02 Haziran 2011, Perşembe 13:19:30

YERLİ UÇAKLI PROPAGANDA

Seçim çalışmalarının yoğunlaştığı günlerde partiler arasında yarış hız kazanırken, AK Parti'nin Sivas- Tokat karayolu üzerine büyük boyutlarda yaptırdığı 'Yerli uçağımız göklerde' yazılı afiş dikkat çekti.
  • Daha yerli otomobil yapamadan....uydu-uçak yapmışız...vay vay vay..ben buna tekıoloji derim işte :))
  • erdoğan türk milletini salak sandı herhalde:-) bizim türk milletini tüm iyi niyetimle uyarıyorum lütfen böyle basit şeylere kanıpta -aaa uçak yapmışız. hadi oyumuzu akp ye kullanalım demeyin uçak yapsakta bu haber medyada yankı yapardı. günlerce konuşulurdu. yoksa billboard lar yeni haber yayma yöntemleri mi:)
  • ülkemizde bırakın uçak üretmeyi PASLANMAZ ÇELİK ÜRETİMİ yapacak bir adet bile tesis bulunmamaktadır.(küba'da bile 150000 ton kapasiteli tesis var) gel gelelim bir uçakta 40'ın üzerinde farklı metal alaşımları kullanılıyor.ve bunların çoğunun üretimi gizlidir.yani bırakın uçak üretmeyi şu anki imkanlarla %100 YERLİ KALİTELİ PASLANMAZ BİR ÇAKI bile ÜRETEMEYİZ.
  • Ben olsam "kendi uzay aracımızla Mars' a ilk giden biz olduk, hayaldi gerçek oldu" yazardım. Nasıl olsa yiyorlar:)
  • Arkadaşlar şu an 124652258856563255 ' cı yalana vardık :)) Bu yalancılara oy verenler vatan hainidir.!
  • Türkiye hiç olmadığı kadar ileri seviyede dünya kamoyunda bi yerimiz var. umuyorum bir gün bu yorumları yapan insanlar olumlu olan işleride görürler bakmakla görmek aynı değil bence biraz görmeye çalışın..!!!!
  • Bravo haklısında onlar maketı bıle yapamaz bız 150-300 tane esantıyon ucak maketını cınden ıthal ettı neden mı? yok kı turkıyede kalmıs kı ucak yapılsın
  • yorumları okuda pes dedim ya. Demekki Atatürk'de böyle bir proje girdiğinde sizin gibi aslaklar çıkmıştır karşına.Biraz destek olsa iyi olurdu.
  • lütfen yaaa yeter SAÇAK ALTINDA SADRAZAM RÜYASI görmek gibi bir şeyy buu bu afişleere KARGALAR bıle güler..
  • kanımca herhalde galiba kesin a320 yi bunlar bizim sanıyo hani thyde baya varya :D f-16 a400m ve f35 tamam türkiye ortakta onlarda yerli sayılmaz değilmi ama işe yarar belki be reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
Seçim çalışmalarının yoğunlaştığı günlerde partiler arasında yarış hız kazanırken, AK Parti'nin Sivas- Tokat karayolu üzerine büyük boyutlarda yaptırdığı 'Yerli uçağımız göklerde' yazılı afiş dikkat çekti. Afişte kırmızı bir yolcu uçağı kullanıldı.

Sivas- Tokat karayolu Çamlıbel Beldesi girişinde yol kenarında bulunan büyük boyutlardaki reklam tabelası dikkat çekti. AK Parti tarafından hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının da bulunduğu afişte 'Yerli uçağımız göklerde' sloganı kullanıldı. Sloganın hemen üzerinde ise kırmızı renkli bir yolcu uçağının fotoğrafına yer verildi. AK Parti'nin kent merkezine astığı afişlerde ise slogan, 'Yerli savaş uçağımız ve helikopterimiz geliyor' şeklinde hazırlanırken herhangi bir hava aracının fotoğrafı kullanılmadı.

(Sondakika.com)
YERLİ UÇAKLI PROPAGANDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 13 yıl önce
Daha yerli otomobil yapamadan....uydu-uçak yapmışız...vay vay vay..ben buna tekıoloji derim işte :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
erdoğan türk milletini salak sandı herhalde:-) bizim türk milletini tüm iyi niyetimle uyarıyorum lütfen böyle basit şeylere kanıpta -aaa uçak yapmışız. hadi oyumuzu akp ye kullanalım demeyin uçak yapsakta bu haber medyada yankı yapardı. günlerce konuşulurdu. yoksa billboard lar yeni haber yayma yöntemleri mi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ülkemizde bırakın uçak üretmeyi PASLANMAZ ÇELİK ÜRETİMİ yapacak bir adet bile tesis bulunmamaktadır.(küba'da bile 150000 ton kapasiteli tesis var) gel gelelim bir uçakta 40'ın üzerinde farklı metal alaşımları kullanılıyor.ve bunların çoğunun üretimi gizlidir.yani bırakın uçak üretmeyi şu anki imkanlarla %100 YERLİ KALİTELİ PASLANMAZ BİR ÇAKI bile ÜRETEMEYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben olsam "kendi uzay aracımızla Mars' a ilk giden biz olduk, hayaldi gerçek oldu" yazardım. Nasıl olsa yiyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar şu an 124652258856563255 ' cı yalana vardık :)) Bu yalancılara oy verenler vatan hainidir.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye hiç olmadığı kadar ileri seviyede dünya kamoyunda bi yerimiz var. umuyorum bir gün bu yorumları yapan insanlar olumlu olan işleride görürler bakmakla görmek aynı değil bence biraz görmeye çalışın..!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bravo haklısında onlar maketı bıle yapamaz bız 150-300 tane esantıyon ucak maketını cınden ıthal ettı neden mı? yok kı turkıyede kalmıs kı ucak yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumları okuda pes dedim ya. Demekki Atatürk'de böyle bir proje girdiğinde sizin gibi aslaklar çıkmıştır karşına.Biraz destek olsa iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lütfen yaaa yeter SAÇAK ALTINDA SADRAZAM RÜYASI görmek gibi bir şeyy buu bu afişleere KARGALAR bıle güler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kanımca herhalde galiba kesin a320 yi bunlar bizim sanıyo hani thyde baya varya :D f-16 a400m ve f35 tamam türkiye ortakta onlarda yerli sayılmaz değilmi ama işe yarar belki be reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000