların daha kolay alınması ve bagaj sayısı konusunda daha esnek davranılmasını talep ediyor.

Avrupa Parlamentosu milletvekili Georges Bach konuyu değerlendirerek, "Bilgi hakkında çok konuştuk, rezervasyonlar ile ilgili şeffaflıktan çok söz ettik. Müşteri sorun yaşanması halinde tam olarak ne yapılacağını bilerek adım atacak. Nereye başvurması gerektiğini de bilecekler" dedi.

Düzenlemeye gidilmesi halinde uçak firmalarının da bu durumdan etkilenmesi bekleniyor. Avrupa Ekonomik Alanı’nda çalışan (AEA) David Handerson fiyatların yükseltilebileceğini belirterek, “Bu konuda şunu söyleyebilirim: her şeyin bir bedeli var. Fiyatları yükseltecek bir şey yapılırsa, bu mutlaka müşteriye yansıtılacaktır.” ifadelerini kullandı. (EuroNews)

"YOLCU HAKLARININ GENİŞLETİLMELİ"

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten Avrupaya giden yalniz teyzelerin valizlerI yeterince fazla ve agir. Olan kabin memuruna oluyor, valizini yerlestiremez koridorda kalakalir oyle. Sonra tasi hammal kabin memuru, senin sagligini dusunen yok. Valiz yerde kalir yer kalmaz, yolcu firca atar.. Ye azari kabin memuru, psikolojinin onemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AEA? ~ 10 yıl önce
Atıcılar da inecek var. :) Nasıl sallamışsınız öyle, desteksiz cinsinden. AEA Avrupa Ekonomik Alanı imiş, çok komiksiniz. AEA Association of European Airlines'ın kısaltmasıdır. Yani Avrupa Havayolları Birliği'nin. Bilmiyorsanız bir bilene sorsaydınız iyiydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000