14 Mayıs 2018, Pazartesi 10:54:09

Yepyeni bir Low-Cost Carrier doğuyor!

Japon Havayolları, uluslararası pazar için yeni bir düşük maliyetli havayolu şirketi kurma kararını açıkladı.
  • Ne zaman 787 ile denizasiri yapacak ? BKK falan mesela

Japon Havayolları, uluslararası pazar için yeni bir düşük maliyetli havayolu şirketi (Low-Cost Carrier - LCC) kurma kararını açıkladı.

JAL Grup, Orta Vadeli Yönetim Planı'yla ilgili yapılan açıklamada, şirketin yeni iş fırsatları geliştirme konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını duyurdu.

Grup tarafından verilen bilgiye göre; yeni kurulacak düşük maliyetli havayolu şirketinin özellikle orta ve uzun mesafeli uçuşlar ile uluslararası rotaları kapsayacağı ve Japonya'ya gidiş geliş için yeni alternatiflerin oluşturulacağı belirtildi.

Yeni kurulacak şirket, JAL Grup tarafından konsolide edilmiş bir kuruluşu olacak ve Asya, Avrupa ve Amerika'daki destinasyonlar için Narita Uluslararası Havalimanı'nı üs olarak kullanacak.

OPERASYONLARA DREAMLINER İLE BAŞLAYACAK

İsmi henüz açıklamayan şirketin, ilk aşamada iki Boeing 787-8 Dreamliner tipi uçaklarla operasyonlara başlayacağı öğrenildi. Şirketin kuruluş işlemlerinin ve Narita Havalimanı'ndaki tesislerin hazırlanmasından sonra 2020 yazından itibaren faaliyetlerine start vereceği belirtildi.

©AirportHaber.com

Yepyeni bir Low-Cost Carrier doğuyor!

Yorumlar

Pegasus ~ 6 yıl önce
Ne zaman 787 ile denizasiri yapacak ? BKK falan mesela

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Ne yazık ki ülkemizde THY dışında herhangi bir firmanın okyanus aşırı sefer yapmasına dolaylı yollardan izin vermiyorlar. Slot vermeme olsun ya da onay alamama gibi nedenlerle önlerine taş koyuyorlar!.. Pegasus yakın vakitte Airbus A330 alabilir ve A330 filosu ile SAW-LGW uçuşu yapması öngörülüyor
Bkk? ~ 6 yıl önce
Ne yapacaksın Bangkok u,ladyboy müptelası mısın nesin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000