28 Mart 2016, Pazartesi 11:30:13

Yerli köprü sertifikalandı

Türkiye’nin ilk ve tek yolcu köprüsünü yapan Uğur Bilgi Sistemleri şirketi (UBS), üretilen köprüye uluslar arası arenada yer bulabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  • Bildgim kadariyla tayyip bey havaalanindaki ihaleyi almanlara vermis ve su an ubs fabrikasi kapanma karari aldi ve satilik fabrika binasi maalesef.istedginiz yorumu yapin buna.malesef bu firma kapandi.
  • Bu şirkette çalışan mühendisleri en içten dileklerimle tebrik ediyorum.Onlar türkiyenin geleceğidir. bu ülke ancak böyle mühendisler tarafından kurtarılacaktır. Bu tipteki sertifikaları almak çok zor olsa gerek. Alınmasında kimin rolü varsa ellerine sağlık. Bu işi yapan mühendislerin milletvekillerinden çok maaş alması gerektiğini düşünüyorum.
  • UBS inşallah başarılı olacaktır.
  • Hatay havalimanindada yolcu köprüsü istiyoruz
  • Guneydoguda yapilmasi cok iyi oldu resmen adamlar Türkiye yi guneydoguda tanıtiyor ve kendilerinede iş imkani saglaniyor bu sayede teror magduru kürt vatandaslarimiza hayirli olsun
  • Havaalanlarına yolcu, köprülere geçiş, elektrik dağıtımına tüketim garantisi veren Devletin UBS nin de elinden tutmasını bekleriz.
  • ağızlarından devamlı yerli malını, yerli işçiyi, yerli firmaları desteklediğini söyleyenler, acaba yerli firma ubs 'den yerli ürünleri olan yolcu köprülerini 3. havaalanı için alacaklar mı?
  • eğer hükümete yakın değilse, tanıdığı felan yoksa bırak 3. havaalanını toplamda 3 havaalanına bile satamazlar.
  • helal olsun vallahi. kim bu işlere girebilirdi, o kadar büyük firma varken bu yatırımları yapmak.
  • Dalamana yeni terminalmi yapiliyorda ordada kullanılacakmış

Türkiye’nin ilk ve tek yolcu köprüsünü yapan Uğur Bilgi Sistemleri şirketi (UBS), üretilen köprüye uluslar arası arenada yer bulabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uluslar arası tüm belgeleri alarak dev şirketlerle rekabet gücüne kavuşan UBS uçak köprüleri üçüncü havalimanı savaşında da bir adım öne geçti.

DİYARBAKIR’DAN SONRA DALAMAN’DA DA KULLANILACAK

Çılgın bir cesaret örneği göstererek yolcu köprüsü yapmaya karar veren Hendekli işadamı Uğur Çayrak’ın ürettiği yolcu köprüleri dev şirketlere kafa tutmaya hazırlanıyor. İlk olarak Diyarbakır Havalimanı’nda kullanılmaya başlanan köprülerin Dalaman Havalimanı’nda da kullanılacağı öğrenildi.

İstanbul’da yapımı süren 3. Havalimanında kullanılacak olan yolcu köprülerini yapmak için çaba gösteren ve gerekli şartları fazlası ile sağlayan UBS, yerli yapım olmasının avantajını da kullanmak istiyor.

SERTİFİKALAR TAMAM

Yabancı şirketlerle yarışmaya hazırlanan UBS, uluslararası bütün belgeleri alarak köprü yapan yabancı firmalar ile eşit düzeye geldi. Kısa bir süre sonra üçüncü havalimanının yolcu köprülerinin ihalesinin yapılacağı düşünülürse yerli yapım firmanın hem ucuz olması hem de uluslar arası standardı elde etmiş olmasından kaynaklanan avantajı olacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz aylarda kapasite gücünü artıran UBS, Adapazarı Hendek’teki üretim tesislerini 2 katına çıkarmak için çalışmalara başlamıştı.

Yurt dışından getirtilen yolcu köprülerinden yaklaşık yüzde 50 oranında daha ucuz olan UBS, aynı zamanda aydınlatma ve terminal sistemleri ile de dikkat çekiyor.

©AirportHaber











 

Yerli köprü sertifikalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Cagatay ~ 8 yıl önce
Bildgim kadariyla tayyip bey havaalanindaki ihaleyi almanlara vermis ve su an ubs fabrikasi kapanma karari aldi ve satilik fabrika binasi maalesef.istedginiz yorumu yapin buna.malesef bu firma kapandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mecnun Çınar ~ 8 yıl önce
Bu şirkette çalışan mühendisleri en içten dileklerimle tebrik ediyorum.Onlar türkiyenin geleceğidir. bu ülke ancak böyle mühendisler tarafından kurtarılacaktır. Bu tipteki sertifikaları almak çok zor olsa gerek. Alınmasında kimin rolü varsa ellerine sağlık. Bu işi yapan mühendislerin milletvekillerinden çok maaş alması gerektiğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayşe ~ 8 yıl önce
kimsin sen? bu yorumu nasıl yazabiliyorsun
Cagatay ~ 8 yıl önce
Ayse yanlis bir yorum mu var?malesef bu firma daha az fiyatta teklif vermesine ragmen ihaleyi almanlara verilmesinden dolayi kapandi.
tebrikler ~ 8 yıl önce
UBS inşallah başarılı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay havalimanindada yolcu köprüsü istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delioğlan ~ 8 yıl önce
önce Antep'e lazımdır dur hele
keşke ~ 8 yıl önce
hükümet birazda bu işlere el atsın.hep bana hep bana olmaz
Helal ~ 8 yıl önce
Guneydoguda yapilmasi cok iyi oldu resmen adamlar Türkiye yi guneydoguda tanıtiyor ve kendilerinede iş imkani saglaniyor bu sayede teror magduru kürt vatandaslarimiza hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 8 yıl önce
Havaalanlarına yolcu, köprülere geçiş, elektrik dağıtımına tüketim garantisi veren Devletin UBS nin de elinden tutmasını bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayşe ~ 8 yıl önce
yandaş değilseniz kimde size yardım etmez.
hükümet ~ 8 yıl önce
ağızlarından devamlı yerli malını, yerli işçiyi, yerli firmaları desteklediğini söyleyenler, acaba yerli firma ubs 'den yerli ürünleri olan yolcu köprülerini 3. havaalanı için alacaklar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkan sağlam olacak ~ 8 yıl önce
eğer hükümete yakın değilse, tanıdığı felan yoksa bırak 3. havaalanını toplamda 3 havaalanına bile satamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caner doğru ~ 8 yıl önce
helal olsun vallahi. kim bu işlere girebilirdi, o kadar büyük firma varken bu yatırımları yapmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalaman ~ 8 yıl önce
Dalamana yeni terminalmi yapiliyorda ordada kullanılacakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000