01 Mayıs 2012, Salı 17:09:19

YOK BÖYLE REKABET

Boeing, Çin'e daha fazla uçak satabilmek için olağandışı bir yola başvurdu.
  • bu pazarlığı yapan kişilerin kabiliyetine bağlı bir alışveriş. bizdekilerin ne kadar kabiliyetli olduğu malum, o yüzden 340 lar falan elinde patlar, ancak nakit paranı verir alırsın uçağını. kabiliyet olacak yöneticinde, finans müdüründe. vizyonun olacak, misyonundan haberdar olup hakkını vereceksin, milletin paralarını yabancılara ve yandaşlarına peşkeş çektirmeyeceksin....
  • bizdeki havacılar çok sever airbusı...okusunlarda öğrensinler biraz airbusın durumunu...

Çin'in en büyük üçüncü havayolu China Eastern'e 6 milyar dolarlık 20 adet B777-300ER satan Boeing, karşılığında şirketin kullandığı 10 adet Airbus 340'ı almayı da kabul etti. ABD'li uçak üreticisinin sürpriz kararı, endüstri kaynaklarınca kıyasıya rekabete bağlandı.

Uçak üreticileri, havayollarını yeni alımlara ikna edebilmek için nadiren eski modellerin geri alımını da öneriyor.

Ancak, uzmanlar, Boeing'in en büyük rakibi olan Airbus'ın modellerini almasını sıra dışı olarak nitelendirerek, bu modellerin ikinci el piyasada satışının oldukça zor olduğuna işaret ediyor.

Uzak mesafe uçuşlar için ilk modeli 1993'te hizmete giren dört motorlu 340 serisi, Boeing'in uzun menzilli ilk çift motorlu uçağı 777'lere zaman içinde yenik düştü. Boeing'in 777 serisi geçen yıl satış rekoru kırarken, Airbus satışları dibe vuran 340 serisinin üretimini durdurdu.

YOK BÖYLE REKABET

Yorumlar

heralde alacak ~ 12 yıl önce
bu pazarlığı yapan kişilerin kabiliyetine bağlı bir alışveriş. bizdekilerin ne kadar kabiliyetli olduğu malum, o yüzden 340 lar falan elinde patlar, ancak nakit paranı verir alırsın uçağını. kabiliyet olacak yöneticinde, finans müdüründe. vizyonun olacak, misyonundan haberdar olup hakkını vereceksin, milletin paralarını yabancılara ve yandaşlarına peşkeş çektirmeyeceksin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
bizdeki havacılar çok sever airbusı...okusunlarda öğrensinler biraz airbusın durumunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000