20 Kasım 2010, Cumartesi 08:36:19

YOĞUN SİS, SERT İNİŞ YAPTIRDI...

İngiltere'nin Birmingham Havalanı’nda sis nedeniyle meydana gelen uçak kazasında iki kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.
  • G-VUEM (CN:501-0178) Cessna 501 Citation. Uçak transplant için "Karaciğerini verecek donörü" taşıyordu. Olayı görev bir ambulans pilotu hemen uçağın içine girip yakıtı kapatmış. Donör de hastaneye yetiştirilip ilgili hastaya karaciğerini vermiş.
İngiliz SKY News televizyonu, ülkenin Birmingham Havalanı’nda dün akşam saatlerinde sis nedeniyle meydana gelen uçak kazasında iki kişinin yaralandığı bildirdi. 
 
West Midlands polisi, Cessna tipi uçağın sis yüzünde piste sert iniş yaptığı ve kazada biri ağır 2 kişinin yaralandığını açıkladı.
 
Polis, kaza nedeniyle havaalanının kısa süreli olarak uçuşlara kapatıldığını ve uçakların en yakın havaalanlarına yönlendirildiğini ifade etti.
YOĞUN SİS, SERT İNİŞ YAPTIRDI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
G-VUEM (CN:501-0178) Cessna 501 Citation. Uçak transplant için "Karaciğerini verecek donörü" taşıyordu. Olayı görev bir ambulans pilotu hemen uçağın içine girip yakıtı kapatmış. Donör de hastaneye yetiştirilip ilgili hastaya karaciğerini vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000