31 Ağustos 2008, Pazar 22:22:56

YİNE BOEING YİNE KAZA

Venezuella’dan Ekvador’a giden Boeing 737-200 tipi uçak düştü.
  • YAPTIGINIZ FERRY FLIGHT TANIMI KELİMESİ KELİMESİNE DOĞRUDUR,TEBRİK EDERİM.
  • sanırım yapmış olduğunuz Ferry flight tanımı doğru değil...DELIVERY flight ile karıştırmış olabilirmisiniz...
  • 'Yine Boeing Yine Kaza' diye başlık atmışsınız. Kazaların nedeni uçakların salt Boeing olmasından mı kaynaklanıyor? Bence haberinizin başlığı yanıltıcı..
  • Airport haber havacılık adına haber yaptığınızı düşünürken boeing in ne kabahati var anlayamadım. Haberiniz reha muhtarın yine murat kekilli yine ölüm haberinden farklı değil. İşletmeci uçağı düzgün işletmez ise uçağın ne kabahati var.
  • Son günlerdeki uçak kazalarının çok yoğunlaşmasının; uçakların ve Mürettabatın yorgunluğundan kaynaklandığı anlaşılmaktadır,yaz sezonunda yoğun bir şekilde uçan uçakların bakım süreleri dolmak üzeredir. Büyük bir ihtimalledirki düşen bu uçakların bakım süreleri yaklaşmıştır. Bakımı yaklaşan uçakların günlük bakımlarının daha dikkatli yapılması gerekir. Yorgun uçak ve yorgun mürettebat uçuranların dikkatine sunulur

Boeing 737-200 serisi uçakların yaşadığı kazaların ardı arkası kesilmiyor. İtek Air’e ait Boeing 737-200 tipi uçak ile aynı tip bir başka uçak bir hafta içinde peşpeşe düşmüştü.

Bu iki kaza henüz unutulmadan bir uçak kazası haberi de okyanus ötesinden geldi. Venezuella’dan Ekvador’a giden Boeing 737-200 tipi kargo uçağı düştü. Ferry fligt olarak uçuş yaptığı belirtilen uçakta 2 pilotun yanı sıra bir de teknisyenin bulunduğu ileri sürüldü.

 

Ferry flight, bir hava aracının yolcu ve yük taşımaksızın; satın alınması veya kiralanmasında tescil işlemleri yapılmadan o ülkeye götürülmesi sırasında yapılan uçuşlara deniliyor. Düşen uçağın da Ekvador’da bir şirketin filosuna dahil edileceği sanılıyor.

 

YİNE BOEING YİNE KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BLACKBİRD ~ 16 yıl önce
YAPTIGINIZ FERRY FLIGHT TANIMI KELİMESİ KELİMESİNE DOĞRUDUR,TEBRİK EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FERRY FLT ~ 16 yıl önce
sanırım yapmış olduğunuz Ferry flight tanımı doğru değil...DELIVERY flight ile karıştırmış olabilirmisiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
'Yine Boeing Yine Kaza' diye başlık atmışsınız. Kazaların nedeni uçakların salt Boeing olmasından mı kaynaklanıyor? Bence haberinizin başlığı yanıltıcı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefs ~ 16 yıl önce
Airport haber havacılık adına haber yaptığınızı düşünürken boeing in ne kabahati var anlayamadım. Haberiniz reha muhtarın yine murat kekilli yine ölüm haberinden farklı değil. İşletmeci uçağı düzgün işletmez ise uçağın ne kabahati var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 16 yıl önce
Son günlerdeki uçak kazalarının çok yoğunlaşmasının; uçakların ve Mürettabatın yorgunluğundan kaynaklandığı anlaşılmaktadır,yaz sezonunda yoğun bir şekilde uçan uçakların bakım süreleri dolmak üzeredir. Büyük bir ihtimalledirki düşen bu uçakların bakım süreleri yaklaşmıştır. Bakımı yaklaşan uçakların günlük bakımlarının daha dikkatli yapılması gerekir. Yorgun uçak ve yorgun mürettebat uçuranların dikkatine sunulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000