27 Şubat 2016, Cumartesi 15:38:55

Yine ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl AirportHaber'in gündeme getirdiği ve kabin memuru adaylarını dolandırdığı ortaya çıkan Mehmet Uğur Gadiş adlı şahıs yeniden ortaya çıktı.
  • ulasalım
  • Asıl cakallar sizlrsiniz paranizi aldınız hala konusuyosunuz allah hepinizin belasını versin bu yazıyı kim koyduysa oda cezasını cekicekk pislikler
  • insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyor . o dolandıran herifin de allah belasını versin!
  • Hala yakalanamamış , ne kadar ilginç dimi?
  • parasini kaptiran hak etmis kesinlikle acimiyorum.yillarca emek verip calisip thy kabin sinavlarina hazirlanip girmeye calisan insalar var.bu calisan insanlar aptalda siz mi zekisiniz.herkes istet kolay yoldan bir yere gelmeyi.alin teri dokmeden hak etmeden yaptiginiz istediginiz is anca bu kadar olur daha fazlasi olamaz.medet umdugunuz adamin tipine baksaniz anlarsiniz kendine bile hayrinin olmicagini.torpil torpil diye agzini acanlara araya torpil koyanlada zaten bu is hayir getirmez cunku ugras veren binlerce kisinin hakkina girererk kul hakki aliyorsunuz.iyi olmus sizede isiniz olsaydi sesinizi cikartmicaktiniz ama.hak etmissiniz.allahin sopasi yoi iste.tus testisi su yolunda kirilirmis.
  • Çakma olduğu, yolsuz olduğu herhalinden öyle belliki nasıl inanıyorsunuz? Adamın belli varoş , kendine hayrı olmayan bir tip olduğu. Dövmesinin kalitesizliği, kıaför çırağı saçları, giyimi, ya bu nedir ya.
  • Bu çocuğu ve işbirliğinde olan herkesin kökünü kurutucaz .
  • tc kimligini neden sansürlüyorsunuz ? böyle bir dolandırıcıyı tüm türkiye tanısın yapmayın yahu
  • Zaman zaman dolandirici diye ortaya çikan şahisla uçuş okullarini batirip ogrencileri magdur eden çalişan personel ve ogretmenlerin bir kaç aylik maaşlarini vermeyen kravatli dolandiricilari burada gormiyoruz. Yoksa 1500 tl binlerce avrodan buyukmu?
  • Çocuk bu site sayesinde ünlü oldu :D

Geçtiğimiz yıl AirportHaber'in gündeme getirdiği ve kabin memuru adaylarını dolandırdığı ortaya çıkan Mehmet Uğur Gadiş adlı şahıs yeniden ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nda yönetici olarak çalışan yakını olduğunu ve bu nedenle rahatlıkla kabin memuru olarak işe aldırabileceğini iddia ettiği gençleri dolandıran Gadiş, tuzağına yeni mağdurdurları da ekledi.

Son olarak FlyExpress şirketinde çalıştığı ve burada tanıştığı bir kadını ve onun yakınını dolandırdığı öğrenilen Gadiş, toplamda 1500 Lirayı aldıktan sonra sırra kadem bastı. Dolandırdığı kişiye içinde THY ifadesi geçen gmail uzantılı adreslerle tuzak kurup THY'den mail gelmiş gibi göstrerek ID kartı ve üniforma bedeli gibi taleplerle para isteyen Gadiş, amacına ulaştıktan sonra ortadan kayboldu.

Dolandırılan M.D ve yakını ise parayı verdikten sonra şahısla irtibatı kaybettiğini ve bir daha ulaşamadığını ifade etti.

Şikayetçi olacağını söyleyen M.D 'başkalarının canı yanmasın' dedi.

Bu arada şahsın farklı isimler kullanarak Facebook hesabı kullandığı da görüldü.







Yine ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

ahmet gülperi ~ 5 yıl önce
ulasalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantikli ~ 8 yıl önce
Asıl cakallar sizlrsiniz paranizi aldınız hala konusuyosunuz allah hepinizin belasını versin bu yazıyı kim koyduysa oda cezasını cekicekk pislikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talebe ~ 8 yıl önce
insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyor . o dolandıran herifin de allah belasını versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 8 yıl önce
Hala yakalanamamış , ne kadar ilginç dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi olmus ~ 8 yıl önce
parasini kaptiran hak etmis kesinlikle acimiyorum.yillarca emek verip calisip thy kabin sinavlarina hazirlanip girmeye calisan insalar var.bu calisan insanlar aptalda siz mi zekisiniz.herkes istet kolay yoldan bir yere gelmeyi.alin teri dokmeden hak etmeden yaptiginiz istediginiz is anca bu kadar olur daha fazlasi olamaz.medet umdugunuz adamin tipine baksaniz anlarsiniz kendine bile hayrinin olmicagini.torpil torpil diye agzini acanlara araya torpil koyanlada zaten bu is hayir getirmez cunku ugras veren binlerce kisinin hakkina girererk kul hakki aliyorsunuz.iyi olmus sizede isiniz olsaydi sesinizi cikartmicaktiniz ama.hak etmissiniz.allahin sopasi yoi iste.tus testisi su yolunda kirilirmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolpaçino ~ 8 yıl önce
Çakma olduğu, yolsuz olduğu herhalinden öyle belliki nasıl inanıyorsunuz? Adamın belli varoş , kendine hayrı olmayan bir tip olduğu. Dövmesinin kalitesizliği, kıaför çırağı saçları, giyimi, ya bu nedir ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sultan Süleyman ~ 8 yıl önce
Bu çocuğu ve işbirliğinde olan herkesin kökünü kurutucaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yahu ~ 8 yıl önce
tc kimligini neden sansürlüyorsunuz ? böyle bir dolandırıcıyı tüm türkiye tanısın yapmayın yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1500tl.. ~ 8 yıl önce
Zaman zaman dolandirici diye ortaya çikan şahisla uçuş okullarini batirip ogrencileri magdur eden çalişan personel ve ogretmenlerin bir kaç aylik maaşlarini vermeyen kravatli dolandiricilari burada gormiyoruz. Yoksa 1500 tl binlerce avrodan buyukmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizem ~ 8 yıl önce
Çocuk bu site sayesinde ünlü oldu :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000