05 Aralık 2018, Çarşamba 16:17:52

Yılın Havacısı ödülü sahibini buluyor

2016 yılından bu yana ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından verilmeye başlanan Yılın Havacısı ödülü bu sene 3. kez ELBA Havacılık, Praxis ve Antalya Bilim Üniversitesi’nin gerçekleştireceği organizasyonla Antalya Bilim Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenecek törenle sahibini bulacak.
  • Adayların hepsi havacılığa gönül vermiş insanlar ama içlerin bir tanesi var ki sadce havacılga gönül vermemiş aynı zamanda yeni havacı nesiller yetiştirmek için canla başla çalısıyor ve bir cok genc havacılık ile onun sayesinde tanısıp onun sayesinde havacılığı seviyor bu ödülü tüm bu cabalarından dolayı hak eden kişi Ali Ceyhun hocadır
  • http://praxis.aero/yilin-havacisi Adresine girerseniz adaylari, ne sekilde aday olduklarini ve amaci bulabilirsiniz... “Yılın havacısı ödülü için esas olan, sizlerin göstereceği adayların değerlendirilmesidir. Bu nedenle, konuya ilişkin aşağıdaki belgeyi sunuyoruz. Lütfen bizlere, [email protected] veya [email protected] adreslerinden, ya da aşağıdaki iletişim alanından, bu sayfada aday olarak görmek istediğiniz kişiyi bildirin.”
  • Beyler tamam bende sevmiyorum bu danışıklı dövüş işlerini ama ben siteye girdim baktım kimler aday diye. Türkiye’de havacılar olarak sütten ağzımız yandi diye de efelenmeyelim. Daha iyisini yapan kurum cıksin yapsin şimdi burada kurumdan beni atarlar tövbe
  • Arkadaşlarım tamam ben de sevmiyorum tanıdık
  • Eğer gerçekten hakeden birine vermek istiyorsanız havacılık uğrunda eğitim uçuşu sırasında geçirdiği kaza sonucu sakat kalmış ve yıllarca hava trafik kontolörü olarak THK da hizmet vermiş, öğrenci yetiştirmiş ve yine iki evladını pilot olarak yetiştirerek Türk havacılığına kazandırmış, evlatlarından birini (r.Orkun Kıvanç) bu uğurda şehit vermiş ki diğerine (Alper Kıvanç) Allah uzun ömürler versin; havacılık duayeni sayın Hasan Nur Kıvanç hocamız olmalıdır.
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar mış.....ödüllü olmak için.....
  • Ben olmaliyim ;)
  • Seçilemese de yılın havacısı olmasa da gönlümüzün havacısı Oben Hoca dır. Gerisi sadece usülden ibarettir.
  • Tgs den yabancı dil bilmeyen rast gele bir şefe verilsin.
  • Daha önceki yıllarda kimlere verilmiş bu ödül? Hakikaten ciddi bir ödül müdür yoksa, körler sağırlar birbirini ağırlar türü bir ödül mü, hani şu akademisyenlerin veya Bakanların falan aldığı türden? Mesela Sayın Cebeci veya Demet Akalın bu ödülü almış veya aday gösterilmiş midir?

2016 yılından bu yana ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından verilmeye başlanan Yılın Havacısı ödülü bu sene 3. Kere ELBA Havacılık, Praxis ve Antalya Bilim Üniversitesi’nin gerçekleştireceği organizasyonla 8 Aralık 2018 Cumartesi günü Antalya Bilim Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenecek törenle sahibini bulacak.

Türk Sivil Havacılığı’nın gelişimine katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak adına düzenlenen yarışmada adaylar arasında birçok kriterde yapılan incelemeler sonucunda ödül sahibine verilecek. 

Ödülü vermek üzere üst düzey bürokratlar, milletvekilleri, Bakanlar ve sektörün önde gelen Havacılık otoritelerinin katılımı ile düzenlenecek törende Sivil Havacılık’ın Oscarları sahiplerini bulacak.

Yılın Havacısı ödülü sahibini buluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Saim ~ 5 yıl önce
Adayların hepsi havacılığa gönül vermiş insanlar ama içlerin bir tanesi var ki sadce havacılga gönül vermemiş aynı zamanda yeni havacı nesiller yetiştirmek için canla başla çalısıyor ve bir cok genc havacılık ile onun sayesinde tanısıp onun sayesinde havacılığı seviyor bu ödülü tüm bu cabalarından dolayı hak eden kişi Ali Ceyhun hocadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bkz.. http://praxis.aero/yilin-havacisi ~ 5 yıl önce
http://praxis.aero/yilin-havacisi Adresine girerseniz adaylari, ne sekilde aday olduklarini ve amaci bulabilirsiniz... “Yılın havacısı ödülü için esas olan, sizlerin göstereceği adayların değerlendirilmesidir. Bu nedenle, konuya ilişkin aşağıdaki belgeyi sunuyoruz. Lütfen bizlere, [email protected] veya [email protected] adreslerinden, ya da aşağıdaki iletişim alanından, bu sayfada aday olarak görmek istediğiniz kişiyi bildirin.”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK’dan ~ 5 yıl önce
Beyler tamam bende sevmiyorum bu danışıklı dövüş işlerini ama ben siteye girdim baktım kimler aday diye. Türkiye’de havacılar olarak sütten ağzımız yandi diye de efelenmeyelim. Daha iyisini yapan kurum cıksin yapsin şimdi burada kurumdan beni atarlar tövbe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK’dan ~ 5 yıl önce
Arkadaşlarım tamam ben de sevmiyorum tanıdık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsnü ~ 5 yıl önce
Eğer gerçekten hakeden birine vermek istiyorsanız havacılık uğrunda eğitim uçuşu sırasında geçirdiği kaza sonucu sakat kalmış ve yıllarca hava trafik kontolörü olarak THK da hizmet vermiş, öğrenci yetiştirmiş ve yine iki evladını pilot olarak yetiştirerek Türk havacılığına kazandırmış, evlatlarından birini (r.Orkun Kıvanç) bu uğurda şehit vermiş ki diğerine (Alper Kıvanç) Allah uzun ömürler versin; havacılık duayeni sayın Hasan Nur Kıvanç hocamız olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday gosterin ~ 5 yıl önce
Gelecek yil bahsettiginiz kisiyi aday gostermelisiniz. Herkes gercek havacilari bilmeli
Ödüllü ~ 5 yıl önce
Körler sağırlar birbirini ağırlar mış.....ödüllü olmak için.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Show ~ 5 yıl önce
Yüce bilge pilotun populizm ve şov amaçlı uygulamasıdır.gereksizdir.
Show ~ 5 yıl önce
Yüce bilge pilotun populizm ve şov amaçlı uygulamasıdır.gereksizdir.
Mundarcı ~ 5 yıl önce
Mundarci camia elbet hak görüyor bunları
Bence ~ 5 yıl önce
Ben olmaliyim ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılın Havacısı ~ 5 yıl önce
Seçilemese de yılın havacısı olmasa da gönlümüzün havacısı Oben Hoca dır. Gerisi sadece usülden ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Tgs den yabancı dil bilmeyen rast gele bir şefe verilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Daha önceki yıllarda kimlere verilmiş bu ödül? Hakikaten ciddi bir ödül müdür yoksa, körler sağırlar birbirini ağırlar türü bir ödül mü, hani şu akademisyenlerin veya Bakanların falan aldığı türden? Mesela Sayın Cebeci veya Demet Akalın bu ödülü almış veya aday gösterilmiş midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçtiğimiz yıl ~ 5 yıl önce
Gectigimiz yıllarda ödül alanlar burada http://praxis.aero/yilin-havacisi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000