11 Temmuz 2010, Pazar 13:21:51

YERLİ İHA'LAR İHRAÇ EDİLECEK

Baykar Makine Genel Müdürü Haluk Bayraktar, tamamen yerli insansız hava araçlarını Airport TV’ye anlattı.
  • "Askeriyeye RAĞMEN üretmişler" ne demek? Arkadaş sen konuşmacıyı dinlemeden, gerçekler yerine hayallerinle yorum yapmışsın. Bayraktar ne diyor; "150 tane küçük İHA seri üretildi, TSK 12000 sorti yaptı ve kullanmaya devam ediyor. Yeni yaptığımız bu uçağın alımına karar verildi seri üretim görüşmeleri devam ediyor. Bayraktar 1 Sudi Arabistanda denendi, ihraç edeceü,z" Kimin referansıyla gitti oraya. Rumuz olarak seçtiğin küçük f de neyin nesi? Okyanus ötesinden mi yazıyorsun yoksa? Engel'e ne demeli. Yakışıksız yakıştırmasına bak "postallı tayfası". İnşallah deneme uçuşu görüntülerindeki Türk Askerlerinden bahsetmiyorsundur; benim çemberli ve engelli kardeşim. Haberi kulağınızla dinleyin sonra yorum yapın. Hiç olmadı bu yorumunuz.
  • Bakın arkadaşlar,, demedi demeyin, postallı tayfası ne yapar eder bu kahramanların önünü keser,, bakın adamlara 1 yıldır izin çıkmamış,, heronları ucurmak için israilden mühendis getiriyolar.. yazık çok yazık.. israile kızmadan önce içimizdeki israillileri temizleyelim...
  • Bazen dialogsuzluk dialogtan daha iyidir. Susmak tercih olabilir.... Saygilar
  • askerıyeye ragmen uretmısler. sımdı ısraıl ve abd den fırca yemeseler barı. sonları sozde ıntıhar eden muhendıslerımze benzemez ınsallah. bılge kaganmetehan atalarımıza selam olsun.
  • Demek,istersek uçak'da yapabiliyormuşuz,avrupanın sayılı hava yollarıda olabiliyormuşuz,krizde'de büyüyebiliyormuşuz. peki neden ezelden beri avrupalı yapar,bizden bir cacık olmaz, ,biz kimiz uçak yapıcağız bee,daha araba yapamıyoruz,.v.s.. sanırım bizi öyle inandırmışlar ki bizim bir şey yapamıycağımıza,içimizden biri çıkıp bak işte burda,bunu biz yaptık dediğinde bir yerlerde bir yanlışlık olduğunu, bunun doğru olamıycağınıdüşünüyoruz. ! BİZ İSTERSEK YAPARIZ !
  • BU KAPTAN-HOSTES HABERİ OLSAYDI EN AZ 200 KİŞİ YORUM YAPARDI AMA BU KADARIZ KALİTE OLARAK.EN BÜYÜK OLAYA BİR KİŞİY ORUM YAZMIŞ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN 21 YÜZYIL KAHRAMANLARI.BAŞARINIZIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU NE BU MİLLET NE ORDU NE DE HÜKÜMET ANLAYACAK DURUMDA DEĞİL. SRAİL KÖPEĞİNE MUHTAÇ OLMAYALIM..BUGÜN GEMİMİZ ALDILAR HALKIN PARASINI VERGİSİNİ GASPETTİLER YARIN BU MİLLETİN DONUNU DA ALIRLAR..
  • Devlet daha neyi bekliyor arka çıksanıza???
  • Umarım Vecihi Hürkuş veya Nuri Demirağ'a benzemez sonunuz. Allah yolunuzu açık etsin, bir Türk olarak gururlanmamak elde değil...

Türkiye insansız hava aracı konusunda nerede bulunuyor? Şu anda TSK’da kaç İHA var? Bugüne kadar kaç sorti yaptılar?
Bayraktar Taktik İnsansız Hava aracının özellikleri neler? Hangi şartlarda uçabiliyor, ne kadar havada kalıyor?

Seri üretim aşamasına ne zaman geçilecek? Yerli İHA’lara silah yüklenecek mi? Yurtdışından İHA’lara talep geliyor mu?

İşte yerli İHA’larla ilgili her şey:

YERLİ İHA'LAR İHRAÇ EDİLECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
"Askeriyeye RAĞMEN üretmişler" ne demek? Arkadaş sen konuşmacıyı dinlemeden, gerçekler yerine hayallerinle yorum yapmışsın. Bayraktar ne diyor; "150 tane küçük İHA seri üretildi, TSK 12000 sorti yaptı ve kullanmaya devam ediyor. Yeni yaptığımız bu uçağın alımına karar verildi seri üretim görüşmeleri devam ediyor. Bayraktar 1 Sudi Arabistanda denendi, ihraç edeceü,z" Kimin referansıyla gitti oraya. Rumuz olarak seçtiğin küçük f de neyin nesi? Okyanus ötesinden mi yazıyorsun yoksa? Engel'e ne demeli. Yakışıksız yakıştırmasına bak "postallı tayfası". İnşallah deneme uçuşu görüntülerindeki Türk Askerlerinden bahsetmiyorsundur; benim çemberli ve engelli kardeşim. Haberi kulağınızla dinleyin sonra yorum yapın. Hiç olmadı bu yorumunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın arkadaşlar,, demedi demeyin, postallı tayfası ne yapar eder bu kahramanların önünü keser,, bakın adamlara 1 yıldır izin çıkmamış,, heronları ucurmak için israilden mühendis getiriyolar.. yazık çok yazık.. israile kızmadan önce içimizdeki israillileri temizleyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bazen dialogsuzluk dialogtan daha iyidir. Susmak tercih olabilir.... Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
askerıyeye ragmen uretmısler. sımdı ısraıl ve abd den fırca yemeseler barı. sonları sozde ıntıhar eden muhendıslerımze benzemez ınsallah. bılge kaganmetehan atalarımıza selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Demek,istersek uçak'da yapabiliyormuşuz,avrupanın sayılı hava yollarıda olabiliyormuşuz,krizde'de büyüyebiliyormuşuz. peki neden ezelden beri avrupalı yapar,bizden bir cacık olmaz, ,biz kimiz uçak yapıcağız bee,daha araba yapamıyoruz,.v.s.. sanırım bizi öyle inandırmışlar ki bizim bir şey yapamıycağımıza,içimizden biri çıkıp bak işte burda,bunu biz yaptık dediğinde bir yerlerde bir yanlışlık olduğunu, bunun doğru olamıycağınıdüşünüyoruz. ! BİZ İSTERSEK YAPARIZ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU KAPTAN-HOSTES HABERİ OLSAYDI EN AZ 200 KİŞİ YORUM YAPARDI AMA BU KADARIZ KALİTE OLARAK.EN BÜYÜK OLAYA BİR KİŞİY ORUM YAZMIŞ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN 21 YÜZYIL KAHRAMANLARI.BAŞARINIZIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU NE BU MİLLET NE ORDU NE DE HÜKÜMET ANLAYACAK DURUMDA DEĞİL. SRAİL KÖPEĞİNE MUHTAÇ OLMAYALIM..BUGÜN GEMİMİZ ALDILAR HALKIN PARASINI VERGİSİNİ GASPETTİLER YARIN BU MİLLETİN DONUNU DA ALIRLAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Devlet daha neyi bekliyor arka çıksanıza???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım Vecihi Hürkuş veya Nuri Demirağ'a benzemez sonunuz. Allah yolunuzu açık etsin, bir Türk olarak gururlanmamak elde değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000