12 Şubat 2009, Perşembe 07:57:28

"Yılda 100 uçak getiririm"

Desti Travel Acentesi sahipleri Aydın ve İskender Tekin, dün düzenledikleri basın toplantısında Afyonkarahisar Havaalanı'nın sivil uçuşlara açılması halinde Eskişehir’e indirmek zorunda kaldıkları yıllık 100 uçağın Afyonkarahisar Havaalanı'na indirileceğini belirtti.
  • Zaten Belçika'da " DESTI Travel " denildigi zaman herkes çok iyi bilir ki Aydin Bey'in agzindan çikacak lafla yola çikilmaz ! Magdem ki bu isi o kadar çok iyi biliyor, neden önce açtigi subeleri daha sonra satti ? Eger ki o kadar çok güveniyorsa kendine kendi markasi altinda devam ettirseydi ? Eger ki bütün Belçika halki bu haberi okumus olsaydi ne beddua'lar olurdu yorumlarda. Artik alanda kalan yolcular mi, perisan olan yasli insanlarimiz mi ve daha neler neler !
  • Desti travel Belçika'da faaliyet gösteren bir acenta ve o kadar da büyük bir acenta değil. Ağırlıklı yolcuları Emirdağ'lı. Ama senede 10000 pax ile bu işler olmaz iş konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Zamanında Fly ile çalışıyorlardı ve yolcular Bru havalimanında mahsur kalmıştı. Bence eğer 100 uçuş yapabilecek potansiyelleri varsa havayolu kursunlar. Senede 80-90.000 yolcu getirenler böyle atıp tutamıyor. Atıyorlar bence .
  • Adı sanı olmayan bir acenta kalkıp ne dediğini bilmeden konuşuyor ve burada haber oluyor. Bu işler bu kadar basit mi ? Atıp tutmak kolay.
  • Yilda 20 bin yol cu ile veya 100 ucus ile bir Havaalani Ekonomik olabilirmi?Bunun hesabini yapmaktan aciz veya düsünmeden uzak sadece kendi menfaatini düsünen bir acente sahibi böyle bir istekte bulunabilir.Isparta da havaavalani var Eskisehirde de var.Bunlari kullanmaktan aciz EMIRDAG'li Vatandasim,illaki bir Havaalani EMIRDAG-Afyon'a herhalde istemektedir.Bir havaalanini maliyetini kullanim masraflarini finansini önce ögrenmesi gerekir.Ondan sonra ne istedigini mantigini belki ögrenebilir.
  • Birkaç devamlı takipçiniz zaman zaman size rica ediyoruz ki ; "Attığınız başlıklara lütfen dikkat edin". Sansasyona veya başlıkla dikkat çekmenize gerek yok çünkü zaten sizi takip ediyoruz. Ben bu haberi görünce önce dedim ki : Eyvah THY 100 uçak daha alacak, bu ne biçim hesapsızlıktır!.. Sonra haberin detayına girdim ve gördüm ki adı sanı duyulmamış bir bilet satış acentası 100 adet uçuş yapacakmış. Haydaaa.. Sizden rica ediyorum, zaten "size gelen" ve/veya "sizin bizzat enjekte ettiğiniz" yorumlarla yeterince kavga gürültüye zemin yaratıyorsunuz ama bizler sitenizi zaten takip ediyoruz. Biraz daha özenli olsanız çok daha iyi olacaksınız.
  • Sn Airporthaber ekibi, lütfen bu haberi yayinlamadan önce bir arastirsaydiniz keske. Bazi insanlar uçmayi çok sever açiklamalarda, buda aynen öyle olmus. Brüksel'de 6 tane subesi yok bir kere ? Hatta ve hatta Belçika genelinde bile 6 tane subesi yok ? Toplam 4 tane sube Belçika'da (Brüksel : 2 - Gent : 1 - Berchem : 1) Ayrica su an haftada 1 olan Eskisehir seferlerini nasil 3 yapiyorlar anlamadim gitti dogrusu ? Tasidigi yolcu'nun % 80 'i (en az) Türk yolcusudur, turist'tir diye baski yapmaya çalisiyor ama gerçekci olalim lütfen !!
  • Helal Olsun Afyonlulara! Isparta da benzer konumda olduğu halde Ispartalılardan ses yok.(Havalimanı ölü.) Neden? Çünki karınları tok. Ben genlük paramı kazanayım yeter. Fazlasına gerek yok. Otobüs firmaları da bundan memnun. Mağdur olan Ispartaya gelip gitmek isteyenler Tabiri caiz ise tuzu ıslak olanlar.

Havaalanının sivil uçuşlara açılmasının Afyonkarahisar turizmi açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Tekin kardeşler, her yıl Belçika’nın 6 şehrinden ülkemize 10 binin üzerinde turist getirdiklerini belirterek, bu pastadan Afyonkarahisar'ın yeteri kadar yararlanması için Afyonkarahisar Havaalanının sivil uçuşlara açılmasının bir zorunluluk olduğunu beyan ettiler. Afyonkarahisar Havaalanı'nın Eskişehir Havaalanı'ndan daha kullanışlı olduğunu belirten Aydın Tekin, havaalanının sivil uçuşlara açılması durumunda Afyonkarahisar'a her hafta üç uçak indirebileceklerini dile getirdi.

10 Binin Üzerinde Yolcu Taşıyorlar

Belçika’da bilindiği gibi oldukça kalabalık bir Afyonkarahisarlı nüfus bulunduğuna dikkat çeken Aydın Tekin, “Belçika'dan Türkiye'ye taşıdığımız yolcu kapasitemiz 10 binin üzerindedir. Daha önceden bu uçuşlar keşke Afyonkarahisar için olsun diye çok uğraştık, çabaladık... Bunun için dilekçelerimiz de var. Biz Afyonkarahisarlıyız buraya elimizden gelen her türlü desteği uçuşu yapmaya niyetliyiz. Yolcu potansiyeli Eskişehir'de zaten Emirdağlılar Afyonkarahisarlılar yani bu çevrenin insanları oraya uçuyorlar” dedi.

Görüşmeler Sonuçsuz Kaldı

Tekin ayrıca, “İlimizde de Gold Turizm çatısı altında turlarımızı düzenliyoruz. Brüksel’de de 6 şubemiz var. Kiraladığımız uçaklar ile Brüksel’den Türkiye’ye turist taşımaktayız. Geçtiğimiz yıllarda Afyonkarahisar Havaalanı'nın sivil uçuşlara açılmasına yönelik dönemin Belediye Başkanı ve Valisi ile yaptığımız görüşmelerin sonuçsuz kalmasının ardından Afyonkarahisar’a yapmayı planladığımız uçuşlarımızı Eskişehir’e kaydırdık. Eskişehir’deki havaalanının pisti geniş olmadığı için oraya küçük ölçekli uçakları indirebiliyoruz. Şayet ilimizdeki havaalanı açılırsa, daha büyük uçaklar gelecek ve bu da otomatikman bizim fiyatlarımızı düşürmemize neden olacak ve bu sayede Afyonkarahisar Avrupalı turistler için büyük bir cazibeye kavuşacak” dedi.

"Yılda 100 uçak getiririm"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Zaten Belçika'da " DESTI Travel " denildigi zaman herkes çok iyi bilir ki Aydin Bey'in agzindan çikacak lafla yola çikilmaz ! Magdem ki bu isi o kadar çok iyi biliyor, neden önce açtigi subeleri daha sonra satti ? Eger ki o kadar çok güveniyorsa kendine kendi markasi altinda devam ettirseydi ? Eger ki bütün Belçika halki bu haberi okumus olsaydi ne beddua'lar olurdu yorumlarda. Artik alanda kalan yolcular mi, perisan olan yasli insanlarimiz mi ve daha neler neler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Desti travel Belçika'da faaliyet gösteren bir acenta ve o kadar da büyük bir acenta değil. Ağırlıklı yolcuları Emirdağ'lı. Ama senede 10000 pax ile bu işler olmaz iş konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Zamanında Fly ile çalışıyorlardı ve yolcular Bru havalimanında mahsur kalmıştı. Bence eğer 100 uçuş yapabilecek potansiyelleri varsa havayolu kursunlar. Senede 80-90.000 yolcu getirenler böyle atıp tutamıyor. Atıyorlar bence .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adı sanı olmayan bir acenta kalkıp ne dediğini bilmeden konuşuyor ve burada haber oluyor. Bu işler bu kadar basit mi ? Atıp tutmak kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yilda 20 bin yol cu ile veya 100 ucus ile bir Havaalani Ekonomik olabilirmi?Bunun hesabini yapmaktan aciz veya düsünmeden uzak sadece kendi menfaatini düsünen bir acente sahibi böyle bir istekte bulunabilir.Isparta da havaavalani var Eskisehirde de var.Bunlari kullanmaktan aciz EMIRDAG'li Vatandasim,illaki bir Havaalani EMIRDAG-Afyon'a herhalde istemektedir.Bir havaalanini maliyetini kullanim masraflarini finansini önce ögrenmesi gerekir.Ondan sonra ne istedigini mantigini belki ögrenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Birkaç devamlı takipçiniz zaman zaman size rica ediyoruz ki ; "Attığınız başlıklara lütfen dikkat edin". Sansasyona veya başlıkla dikkat çekmenize gerek yok çünkü zaten sizi takip ediyoruz. Ben bu haberi görünce önce dedim ki : Eyvah THY 100 uçak daha alacak, bu ne biçim hesapsızlıktır!.. Sonra haberin detayına girdim ve gördüm ki adı sanı duyulmamış bir bilet satış acentası 100 adet uçuş yapacakmış. Haydaaa.. Sizden rica ediyorum, zaten "size gelen" ve/veya "sizin bizzat enjekte ettiğiniz" yorumlarla yeterince kavga gürültüye zemin yaratıyorsunuz ama bizler sitenizi zaten takip ediyoruz. Biraz daha özenli olsanız çok daha iyi olacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn Airporthaber ekibi, lütfen bu haberi yayinlamadan önce bir arastirsaydiniz keske. Bazi insanlar uçmayi çok sever açiklamalarda, buda aynen öyle olmus. Brüksel'de 6 tane subesi yok bir kere ? Hatta ve hatta Belçika genelinde bile 6 tane subesi yok ? Toplam 4 tane sube Belçika'da (Brüksel : 2 - Gent : 1 - Berchem : 1) Ayrica su an haftada 1 olan Eskisehir seferlerini nasil 3 yapiyorlar anlamadim gitti dogrusu ? Tasidigi yolcu'nun % 80 'i (en az) Türk yolcusudur, turist'tir diye baski yapmaya çalisiyor ama gerçekci olalim lütfen !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal Olsun Afyonlulara! Isparta da benzer konumda olduğu halde Ispartalılardan ses yok.(Havalimanı ölü.) Neden? Çünki karınları tok. Ben genlük paramı kazanayım yeter. Fazlasına gerek yok. Otobüs firmaları da bundan memnun. Mağdur olan Ispartaya gelip gitmek isteyenler Tabiri caiz ise tuzu ıslak olanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000