06 Haziran 2014, Cuma 08:01:21

YER HOSTESİ İLE TARTIŞINCA KARAKOLLUK OLDU

Trabzon Havalimanı'nda önceki gün uçağa geç kalma meselesi yüzünden yolcu ile yer hostesi arasında yaşanan olay polise taşındı.
  • Airport Haber bunuda haber yapsana benim olayıda! Aynı olay benim başıma gelmişti. Sürücü belgesiyle yurt dışına gitmek isteyen yurdum insanıyla tartışmaya girmiştim ve bana hakaret etmesi sonucu yolcu hakkında Ceza Mahkemesi'ne dava açtım. Dava açmadan önce, işten atılma tehditi, yalaka IQ'su düşük şeflerin yolcuyu kayırması gibi taaruzlara uğradım. Herkes bana bişey çıkmaz boşver vazgeç dediler ama geçmedim. Mahkemenin 2. duruşması yaklaşıyor. Havaalanında yolcu hizmetleri memurlarına karşı, hakaret etme hazırlığında olan yolculara karşıda bu karar ceza almaları açısından emsal teşkil edecek!
  • Yer hostesi kimdir? Olayı sanki adamın bacanağı anlatmış.
  • Sistem , bahsettiğim ülkedeki bütün sistem, eğitim üzerine inşa edilmez, toplumun büyük çoğunluğu cahilliye bilerek ve isteyerek bırakılırsa bu tarz olayların yaşanması ve sonucunda da hiçbir caydırıcı ceza alınmaması gayet normal. Ülkenin okul ortalaması 6-7 yıl, bu ülkede 17-18 yıl okula gitmiş pek çok insan da var, demek ki ülkenin büyük kısmında da insanlar 3 bilemedin 4 yıl okula gidiyor.. Gelir seviyesinin en altındaki %40'lık barem ülke gelirinin sadece %12'sini alabiliyor (TUIK verileri) yani ülkenin büyük çoğunluğu yaklaşık %40'ının geliri oldukça düşük ve cahil.. Sonuç bu ve benzeri pek çok adli vaka.. Kadın cinayetleri, hırsızlık, arsızlık, tecavüz, adi cinayetler .. vs .. Eşit dağılmayan gelirden ve cehaletten sosyal olarak en çok etkilenen kesim ise "pasişahım çok yaşa" diyor.
  • Kara liste hakikaten şart.
  • ABD de bu tip yolculara ya elektrik şok verilir, yada yere yatırılıp kelepçelenir. Canım ülkemde, adam yapacağına yapar çeker gider. Yolcular velinimettir. Ancak bu tür insanlar, hele görevli bir bayana el kaldıran, tekme atan , insan olma evrimini tamamlamamış zatı muhteremler, uçuş güvenliğini tehlikeye atma nedeni ile ağır yaptırımlara çarptırılmalıdır. Ben hiç bir Avrupalının, uçamadığı için birine saldırdığını görmedim. Alkol ve uyuşturucu sorunu olmadıkça görmeniz olası değildir.
  • O dayak atan asalik adamı bulup bayana tekme tokat nasıl atılır ogretecem
  • Abi hemşerimsin felan filan böyle kapanır bu olay. TC bu işler hala böyle devam ediyor.
  • Bu tip olaylar her yer de var burda önemli olan yasalar ve yasaları uygulamak bu tarz olaylar Avrupa da olsa en az 2 yıl hapis ve para cezası yaptırım olmalı maalesef insanlar bu şekilde kimselere saygı duymadan her şeyi yaparlar
  • Su hareketi hadi esenler otogarında yap bakalım neler oluyor gor .Adami oraya seri verirler .
  • Yer hizmetleri firmalarında (TGS de şahit olmadım) hiç birisi personelinin bu tarz konularda arkasında durmaz. Durmak bir kenara dursun aksine personelin şikayetçi olmaması için mobbing seviyesinde telkinlerde bile bulunurlar. İş yerinde iş ile ilgili konularda mesela uçak overbooked olur yolcu sana saldırır fiili darp yapar şirket nerde yok!! Hakaret eder şikayetçi olursun şirket nerde yok!! Fazla bagaj ücretini söylersin kafana bavulu atar şirket nerde yok!!!YolcununTürk Bayraklı Havayollarında kural dışı davranan yolcu ile ilgili prosedür vardır. Uçuşa kabul etmeme hakkını saklı tutar ama 1 tane yolcuyu uçuşa kabul etmemek gibi bir uygulama yoktur. Hepsi hikayeden. Her şeye rağmen her şeyi göze alıp şikayetçi olursun Savcı adi suç kapsamında şahsı tutmaz neymiş efendim Anayasal seyahat hakkı engellenemezmiş. Şahsa sonradan çağrı gönderirlermiş. Hata kaza bir davan olmasın şirketin hukuk departmanı sadece sözleşmeler vb. konularla ilgilenir sen yalnız başına gider gelirsin mahkemeye.

Trabzon Havalimanı'nda önceki gün uçağa geç kalma meselesi yüzünden yolcu ile yer hostesi arasında yaşanan olay polise taşındı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 22.45 sıralarında meydana gelen olayda Trabzon Havalimanı'nda yer hostesi olarak Z.H, yolcu A,Ş arasında uçağa geç kalma konusunda tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışmanın ardından şüpheli A.Ş, Z.H'ye hakaret ederek üzerine doğru yürüdüğü iddia edilirken olay sonrası müşteki Z.H şüpheli A.Ş'den şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YER HOSTESİ İLE TARTIŞINCA KARAKOLLUK OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Eski Memur ~ 10 yıl önce
Airport Haber bunuda haber yapsana benim olayıda! Aynı olay benim başıma gelmişti. Sürücü belgesiyle yurt dışına gitmek isteyen yurdum insanıyla tartışmaya girmiştim ve bana hakaret etmesi sonucu yolcu hakkında Ceza Mahkemesi'ne dava açtım. Dava açmadan önce, işten atılma tehditi, yalaka IQ'su düşük şeflerin yolcuyu kayırması gibi taaruzlara uğradım. Herkes bana bişey çıkmaz boşver vazgeç dediler ama geçmedim. Mahkemenin 2. duruşması yaklaşıyor. Havaalanında yolcu hizmetleri memurlarına karşı, hakaret etme hazırlığında olan yolculara karşıda bu karar ceza almaları açısından emsal teşkil edecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yer hostesi kimdir? Olayı sanki adamın bacanağı anlatmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sistem ~ 10 yıl önce
Sistem , bahsettiğim ülkedeki bütün sistem, eğitim üzerine inşa edilmez, toplumun büyük çoğunluğu cahilliye bilerek ve isteyerek bırakılırsa bu tarz olayların yaşanması ve sonucunda da hiçbir caydırıcı ceza alınmaması gayet normal. Ülkenin okul ortalaması 6-7 yıl, bu ülkede 17-18 yıl okula gitmiş pek çok insan da var, demek ki ülkenin büyük kısmında da insanlar 3 bilemedin 4 yıl okula gidiyor.. Gelir seviyesinin en altındaki %40'lık barem ülke gelirinin sadece %12'sini alabiliyor (TUIK verileri) yani ülkenin büyük çoğunluğu yaklaşık %40'ının geliri oldukça düşük ve cahil.. Sonuç bu ve benzeri pek çok adli vaka.. Kadın cinayetleri, hırsızlık, arsızlık, tecavüz, adi cinayetler .. vs .. Eşit dağılmayan gelirden ve cehaletten sosyal olarak en çok etkilenen kesim ise "pasişahım çok yaşa" diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
tespitlerinin çoguna katılmakla birlikte cahillikle diploma sahibi olmak arasındaki fark o kadara büyük degil inan bana nice üniversite bitiripte ortalıkta dolaşan ne cahiller var en büyük örnegide ülkemizde
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kara liste hakikaten şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
ABD de bu tip yolculara ya elektrik şok verilir, yada yere yatırılıp kelepçelenir. Canım ülkemde, adam yapacağına yapar çeker gider. Yolcular velinimettir. Ancak bu tür insanlar, hele görevli bir bayana el kaldıran, tekme atan , insan olma evrimini tamamlamamış zatı muhteremler, uçuş güvenliğini tehlikeye atma nedeni ile ağır yaptırımlara çarptırılmalıdır. Ben hiç bir Avrupalının, uçamadığı için birine saldırdığını görmedim. Alkol ve uyuşturucu sorunu olmadıkça görmeniz olası değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
O dayak atan asalik adamı bulup bayana tekme tokat nasıl atılır ogretecem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abi hemşerimsin felan filan böyle kapanır bu olay. TC bu işler hala böyle devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu tip olaylar her yer de var burda önemli olan yasalar ve yasaları uygulamak bu tarz olaylar Avrupa da olsa en az 2 yıl hapis ve para cezası yaptırım olmalı maalesef insanlar bu şekilde kimselere saygı duymadan her şeyi yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su hareketi hadi esenler otogarında yap bakalım neler oluyor gor .Adami oraya seri verirler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 10 yıl önce
Yer hizmetleri firmalarında (TGS de şahit olmadım) hiç birisi personelinin bu tarz konularda arkasında durmaz. Durmak bir kenara dursun aksine personelin şikayetçi olmaması için mobbing seviyesinde telkinlerde bile bulunurlar. İş yerinde iş ile ilgili konularda mesela uçak overbooked olur yolcu sana saldırır fiili darp yapar şirket nerde yok!! Hakaret eder şikayetçi olursun şirket nerde yok!! Fazla bagaj ücretini söylersin kafana bavulu atar şirket nerde yok!!!YolcununTürk Bayraklı Havayollarında kural dışı davranan yolcu ile ilgili prosedür vardır. Uçuşa kabul etmeme hakkını saklı tutar ama 1 tane yolcuyu uçuşa kabul etmemek gibi bir uygulama yoktur. Hepsi hikayeden. Her şeye rağmen her şeyi göze alıp şikayetçi olursun Savcı adi suç kapsamında şahsı tutmaz neymiş efendim Anayasal seyahat hakkı engellenemezmiş. Şahsa sonradan çağrı gönderirlermiş. Hata kaza bir davan olmasın şirketin hukuk departmanı sadece sözleşmeler vb. konularla ilgilenir sen yalnız başına gider gelirsin mahkemeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000