05 Nisan 2008, Cumartesi 00:08:07

Yepyeni tasarımımızla MERHABA

AirportHaber’in değerli okurları, havacılık sektörünün birbirinden elit çalışanları. Bugün üçüncü yılımızı bitirip dördüncü yılımıza girdik. Karşınıza göze hoş geleceğini umduğumuz yepyeni tasarımımızla geldi. Yeni tasarımda neler bulacaksınız?

Vizyonumuz ve misyonumuz gereği sektörümüzün sesi olmaya çalıştığımız, sorunları ve çözüm önerilerinin sunulduğu, havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı olan AirportHaber yeni tasarımı ile sizleri selamlıyor.

 

AirportHaber’in yeni tasarımı yeniliklerle hizmetinizde olacak. Öncelikle sitemizin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başta Başyazarımız Sefa İnan olmak üzere köşe yazarlarımız Korhan Oyman, Oya Torum, Şafak Evreni, Celalettin Durak ve bundan önceki dönemlerde sitemizde yazı yazan diğer yazarlarımız olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

 

Sitemizin tasarımında gece gündüz çalışan Emir Ferdi Balkı ve Bahadır Bilal Bıyık ile haber merkezindeki arkadaşlarım Mehmet Genç, Fatih Akdeniz, Orhan Ünver’in emeklerini alkışlıyoruz.

 

Yeni tasarımımızda bir haber sitesinin ön yüzünde görmek istediğiniz tüm ayrıntıları oluşturmaya çalıştık. Bundan böyle sitemizin ön yüzünde göreceğini foto galeri oluşturarak havacılık sektörünün görmek istediği fotoğraf havuzu yaptık. Bu fotoğraf havuzu bizlerin olduğu kadar sizlerin de çekip gönderdiği fotoğrafların toplanacağı bir havuz olacak.

 

Sitenin bir başka özelliği de RSS sistemi ile haberleri kendi sitenizde de yayınlama imkanı bulacaksınız.

 

Serbest Kürsü’yü sitemizin en alt bölümünde bulacaksınız. Dilediğiniz gibi dertlerinizi, sorunlarınızı saygı ve ahlak sınırları içerisinde yazabileceksiniz.

 

Havacılık sektörü adına hızlı haber alma hakkınızı kullandığınız AirportHaber Ailesi olarak bundan sonra da sizlere en güzelini, en hızlısını vermeye devam edeceğiz.

 

Sizleri bir kez daha Saygı ile Selamlıyoruz…

 

Ali KIDIK

AirportHaber Genel Koordinatörü

Yepyeni tasarımımızla MERHABA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000